شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ با احترام به گفتگوهای آزاد منتقل شد. شاهین عزیز درخواست خودتون رو با مدیر این بخش مطرح کنید. با سپاس دلایلتون قانع کننده نبود گویاتا من با مدیرا گفتمان کنم شما توی تالار آزاد یه تاپیکتونو بزنید فقط یه شرط داره اینکه ساعت 11 شب تا پیکتونو باز میکنم و ساعت 7 صبح هم میبندم قبوله؟ چشب سهیل جونم لیدیز اند جنتلمن اولا هرگونه پاتوق توی این تالار مشاهده بشه سریعا منتقل میشه به گفتگوی دوستانه دوما پست استارت باید شامل محتوایی دارای قابلیت بحث باشه سوما تاپیک در مسیر حرکتش نباید زیاد از هدف پست استارت منحرف بشه چهارما با اسپم تا یه حدی برخورد نمیشه بعد از اون یا تاپیک پاکسازی میشه یا قفل یا منتقل پنجما همینا دیگه و مخصوصا اولا خیلی مهمه!!!!! از دست ارامش در رفتیم گیر این افتادیم عجب زیگیلی هستی هاااااااااااقبول کن دیگه 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من هستمممممممممم :w00::w00: برو بیرووووووووووووووووووووون به به حسین بی خوبی؟ :4uboxsmiley::aghosh: سلام عزیز دل خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00:برو بیرووووووووووووووووووووون :4uboxsmiley::aghosh: سلام عزیز دل خوبی؟ حسین تو این امین نپو رو میشناسی؟:167::167: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ وای اگر حسین بی مخ حکم جهادم دهد لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00:برو بیرووووووووووووووووووووون :4uboxsmiley::aghosh: سلام عزیز دل خوبی؟ ممنون کم پیدایی ؟ نبودی؟ کجابودی؟ راه گم کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ حسین تو این امین نپو رو میشناسی؟:167::167: من میشناسم ..... 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ممنون کم پیدایی ؟نبودی؟ کجابودی؟ راه گم کردی؟ جو مدیریت گرفتش :icon_pf (17): حسین این منو تو هستیم 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ما هستیم ..... :icon_pf (17): وای اگر حسین بی مخ حکم جهادم دهد :w00: ممنون کم پیدایی ؟نبودی؟ کجابودی؟ راه گم کردی؟ اول کدومشو جواب بدم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (17): :w00: اول کدومشو جواب بدم به افتخار شاه دماد بزنینی کف قشنگه روووووووووو زحمت نکش من جواب دادم لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :w00::w00: چی شده دخترم به بابایی بگو لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ در ابتدا یه چند تا تشکر مشتی از من بنمائید تا من هم مطلب مهمی را برایتان بنمایم(فعلش ضایع شد که ولی عیب نداره) 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چی شده دخترمبه بابایی بگو چرا تو من باهاش رابطه ی عمیق تری دارم عمو بیا به خودم بگو لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ در ابتدا یه چند تا تشکر مشتی از من بنمائید تا من هم مطلب مهمی را برایتان بنمایم(فعلش ضایع شد که ولی عیب نداره) چون هم رشته ایم بودی ازت تشکر کردم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده