Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ سلام سارا خانم عکسات خیلی عالی بودن عکس های طبیعت خیلی زیبا بودن ولی عکسهای کاشان منو بردن به خاطرات .... به همین بهونه جاهای دیدنی دیگه ی کاشان رو به دوستان گردشگر معرفی میکنم کاشان جاهای دیدنی دیگه ای هم داره مثل حمام سلطان احمد - خانه طباطبائی - خانه تاج (موزه مردم شناسی و هنر ) - خانه احسان - مسجد جامع - خانه عامری ها- مسجد بغل خانه طباطبائی و سر در قشنگ مسجد (شیر و خورشید) خانه ال یاسین - امامزاده حمیده خاتون و ابراهیم و .. - انتهای خیابان علوی دیوار سلجوقی و دو یخچال طبیعی داخلش - بازار و حمام ...- اطراف کاشان هم که نیاسر و قمصر (گلاب گیری) - برزک ( عرقیجات )- اران و بیدگل (هلال ابن علی نوه پیامبر) - برزک و غار و طبیعتش - مشهد اردهال و امامزاده و قدمگاه و مقبره سهراب... نطنز کیلومتر 70 (کوه های کرکس و چشمه سرابان بهترین موقع بهار و وسط پائیز) - بادرود کیلومتر 80( امامزاده اقا علی عباس و انار) 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ سلام سارا خانم عکسات خیلی عالی بودن عکس های طبیعت خیلی زیبا بودن ولی عکسهای کاشان منو بردن به خاطرات .... به همین بهونه جاهای دیدنی دیگه ی کاشان رو به دوستان گردشگر معرفی میکنم کاشان جاهای دیدنی دیگه ای هم داره مثل حمام سلطان احمد - خانه طباطبائی - خانه تاج (موزه مردم شناسی و هنر ) - خانه احسان - مسجد جامع - خانه عامری ها- مسجد بغل خانه طباطبائی و سر در قشنگ مسجد (شیر و خورشید) خانه ال یاسین - امامزاده حمیده خاتون و ابراهیم و .. - انتهای خیابان علوی دیوار سلجوقی و دو یخچال طبیعی داخلش - بازار و حمام ...- اطراف کاشان هم که نیاسر و قمصر (گلاب گیری) - برزک ( عرقیجات )- اران و بیدگل (هلال ابن علی نوه پیامبر) - برزک و غار و طبیعتش - مشهد اردهال و امامزاده و قدمگاه و مقبره سهراب... نطنز کیلومتر 70 (کوه های کرکس و چشمه سرابان بهترین موقع بهار و وسط پائیز) - بادرود کیلومتر 80( امامزاده اقا علی عباس و انار) ممنون به خاطر توضیحات.از خونه عامریها و حمام سلطان احمد هم عکس دارم می زارم سر فرصت 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ من همۀ عکسا رو می تونم ببینم...دستت درد نکنه سارا جون دوباره آپلود کردم عکسارو.قربونت 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۹۰ دوباره آپلود کردم عکسارو.قربونت فدات شم ممنون... 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دی وی دی از نگاهی متفاوت 4 لینک به دیدگاه
dotcome 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلام اینم عکسای منه که تو یه سایت دیگه اپلود کردم قبلا :) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
dotcome 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاماینم عکسای منه که تو یه سایت دیگه اپلود کردم قبلا :) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۱ سلاماینم عکسای منه که تو یه سایت دیگه اپلود کردم قبلا :) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عالیننننننننننننن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده