شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :w00: :w00: عمو جون یک بار بهت گفتم دادنزن وگرنه:167: 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چون هم رشته ایم بودی ازت تشکر کردم اه اه اه خجالت بکش واسه یه تشکر منت میزاری:167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :ws44::ws44: چرا گریه میکنی عجیجمممممممم 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چی شده دخترمبه بابایی بگو در ابتدا یه چند تا تشکر مشتی از من بنمائید تا من هم مطلب مهمی را برایتان بنمایم(فعلش ضایع شد که ولی عیب نداره) بنمایید بلکه فیضی درخور دوستان نصیب شود ( جمله ضایع شد ولی عیب نداره ) 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اه اه اه خجالت بکشواسه یه تشکر منت میزاری:167::167::167: پس چی :w00: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ پسر گلم چطوره؟ :4uboxsmiley: خوبم لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ پس چی :w00: همینکارا رو میکونی تشکرتونو قطع میکنن دیگه راستی قبض تشکرتونو پرداخت کردین؟ لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ حسین مدیر چی چی شده؟ شیرینی چرا نداده؟؟؟ من شیرینی میخوام زود تند سریع لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ عمو جون یک بار بهت گفتم دادنزن وگرنه:167: :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ حسین مدیر چی چی شده؟شیرینی چرا نداده؟؟؟ من شیرینی میخوام زود تند سریع حسین دوماد هم شده به کسی چیزی نمیگه 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بنمایید بلکه فیضی درخور دوستان نصیب شود ( جمله ضایع شد ولی عیب نداره ) راستش را بخاهید ما هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم این پسره بیکار مقداری اشرفی به ما داد گفت بیا از خود سخن بران ما نیز امدیم البت قول بریانی نیز به ما داده بود ولی میدانم که از این مارمولک چیزی به کسی نمیماسد لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ عمو جون یک بار بهت گفتم دادنزن وگرنه:167: شاهین دلت له شدن می خواد؟:banel_smiley_90::guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چرا گریه میکنی عجیجمممممممم تنهاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم :ws44: توپم رو هم هنوز پیدا نکردم لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ حسین مدیر چی چی شده؟شیرینی چرا نداده؟؟؟ من شیرینی میخوام زود تند سریع 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چشمم روشن اینجا اسپم میکنین...من رفتم بگم لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ شاهین دلت له شدن می خواد؟:banel_smiley_90::guntootsmiley2: حسین چقد این اباتارتو دوس دارم!!! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :4uboxsmiley: خوبم پسری من به همه گفتم فرستادمت عسلویه سر کار... جایی نگی بی کاریا:icon_pf (34): همینکارا رو میکونی تشکرتونو قطع میکنن دیگهراستی قبض تشکرتونو پرداخت کردین؟ حسین مدیر چی چی شده؟شیرینی چرا نداده؟؟؟ من شیرینی میخوام زود تند سریع سحرو حامی سلام:dancegirl2: لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ حسین دوماد هم شده به کسی چیزی نمیگه :viannen_38: کسی که حرف شاهین کله پزو قبول کنه کار بدی کرده لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :viannen_38: چه زنگ و زنگ بازی راه انداختم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده