hamidrad 791 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ - آب میوه و ساندیس- به نام خالق زیبایی ها نمیدوونم چند نفر از شما وقتی یه محصول غذایی رو میخورید :icon_pf (34):, روی بسته شو خوووب می خونید یا نه ؟!! 7 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ از ساندیس شروع میکنم . دیدید دقیقن روویه بسته ی ساندیسا چی نوشته ...( من میگم تا بدونیین ... مثلن رو بعضیا : نوشابه ی پرتقالی ) ( با فونت 8 یا 7 اگه اشتباه نکنم ... که کسی نبینه ) خب , دیگه چی . نوشته حاوی 20 درصد عصاره ی میوه ... ینی اگه خیلی راست بگن و لطف کرده باشن 20 درصد از اسانس میوه ی مورد نظر استفاده کردن و بقیه اش آب و شکره (سوکروز) . عزیزاانم... بزارید بگم که متاسفانه به هیچ وجه ساندیس نمیتونه جای ه یه آب میوه ی طبیعی رو برا ما بگیره ... 7 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من کارشناس صنایع غذاییم و به این علت می گم شما از این محصول کم مصرف کنین ... ولی یه کارشناس تغذیه میگه که چون آب میوه طبیعی بهتره اونرو مصرف کنید ... آب میوه ها هم به این صورته که خیلی کم پیش میاد از خوده میوه به عنوان آبگیری بهره بگیرن ... یعنی به طور کلی کارخوونه هام مثه همه ی مردم به فکره سوودشوونن ... همین امروز پلاکارد یه شرکت خیلی معروف رو دیدم که نوشته بوود آب میوه ی بدون شکر... دوووستانه من بزارید بگم اینا چه کردن . 5 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ این دوووستانه بزرگوار اوومدن و به جای اینکه از درصد بالایی شکر (ساکارز یا همون سوکروز) استفاده کنن , از شیرین کننده های مصنوعی بهره گرفتن ... شیرین کننده های مصنوعی انواع مختلفی دارن ... ( مثلن در نوشابه ها –دو نوع دایت و لایت – رو میشناسید ... در نوع لایت از 50 درصد شکر و 50 درصد شیرین کننده ی مصنوعی استفاده میشه . و در نوع دایت کان از شیرین کننده های مصنوعی استفاده میشه ) 5 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ مورد بعد اینکه باز تکرار مکررات ... من خودم هم آبمیوه گاهن میخورم ... فقط کم ... خودتون تصمیم بگیرید ... طبیعی یا مصنوعی ... مسئله این است ... همتونو دوووست دارم ... سوالی بود در خدمتم... 5 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها آبمیوه هامووون بیشتر این مدلین و میشه گفت اغلب اینطورن... این بد بینی نیستااا ... این چیزیه که ما رفتیم و توو کارخونه دیدیم. و کارخوونه دار واسش مهم نیست که وقتی داره آبمیوه ای مثه پرتقالو حرارت میده ( پاستوریزه میکنه) ویتامین سیش میره و منو تو میخوریم و چه چه میزنیم میگیم آخ این همه ویتامین سی خوردیم .. نه داداش ... ویتامین سی به حرارت حساسه و فرط میشه ... پس زیاد خوش بین نباش ... 8 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ رانی هم ... خب ... رانی مشکلش چیزه دیگست که به مدته پیش دستور وزارت بهداشت بوود که اونو جمع کنن /// ولی توو اووون مدتم مردم ما قاچاقی میخوردن . دوووس جوون , میگن ماده نگهدارنده ای که (الان اسمش رو حضور ذهن ندارم که بگم ) تووی رانی میزنن نباید در دمای بالا اضافه بشه و این همون مشکلیه که الان رووش بحثه ... البته هنوز این بحث هست و نمیدونم اگه 100 درصد درست باشه چرا اجازه میدن این محصوول تووو بازار بیاد ( اگه موضوع درست باشه ... میتونه عواقبی مثله سرطان و تغیررات ژنتیکی برا بچه هی آینده رو ایجاد کنه ... البته در صورت تکرار مصرف ) 8 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ شربت هام ... چیزه خاصی نیستن ... همون آبمیوه ... ولی با بریکس (غلظت) بالا ... مثلن ما بریکس شربت پرتقالیمون حدود 60 درصده ... در اینصورت همونزور که میبینید میشه بیشتر این شربت رو نگهداری کرد و دلیلش اینه که میکروب ها (میکروارگانیزمها) در شرایط غلظت بالا کمتر و به ندرت رشد میکنن .. حالا این غلظت بالا توسط شکر یا نک ایجاد شده باشه فرقی نمیکنه ... یا مثلن مربا ها چون بریکس بسار بالایی دارن کمتر دیدین که فاسد شن ... و شاید شکرک بزنن... که این فساد تعبیر نمیشه 8 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا ... شما همش میگید این رو نخور اونو نخور ...:w00: پس چی بخوریم ...؟ خوب چرا یه محصول درست حسابی تهیه نمی کنید ؟ 2 لینک به دیدگاه
hamidrad 791 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا ... شما همش میگید این رو نخور اونو نخور ...:w00: پس چی بخوریم ...؟ خوب چرا یه محصول درست حسابی تهیه نمی کنید ؟ چشم دستووور میدم .. برا شما طبیعی بزنن... دوووس جووون 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ باشه ... ممنون ... :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
barzegaran2001 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ سلام دوستان اگر یک نوشیدنی واقعی میخواهید کفیر بخورید .اگر نمیدانید زحمت بکشید و نیم ساعتی در اینترنت آن را مطالعه کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده