O-N 10554 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 پس خودت یه تاپیک خوب ایجاد کن،که به دلت هم بشینه. خُب بگو. چطوری نگاه می کنه... نه منظورم از مناسب نيستن اين بود كه چه معني داره تاپيكاي مهندسي پزشكي تو تالاراي ديگه باشن؟ اينطوري نيگا ميكنم چون احساس ميكنم ديگران كشتند و ما برداشتيم. البته اين حرف نيست ولي خب الآن دارم ميبينم بچه هاي برقي براي پيشرفت تالارشون دارن چقد كار ميكنن...بعد تو بخش مهندسي پزشكي هم كلي مطلب ميذارن... بعد اون كلي چشمك ميزنه.... 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 17 آبان، 2010 نه منظورم از مناسب نيستن اين بود كه چه معني داره تاپيكاي مهندسي پزشكي تو تالاراي ديگه باشن؟ اينطوري نيگا ميكنم چون احساس ميكنم ديگران كشتند و ما برداشتيم. البته اين حرف نيست ولي خب الآن دارم ميبينم بچه هاي برقي براي پيشرفت تالارشون دارن چقد كار ميكنن...بعد تو بخش مهندسي پزشكي هم كلي مطلب ميذارن... بعد اون كلي چشمك ميزنه.... بله! چه معنی میده؟! :167: 2
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 بله! چه معنی میده؟! :167: :gnugghender: آخه دلم نمياد :shame: اين bme.masood بياد ببينيم اين بخش بيوالكو راه ميندازه يا نه... 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 17 آبان، 2010 :gnugghender: آخه دلم نمياد :shame: اين bme.masood بياد ببينيم اين بخش بيوالكو راه ميندازه يا نه... نمی دونم... 1
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 راستي به نظرت خوبه كه يه بخش كنفرانس ها هم اضافه بشه و اين تاپيكاي مقالات كنفرانسا منتقل بشه اونجا... يه تاپيكم واسه اطلاعيه هاي مربوط به اونا زده بشه... 2
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 سلام که نام خداست.....خسته نباشین..... من باز اومدم فضولی سلااااااااااااااام هيلداي عزيز خيلي خوش اومديييييييييي :4chsmu1: مرسي سلامت باشين ديگه به ديدنت اينجا عادت كردم يه روز نياي كلي نگران ميشم... 1
*Polaris* 19606 ارسال شده در 17 آبان، 2010 راستي به نظرت خوبه كه يه بخش كنفرانس ها هم اضافه بشه و اين تاپيكاي مقالات كنفرانسا منتقل بشه اونجا... يه تاپيكم واسه اطلاعيه هاي مربوط به اونا زده بشه... یه بخش مخصوص مقالات ایجاد بشه،بله خوبه... 1
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 یه بخش مخصوص مقالات ایجاد بشه،بله خوبه... آخه تاپيك مقالات توي هر گرايشي جدا هست... البته آره ميشه مقالات و كنفرانس ها با هم باشن بعد اون تاپيكاي مقالاتم بياريم اينجا... دو حالت داره: بخش كنفرانس ها: اطلاعيه كنفرانس ها و نشست ها مقالات كنفرانس ها بخش كنفرانس ها و مقالات: اطلاعيه كنفرانس ها و نشست ها مقالات كنفرانس ها مقالات عمومي مهندسي پزشكي مقالات بيوالكتريك مقالات بيومواد مقالات بيومكانيك كدوم بهتره؟ راستي با اون شكلكه قرار داد داري؟ چرا اينقد مليحهههههههههههه؟ 2
*Polaris* 19606 ارسال شده در 17 آبان، 2010 آخه تاپيك مقالات توي هر گرايشي جدا هست...البته آره ميشه مقالات و كنفرانس ها با هم باشن بعد اون تاپيكاي مقالاتم بياريم اينجا... دو حالت داره: بخش كنفرانس ها: اطلاعيه كنفرانس ها و نشست ها مقالات كنفرانس ها بخش كنفرانس ها و مقالات: اطلاعيه كنفرانس ها و نشست ها مقالات كنفرانس ها مقالات عمومي مهندسي پزشكي مقالات بيوالكتريك مقالات بيومواد مقالات بيومكانيك كدوم بهتره؟ راستي با اون شكلكه قرار داد داري؟ چرا اينقد مليحهههههههههههه؟ به نظرم بخش کنفرانس ها و مقالات بهتر و جامع تر هست. بخش ها و تاپیکا خیلی زیاد که بشن، شلوغ میشه. تقریبـا... :girl_yes2: دوستش دارم... :girl_in_dreams: 1
hilda 13377 ارسال شده در 17 آبان، 2010 سلااااااااااااااام هيلداي عزيزخيلي خوش اومديييييييييي :4chsmu1: مرسي سلامت باشين ديگه به ديدنت اينجا عادت كردم يه روز نياي كلي نگران ميشم... سلاااااااااام بالاخره یه جا شد نگران ما بشه یکی........ خب میام که خدا قوتی بگم روحیه بدم دیگه.... 3
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 به نظرم بخش کنفرانس ها و مقالات بهتر و جامع تر هست. بخش ها و تاپیکا خیلی زیاد که بشن، شلوغ میشه.تقریبـا... :girl_yes2: دوستش دارم... :girl_in_dreams: باوشه... مرسي از هم فكري... يه سري هم به اين تاپيك پرسش ها و درخواست ها بزن لطفا ديگهههههههههه خوبه منم اينا رو دوس دارم: :gnugghender: :167: ، اتسترا... 3
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 سلاااااااااامبالاخره یه جا شد نگران ما بشه یکی........ خب میام که خدا قوتی بگم روحیه بدم دیگه.... اختيار دارين.... شما كلا سروري ما هميشه به فكر شما هستيم. :rose: خيلي لطف ميكني عزيز... 2
hilda 13377 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اختيار دارين....شما كلا سروري ما هميشه به فكر شما هستيم. خيلي لطف ميكني عزيز... شمام کلا خیلی مهربونی...... :rose: موفق باشی :icon_pf (44): 3
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 17 آبان، 2010 شمام کلا خیلی مهربونی...... :rose:موفق باشی :icon_pf (44): مرسي لطف داري :rose: 1
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2010 چرا كسي سوالي نداره؟ چرا كسي جوابي نداره؟ كلا چراااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2010 خانوم ها و آقايون محترم چرا يه سري به اين تاپيك پرسش ها و درخواست ها نميزنيد بابا؟ من تضمين ميكنم هيچ خطري نداره هيچ كروكديلي شما رو مورد نوازش و ماچ و بوس قرار نميده ... تيركس منم اجازه ي ورود نداره... بابا بياين اونجا بحث كنيم يه ذره. ميدونم سطح سوالا پايينه و در حد شما نيست ولي ميشه از همين چيزاي كوچيكم به جاهاي بزرگ رسيد. من همچنان منتظرم... 2
O-N 10554 سازنده ارسال شده در 18 آبان، 2010 سلام....همچنان در تلاش و بی نتیجه.........؟:icon_pf (34): سلام هيلدا جان چرا همچينم بي نتيجه نيست. ولي يه مقدار بيشتر انتظار ميره نههههههههه؟؟؟؟؟ 2
hilda 13377 ارسال شده در 18 آبان، 2010 سلام هيلدا جان چرا همچينم بي نتيجه نيست. ولي يه مقدار بيشتر انتظار ميره نههههههههه؟؟؟؟؟ اول اخرش مشتری اینجا خودمم.... استخدام ندارید..... 2
ارسالهای توصیه شده