سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همتون پیشته بابا............... تو اصلا فهمیدی من با چی مخالفم؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام مدیر زود موافقت خودت رو اعلام کن و گرمه امشب اسپم میشی اوهوی این یکی آبجیه منه هااااا:w00: هم به جهنم بد مشهدی اگر دیگه راحت دادم:167::167::167: این که گفتی یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خب بنده هم موافقم که این تالار تشکر داشته باشه اونم فقط با زیر بخش گپ و گفتگوی دوستانه اینطوری ارزش این زیر بخش هم بالا میره نظارت کافی هم منو افا و قاصدک حتما داریم رو این تالار اگه برای مدیریت سایت مقدوره خوشحال میشیم این درخواست عملی بشه 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلامخب بنده هم موافقم که این تالار تشکر داشته باشه اونم فقط با زیر بخش گپ و گفتگوی دوستانه اینطوری ارزش این زیر بخش هم بالا میره نظارت کافی هم منو افا و قاصدک حتما داریم رو این تالار اگه برای مدیریت سایت مقدوره خوشحال میشیم این درخواست عملی بشه مرسی داداشی..... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ چیزی رو که داشته باید برش گردونن:w00: کی داشته؟ از زمان روشنفکر جوان تا الان زنگ تفریح تشکر نداشته لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ حالا اینجا شروع کردین به اسپم؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلامخب بنده هم موافقم که این تالار تشکر داشته باشه اونم فقط با زیر بخش گپ و گفتگوی دوستانه اینطوری ارزش این زیر بخش هم بالا میره نظارت کافی هم منو افا و قاصدک حتما داریم رو این تالار اگه برای مدیریت سایت مقدوره خوشحال میشیم این درخواست عملی بشه سهیل جون اگر هم نشه ما به نشونه ی اعتراض در همین جا به کارمون ادامه میدیم لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ کی داشته؟ از زمان روشنفکر جوان تا الان زنگ تفریح تشکر نداشته تاپیک رو میگم اول تو تالار گفت وگوی ازاد بود لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ حالا اینجا شروع کردین به اسپم؟:icon_pf (34): توام که مخالف اسپم 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همتون پیشته بابا...............تو اصلا فهمیدی من با چی مخالفم؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4: حالا با چی مخالفی؟:w00::w00::w00: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از کسایی که اون اولا به ادمین پیشنهاد داد تشکر از زنگ تفریح ورداشته بشه من بودم گفتم چون اونجا میرن چرت و پرت میگن...اسم عمه ی نفر بعدی رو حدس میزنن و به آواتار بعدی گیر میدن الکی امتیاز میگیرن با کسی که فعالیت مفید میکنه و امتیاز خوب میگیره باید فرق داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از کسایی که اون اولا به ادمین پیشنهاد داد تشکر از زنگ تفریح ورداشته بشه من بودم گفتم چون اونجا میرن چرت و پرت میگن...اسم عمه ی نفر بعدی رو حدس میزنن و به آواتار بعدی گیر میدن الکی امتیاز میگیرن با کسی که فعالیت مفید میکنه و امتیاز خوب میگیره باید فرق داشته باشه خوب درسته ولی بی خوابان همچین حالتی رو نداره پس انتقالش بدن به گفت و گوی ازاد لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از کسایی که اون اولا به ادمین پیشنهاد داد تشکر از زنگ تفریح ورداشته بشه من بودم گفتم چون اونجا میرن چرت و پرت میگن...اسم عمه ی نفر بعدی رو حدس میزنن و به آواتار بعدی گیر میدن الکی امتیاز میگیرن با کسی که فعالیت مفید میکنه و امتیاز خوب میگیره باید فرق داشته باشه تو مگه میترسیدی از طرف که رفتی دنباله مامانم اینا با لقد مینداختی بیرون یارو رو که اینجور چرتو پرتا نگه. من از وقتی از مهندسان اومدم اینجا همچین چیزیو ندیدنم میلاد جان. فعالیت مهم هم واسه خودش وقت داره. ماهم فعالیت مهم میکنیم.قرار نیست که با دوستامون نزنیم تو سر کله ی هم. بی خوابان هم اینطوری نیستش لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از کسایی که اون اولا به ادمین پیشنهاد داد تشکر از زنگ تفریح ورداشته بشه من بودم گفتم چون اونجا میرن چرت و پرت میگن...اسم عمه ی نفر بعدی رو حدس میزنن و به آواتار بعدی گیر میدن الکی امتیاز میگیرن با کسی که فعالیت مفید میکنه و امتیاز خوب میگیره باید فرق داشته باشه پاتوق بی خوابان همچین حالت نداره :w00::167::167::167: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب درسته ولی بی خوابان همچین حالتی رو نداره پس انتقالش بدن به گفت و گوی ازاد تو مگه میترسیدی از طرف که رفتی دنباله مامانم اینابا لقد مینداختی بیرون یارو رو که اینجور چرتو پرتا نگه. من از وقتی از مهندسان اومدم اینجا همچین چیزیو ندیدنم میلاد جان. فعالیت مهم هم واسه خودش وقت داره. ماهم فعالیت مهم میکنیم.قرار نیست که با دوستامون نزنیم تو سر کله ی هم. بی خوابان هم اینطوری نیستش پاتوق بی خوابان همچین حالت نداره :w00::167::167::167: من به بیخوابان چیکار دارم؟ همینجور ی خاطره گفتم فقط درمورد بیخوابا هم خودتون میگید اونجا گفتگو میکنید خوب الانم تو بخش گپ و گفت دوستانست دیگه چون موضوع خاصی هم نداره بحثاتون...غریبه ها هم نمیتونند بیان تو یهو...واسه همین تو گفت و گو آزاد نیست 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من به بیخوابان چیکار دارم؟همینجور ی خاطره گفتم فقط درمورد بیخوابا هم خودتون میگید اونجا گفتگو میکنید خوب الانم تو بخش گپ و گفت دوستانست دیگه چون موضوع خاصی هم نداره بحثاتون...غریبه ها هم نمیتونند بیان تو یهو...واسه همین تو گفت و گو آزاد نیست در بی خوابان همیشه به روی غریبه هاو فقیر فقرا بازه میلاد اتفاقا همینروزا قرار نذری بدیم اونجا لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من به بیخوابان چیکار دارم؟همینجور ی خاطره گفتم فقط درمورد بیخوابا هم خودتون میگید اونجا گفتگو میکنید خوب الانم تو بخش گپ و گفت دوستانست دیگه چون موضوع خاصی هم نداره بحثاتون...غریبه ها هم نمیتونند بیان تو یهو...واسه همین تو گفت و گو آزاد نیست میلاد یا موافقت می کنی یا این که اسپم میشی لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا سلام عزیزمممممممممممممم خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده