O-N 10553 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 ادرس بدید ما هم رد شیم مكان خصوصي بود. برو ته اعماق وجودت سمت چپ در قرمزه 2
سمندون 19437 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 مكان خصوصي بود. برو ته اعماق وجودت سمت چپ در قرمزه صلاح نمیبینم
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 مكان خصوصي بود. برو ته اعماق وجودت سمت چپ در قرمزه ته اعماقم یا اعماق تهم پس سمت چپه هی من میرم سمت راست میبینم هیچی نیست 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 من و اين همه خوشبختي واقعا؟ مرسي بچه ها :hapydancsmil: چی شده مهندس خوشحالی 1
O-N 10553 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 چی شده مهندس خوشحالی خوشحالي بهانه ميخواد مگه از دوستام تشكر كردم 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 خوشحالي بهانه ميخواد مگه از دوستام تشكر كردم خواهش میکنم رفیق کاری نکردیم خب کی شیرنی میدی بهمون؟ 1
O-N 10553 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 خواهش میکنم رفیق کاری نکردیمخب کی شیرنی میدی بهمون؟ شيريني چي دقيقا؟ پروژم انجام شده خودم حواسم نيست؟ 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 5 خرداد، 2012 شيريني چي دقيقا؟ پروژم انجام شده خودم حواسم نيست؟ شیرنی که بهونه نمیخواد 1
O-N 10553 مالک ارسال شده در 5 خرداد، 2012 شیرنی که بهونه نمیخواد اون همه پاستيل چي بود پس؟ تا اونصد سال آينده اتفاق خوب بدهكاري 1
bme.masood 5832 ارسال شده در 6 خرداد، 2012 اگه یه کمی از تشکرت از منه که ممنووووووون فقط عذرخواهی میکنم که به دلیل بعضی مشکلات ( البته نمیشه گفت مشکل ) نتونستم درست تا اخرش برم 1
soheiiil 24251 ارسال شده در 19 تیر، 2012 اگه بخوایم حنجره رو تو آباکوس مدل کنیم چجوری باید اینکار رو انجام بدیم؟ منظورم نقشه ای چیزی هست برای این نوع موارد؟ 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 تیر، 2012 اون همه پاستيل چي بود پس؟ تا اونصد سال آينده اتفاق خوب بدهكاري اااااا اون پاستیلا واسه تو بود به من که چیز ی نرسید اگه بخوایم حنجره رو تو آباکوس مدل کنیم چجوری باید اینکار رو انجام بدیم؟منظورم نقشه ای چیزی هست برای این نوع موارد؟ سیلااااااااااام سهیل خوبی ؟ چه خبر؟ اره هست میخوای؟ 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سیلااااااااااام سهیل خوبی ؟ چه خبر؟ اره هست میخوای؟ سلام خوشتیپ مرسی تو بهتری انگاری:دی آره اگه داری بده میخوام واسه جوویدن خرخره بعضیا چقدر نیرو لازمه 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 19 تیر، 2012 بله در اين صحنه پتروسهاي عزيز رو ميبينيم كه وارد صحنه ميشن. خدا زيادتون كنه اگه بخوایم حنجره رو تو آباکوس مدل کنیم چجوری باید اینکار رو انجام بدیم؟منظورم نقشه ای چیزی هست برای این نوع موارد؟ تصوير ام آر آي رو ميديد به ميميكس، مدل را ويرايش نموده، در اباكوس ايمپورت مينماييد. به همين سادگي به همين خوشمزگي. فروشي اينا هم هست كه بايد يكي دو سال پول جمع كني اون مدل رو بخري :دي اااااا اون پاستیلا واسه تو بودبه من که چیز ی نرسید سیلااااااااااام سهیل خوبی ؟ چه خبر؟ اره هست میخوای؟ نه من آورده بودمشون فقط. مال يوحي بودن چيزي نرسيد ديگه سلام خوشتیپمرسی تو بهتری انگاری:دی آره اگه داری بده میخوام واسه جوویدن خرخره بعضیا چقدر نیرو لازمه ما براي كاراي كينهتوزانه و عليه هيچ گونهاي از جوامع بشري قدم از قدم برنيميداريم 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 تیر، 2012 سلام خوشتیپمرسی تو بهتری انگاری:دی آره اگه داری بده میخوام واسه جوویدن خرخره بعضیا چقدر نیرو لازمه یه چیز ی دارم راست کار خودته میزنه دهن منه...... نه ببخشید منظورم اینه که پدرش و در میاره بلهدر اين صحنه پتروسهاي عزيز رو ميبينيم كه وارد صحنه ميشن. خدا زيادتون كنه من از همین تریبون اعلام میکنم که بنده دهقان فداکار بودم 3
دلفريبان 40 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 سلام..من شنيدم ابله ريشه كن شده بود...يك دكتر اينوگفت و گفت اگه پيدا شه سازمان w.h.o يك ميليارد بهش ميده.... همون روز عصر يكي از بچه هاي سايت اعلام كرد من 3 ماهه باردارم و آبله مرغان دارم واسه بچم بده؟؟؟ w.h.o خبر نداره اينجا زير خاكي زياد داريم و بايد همه اموالشو ببخشه واسه جايزه... 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 حالا شما الان غصه ی who رو میخوری یا اون دوستت یا اون بچه اش ؟!!
ارسال های توصیه شده