سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ مامی جونم عکسات خیلی قشنگن!!!:icon_gol: چشمات قشنگ میبینه عزیزممممممممممم نظر لطفته :icon_redface::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
mohsen_d 946 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سارا جان عکسهاي قشنگي انداختي من چندباري کاشان اومدم ولي خونه بروجردي ها نرفتم انشاالله يه بار ميرم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سارا جان عکسهاي قشنگي انداختي من چندباري کاشان اومدم ولي خونه بروجردي ها نرفتم انشاالله يه بار ميرم شما لطف دارین. خونه بروجردی ها خیلی قشنگه. 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سارا مدل دوربینتم می گی؟ دوربینم حرف ای نیست فاطمه جون.لنز هم نمی خوره حتی.اما چون خودم علاقه دارم ، واسه دل خودم عکس میگیرم. مدلش: panasonic / dmc-lz7 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ دوربینم حرف ای نیست فاطمه جون.لنز هم نمی خوره حتی.اما چون خودم علاقه دارم ، واسه دل خودم عکس میگیرم. مدلش: panasonic / dmc-lz7 مرسی :flowerysmile::aghosh: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سارا جان ممنون عکسات ادمو میکشه من که با دیدن اینجور معماری واقعا دیوونه میشم:icon_gol: واقعا لذتیدیم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سارا جان ممنونعکسات ادمو میکشه من که با دیدن اینجور معماری واقعا دیوونه میشم:icon_gol: واقعا لذتیدیم ممنون شما لطف داریییییییی معماری سنتی ایران فوق العاده س .یه چیزی فراتر از فوق العاده 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۰ اسفند 89 / بوستان ملت رشت 9 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سارا جان من بجز عکس آخری هیچکدوم رو ندیدم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سارا جان من بجز عکس آخری هیچکدوم رو ندیدم آخه عکسا قدیمی بود و منم جای دیگه آپلودش کرده بودم.:icon_pf (34):سعی می کنم دوباره همینجا آپلود کنم بزارم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ خب عکسای قدیمیم که پرید رفت همه....:icon_pf (34): اشکال نداره یه عالمه عکس دارم دوباره می زارم:girl_yes2: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ ابر حیاط دانشگامون ( دوران کاردانی ) :4chsmu1: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده