سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ بچه ها خوشحال می شم نظرتون رو هم بدونم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ خیلی خوشگل بودن سارا گلـــــــی به خصوص عکس های درفک...کاش منم یه روز بیام و اونجاها رو از نزدیک ببینم خیلی زیبا هستن.... راستی پست 49 و 59 یکی بود 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ بسیار زیبا و لطیف...دستت درد نکنه سارا جون...من عاشقِ طبیعتم: 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ عکسات آرامش بخشه! مرسی از لطفت خیلی خوشگل بودن سارا گلـــــــی به خصوص عکس های درفک...کاش منم یه روز بیام و اونجاها رو از نزدیک ببینم خیلی زیبا هستن.... راستی پست 49 و 59 یکی بود درفک که خود بهشته ! البته همه فصلها اینجوری نیست.یه زمان به خصوصی باید رفت که طبیعت انقدر زیبا باشه ( اردیبهشت و اوایل خرداد) بعدش آفتاب چمنهارو می سوزونه و همش زرد می شه آخه عکسهای اول تاپیک پریده اونایی که عنوان نداره خودمم یادم نمیاد چی بود ولی بعضی از کاربرا می تونن ببینن و بعضیا نمی تونن.من خودم نمی تونم پستهای صفحه های قبلو ببینم اما جدیدا ازشون تشکر کردن عکسا بعضی هاشون نیست مال خیلی وقت پیشه و از جای دیگه آپ شده بود واسه همین پریده...دوباره می زارم بسیار زیبا و لطیف...دستت درد نکنه سارا جون...من عاشقِ طبیعتم: قربونت عزیزم لطف داری 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ از اول دارم همه عکسارو ویرایش می کنم دوباره آپ می کنم چون خودم عکسهای اول رو نمی بینم ، ممکنه جا به جا بشن یا عکسهای دیگه جایگزین بشه دیگه با عرض پوزش 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ جهت اطلاع باید بگم که کاشان تقریبا 20 تا خانه تاریخی داره و تا حالا 10 تا از اونا مرمت شدن و قابل بازدید است مرسی از عکس های قشنگت سارا جان 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ عکسات خیلی قشنگ بود! مخصوصا از عکسای طبیعتت لذت بردم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ زيبا بود... عکسات خیلی قشنگ بود!مخصوصا از عکسای طبیعتت لذت بردم مرسی مرسیییییییییییی 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۰ من همۀ عکسا رو می تونم ببینم...دستت درد نکنه سارا جون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده