سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ ایول سرعتتتتتتتتتت ...من ترجمه زبان تخصصیم تموم بشه می کشممممم:icon_pf (34): فاطی جونم کارت خیلی خوف شده :flowerysmile: جسارت نباشه ها فقط چون رنگ دیوارات تیره تر از شیشه های پنجره شده، باعث شده پنجره دو بعدی به نظر برسه یعنی عمقش مشخص نباشه 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ ایول سرعتتتتتتتتتت ...من ترجمه زبان تخصصیم تموم بشه می کشممممم:icon_pf (34):فاطی جونم کارت خیلی خوف شده :flowerysmile: جسارت نباشه ها فقط چون رنگ دیوارات تیره تر از شیشه های پنجره شده، باعث شده پنجره دو بعدی به نظر برسه یعنی عمقش مشخص نباشه مرسی عزیزم اهوم راس می گیا می گم چرا اینطوری شده؟:دی 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها بیاین نظر بدینننننننننن :flowerysmile: عجله ای کشیدم بدقولی نشه :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ نمی دونم چرا اسکن می کنم انقدر کمرنگ می شه...خیلی پررنگ کشیدم...تو اسکن زشت می شه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ایول ایول مرسی سارا جون خیلی خوب شده 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ایول ایول مرسی سارا جون خیلی خوب شده مرسی دوستم ایراداشم بگو 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ مهناز و شیما و فاطمه عزیز..دوستای خوبم مگه تاپیک کرکسیون نیست؟؟ خب بیان نظر بدین و نقد کنین و ایراداشو بگین دیگه.تشکر فقط؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها بیاین نظر بدینننننننننن :flowerysmile:عجله ای کشیدم بدقولی نشه :icon_pf (34): من اومتم. عالی شده...خطوط هم روقطع مردن. پرسپکتیوت خیلی خوب شده. دستت کاملا" روونه. خوب شده دیگه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ مرسی دوستم ایراداشم بگو حالا چرا گریه می کنی؟ خب ایرادی نداشت دیگه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بیاین کرکسیون کنیم نخسته جگر گوشه....رنگهات خیلی خوب شده:aghosh: خواهر توام نمی تونی عین من خط صاف بکشی؟ یا کاعذو زاویه دار گذاشتی؟ بچه ها من به شدت کج می نویسم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ من اومتم.عالی شده...خطوط هم روقطع مردن. پرسپکتیوت خیلی خوب شده. دستت کاملا" روونه. خوب شده دیگه مرسیییییییییی.امیدوار شدممممممممم :w14: حالا چرا گریه می کنی؟ خب ایرادی نداشت دیگه :ws28:مظلوم نمایی کردم زیاد ایراد نگیره 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ مال منم خیلی خوب شده....جون هنوز نکشیدم دارم فکر می کنم که خوب می شه یکی به من روخیه بده برم بکشم 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ مال منم خیلی خوب شده....جون هنوز نکشیدم دارم فکر می کنم که خوب می شه یکی به من روخیه بده برم بکشم خوب می شهههههههههههههههههه بابا آسونه خیلی 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها بیاین نظر بدینننننننننن :flowerysmile:عجله ای کشیدم بدقولی نشه :icon_pf (34): به نظر من خیلی خوبه هم پرسپکتیوت هم راندوت می تونست یه کم پر کار تر باشه من ایرادی توش نمی بینم خیلی خوفه 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ ماشالا سرعت جفت کاراتون خیلی خوب شده فقط کار فاطیما طبقه پائین قسمت ورودی خوب عمقشو نشون نداده مال سارا هم ایرادی بهش وارد نیست فقط آسمونش زیاد جلوه نداره هردوتا عالی بود :wubpink: من تا 5شنبه سعیمو میکنم میکشم 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من خیلی خوبه هم پرسپکتیوت هم راندوتمی تونست یه کم پر کار تر باشه من ایرادی توش نمی بینم خیلی خوفه مرسی فاطی جون :aghosh: ماشالا سرعت جفت کاراتون خیلی خوب شده فقط کار فاطیما طبقه پائین قسمت ورودی خوب عمقشو نشون نداده مال سارا هم ایرادی بهش وارد نیست فقط آسمونش زیاد جلوه نداره هردوتا عالی بود :wubpink: من تا 5شنبه سعیمو میکنم میکشم آره درسته البته اصل کار آسمونش پر رنگ تره نمی دونم چرا اسکن می کنم رنگاش اینجوری می شه...خیلی کمرنگ افتاده آسمونش.مرسی از نظرت:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ بیاین کرکسیون کنیم خسته نباشی فاطیما جونم:w14: بچه ها بیاین نظر بدینننننننننن :flowerysmile:عجله ای کشیدم بدقولی نشه :icon_pf (34): ایول سارایی ؛ ایراد میراد نداره:w14: من میخوام شرکت کنم:w14: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ خسته نباشی فاطیما جونم:w14: ایول سارایی ؛ ایراد میراد نداره:w14: من میخوام شرکت کنم:w14: مرسی عزیزم :w14: تا فردا وقت داری اینو بکشی 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۰ منم بالاخره کشیدیم :dancegirl2: اول اینو کشیدم احساس کردم شبیه نقاشی شده بعد اون پائینیو کشیدم آسمونش بد شد خطاشم الان دقت کردم خیلی کج و کوله شده ولی دیگه حسش نبود بکشم . منتظر انتقادات سازنده دوستان استم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده