Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 خیلی خوشگل بودن سارا گلـــــــی به خصوص عکس های درفک...کاش منم یه روز بیام و اونجاها رو از نزدیک ببینم خیلی زیبا هستن.... راستی پست 49 و 59 یکی بود 4
ترانه18 8013 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 بسیار زیبا و لطیف...دستت درد نکنه سارا جون...من عاشقِ طبیعتم: 3
سـارا 20071 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 عکسات آرامش بخشه! مرسی از لطفت خیلی خوشگل بودن سارا گلـــــــی به خصوص عکس های درفک...کاش منم یه روز بیام و اونجاها رو از نزدیک ببینم خیلی زیبا هستن.... راستی پست 49 و 59 یکی بود درفک که خود بهشته ! البته همه فصلها اینجوری نیست.یه زمان به خصوصی باید رفت که طبیعت انقدر زیبا باشه ( اردیبهشت و اوایل خرداد) بعدش آفتاب چمنهارو می سوزونه و همش زرد می شه آخه عکسهای اول تاپیک پریده اونایی که عنوان نداره خودمم یادم نمیاد چی بود ولی بعضی از کاربرا می تونن ببینن و بعضیا نمی تونن.من خودم نمی تونم پستهای صفحه های قبلو ببینم اما جدیدا ازشون تشکر کردن عکسا بعضی هاشون نیست مال خیلی وقت پیشه و از جای دیگه آپ شده بود واسه همین پریده...دوباره می زارم بسیار زیبا و لطیف...دستت درد نکنه سارا جون...من عاشقِ طبیعتم: قربونت عزیزم لطف داری 4
سـارا 20071 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 از اول دارم همه عکسارو ویرایش می کنم دوباره آپ می کنم چون خودم عکسهای اول رو نمی بینم ، ممکنه جا به جا بشن یا عکسهای دیگه جایگزین بشه دیگه با عرض پوزش 5
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 جهت اطلاع باید بگم که کاشان تقریبا 20 تا خانه تاریخی داره و تا حالا 10 تا از اونا مرمت شدن و قابل بازدید است مرسی از عکس های قشنگت سارا جان 2
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 1 فروردین، 2012 عکسات خیلی قشنگ بود! مخصوصا از عکسای طبیعتت لذت بردم 2
سـارا 20071 مالک ارسال شده در 1 فروردین، 2012 زيبا بود... عکسات خیلی قشنگ بود!مخصوصا از عکسای طبیعتت لذت بردم مرسی مرسیییییییییییی 2
ارسال های توصیه شده