* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اینم از راندوی کوچولوی من.... ممنون میشم انتقاد کنین... خیلی خوب شده لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۰ اینکه خیلی عایه از چی انتقاد کنم؟ جنس مقوات الر هستش و کار ابرنگ رو الر واقعا عالیه دست ازادتم خوبه من که ایرادی نمیبینم بزار دوستان هم بیان نظر بدن خیلی خوب شده واااااااااااااااای مرسییییییییییی........ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی لطف دارییین.... کلی امیدوار شدم...:w14: ولی هنوز حس میکنم مبتدیم.... وخیلی مونده تا راندوم قوی بشه.............:45645: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ باز بد شد... نه؟ . آفرین... جداً خوب شده..... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مهلت ارسال آثار تا کی هس؟؟؟؟ هر چه سریعتر بهتر 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ طرح جالبیه.متریال سقفش چیه؟ . . یا باید صفحه اهنی... یا رابیس . بتن لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ هر چه سریعتر بهتر . اوکی............ تا شب میفرستم.. لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ باز بد شد... نه؟ ن هیچ وقت دید پرنده کار نکردم چون هیچ یک از استادم قبول نمیکنن ولی راندوش خوب شده 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ باز بد شد... نه؟ نه عزیزم.... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی هم خوب شده.. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ راندو با ماژیکم یه کمی ضعیفه.....:45645:. میشه اشکال کارمو بگین.......:girl_in_dreams: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز کارات خیلی خوبه.... من هیشی بلد نیستم :w821: 2 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ مهناز کارات خیلی خوبه....من هیشی بلد نیستم :w821: الهی قربونت برم...... نالاحتی نداره که عزیزم ...... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منم با همون چند تا نکته ای که استاد جاوید بهم گفت یاد گرفتم.... توی یکی از تاپیکایی که lady architechture زده بود... همه نکاتو نوشتم... البته نکات آبرنگ و.... ولی یه چیز دیگه هم که خیلی تاثیر داره دیدن راندو های حرفه ایه.. من خیلی وقتا تقلید و تقلب میکنم.... کارای راندوی خفن و میذارم جلوم از روشون آسمونو درخت و مدل رنگ کردن و تقلید میکنم..:girl_blush2: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ راندو با ماژیکم یه کمی ضعیفه.....:45645:. میشه اشکال کارمو بگین.......:girl_in_dreams: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام راندوی آبرنگت که فوق العاده بود.خیلی لذت بردم:flowerysmile::flowerysmile: توی این راندو احساس می کنم آب رو خوب نشون ندادی و فضای سبز بالای خونه ها هم خیلی شلوغ شده.سقف خونه ها همه یه رنگند(از نظر شدت رنگ منظورمه)این باعث شده که کارت بعد نداشته باشه و چشم توش حرکت نکنه!ولی دستت قویه! موفق باشی! 3 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ امروز اصلا حس کار نبود............. 4بار کشیدم و خراب شد... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ منم چند تا از کارهای ترم پیشمو می زارم :persiana__hat: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده