O-N 10553 مالک ارسال شده در 31 فروردین، 2012 سلووووووووممممم شطورییییی؟؟؟ تمومییید تمومییییییدد..:hapydancsmil: خودت چه خبرا؟؟ دسسسسسس دسسسسسسسسس :hapydancsmil: به افتخارششششششششششش خودم شالامتيا دارم نقشههاي خوب خوب ميكشم تا سيندختم امتحاناش تموم شه صبر ميكنيم. اون دوتا يار فراريمونم از راه ميرسن :gnugghender: تا اون موقع هر نقشهاي به ذهنت ميرسه تو تاپيك پيشنهادات بگو هر كي نقشه و پيشنهاد بيشتر و بهتري داشته باشه امتياز بيشتري ميگيره 1
#zina# 1361 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 خیلی دوست داشتم بدونم این مهمون همیشگی کیه.. شاید منم! مدیر عزیز تالار یه مهندس پزشک بیکار که دیگه توزندگیش به درد هیچ چیزی نمیخوره به درد تالاره شما هم نمیخوره 4
Valentina 13664 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2012 #zina#[/url]873047]شاید منم!مدیر عزیز تالار یه مهندس پزشک بیکار که دیگه توزندگیش به درد هیچ چیزی نمیخوره به درد تالاره شما هم نمیخوره زینا جان این همه امید رو کجا بذارییییییممم؟؟؟ این حرفا چیهههه؟؟؟ خودت میگی ی مهندس پزشک..:hapydancsmil: بقیشم با امید و تلاش بدست میاد.. خیلیم بدرد بخوری..به خودت توهین نکنااا.. فکرای بد بد ممنوع...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3
Himmler 22171 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 کلا 4تا و نصفی آدمیم.. کوشین باباااااا؟؟؟ همیشه حاضر در صحنه ایم خانوم مهندس اون نصفه لابد منم دیگه . اخیییییییییییییییی 2
Valentina 13664 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 همیشه حاضر در صحنه ایم خانوم مهندس اون نصفه لابد منم دیگه . اخیییییییییییییییی نه بابااا شما تمام قدی..:دیی 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ببخشید مزاحم میشم یه سوالی ذهن من رو مشغول کرده شما هر روز جلسه دارین؟ 2
Valentina 13664 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 ببخشید مزاحم میشم یه سوالی ذهن من رو مشغول کرده شما هر روز جلسه دارین؟ سیلاملیکم.. نه مهندس.. مگه نمیبینی چه بر بیایه؟؟:دی 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 سیلاملیکم.. نه مهندس.. مگه نمیبینی چه بر بیایه؟؟:دی نه عینکم همرام نیست میخوای خودمون اینجا یه جلسه تشکیل بدیم البته با اجازی مدیر تالار 2
Valentina 13664 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 نه عینکم همرام نیستمیخوای خودمون اینجا یه جلسه تشکیل بدیم البته با اجازی مدیر تالار این چند تاس؟؟ واسه بهتر شدن تالار دیگه؟؟ اوهوم.. 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2012 این چند تاس؟؟ واسه بهتر شدن تالار دیگه؟؟ اوهوم.. هر چند تا تو چیکار داری اره واسه همون خب موضوع جلسه افزایش بهای دلار و تاثیر اون بر بازار داخلیه تولیدات تجهیزات پزشکیه 4
Himmler 22171 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 نه بابااا شما تمام قدی..:دیی اها فهمیدم پس در مورد اینه ها حرف بزنیم .. تمام قد یا نیم قد 2
O-N 10553 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 شالام شالام آدماااا :hapydancsmil: خیلی دوست داشتم بدونم این مهمون همیشگی کیه.. من نبودم وگرنه زودتر ميومدم اون تاپيكو نجات ميدادم #zina#[/url]873047]شاید منم!مدیر عزیز تالار یه مهندس پزشک بیکار که دیگه توزندگیش به درد هیچ چیزی نمیخوره به درد تالاره شما هم نمیخوره به به زينا اومدههههههههه چي چي آورده؟ اين چه وضعشه؟ تو الآن بايد از رها شدنت لذت ببري بقيش فداي كلّت اوریون برگرد :icon_gol: همیشه حاضر در صحنه ایم خانوم مهندس اون نصفه لابد منم دیگه . اخیییییییییییییییی مرسي هيملر عزيز. شما هميشه هستي. حضورت برامون ارزشمنده و من واقعا ازت ممنونم ببخشید مزاحم میشم یه سوالی ذهن من رو مشغول کرده شما هر روز جلسه دارین؟ منم امروز ديدم گويا چندين روزه كه جلسه داريم 4
O-N 10553 مالک ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 رئیس کجا بودی خیلی وقته منتظرتیم رئيس قيافته داشتم از جاهاي ديگهاي رد ميشدم. :gnugghender: 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 رئيس قيافته داشتم از جاهاي ديگهاي رد ميشدم. :gnugghender: ادرس بدید ما هم رد شیم 2
ارسال های توصیه شده