armin.eleman 5393 ارسال شده در 4 آبان، 2010 :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: ها چیه؟:w00: آخر شبی تاحالا کسی با وردنه زده تو اون مخ از اول نداشتت؟:brodkavelarg:
armin.eleman 5393 ارسال شده در 4 آبان، 2010 بهتر از دیروز کجاها بودی؟:dancegirl2: چن روز پیش تو مهندسان دیدمت داشتی نظر میدادی که چرا مهندسان خلوت شده 1
mIn 2294 ارسال شده در 4 آبان، 2010 کجاها بودی؟:dancegirl2: چن روز پیش تو مهندسان دیدمت داشتی نظر میدادی که چرا مهندسان خلوت شده من ؟ نه بابا چه کاریه !!! یادم نیس . نظرم کجا بود !!! اگه نظری نخوان و مهم نباشه و چاره ساز !!! نظری نمیدم ! کجاها هم هستیم . فرقش اینه که نظاره گرم . :ws2:
sara_arch 2070 ارسال شده در 4 آبان، 2010 سلام. گویا این جا به پاتوق بیخوابان تبدیل شده؟!! منو باش که رفتم اونجا بحث مفید راه بندازم شاید برگرده 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 4 آبان، 2010 من ؟ نه بابا چه کاریه !!! یادم نیس . نظرم کجا بود !!! اگه نظری نخوان و مهم نباشه و چاره ساز !!! نظری نمیدم ! کجاها هم هستیم . فرقش اینه که نظاره گرم . :ws2: از مهرنازو ترمه خبری نداری؟ اهل خونواده همه رفتن اینور اونور:icon_pf (34): 1
mIn 2294 ارسال شده در 4 آبان، 2010 سلام.گویا این جا به پاتوق بیخوابان تبدیل شده؟!! منو باش که رفتم اونجا بحث مفید راه بندازم شاید برگرده شما لطف داری . البته بحث احتیاج به یه پیش زمینه فکری داره ! میشه به بچه ها گفت هر روز یکی باید یه سوژه خوب برای بحث بده ( و فرد مجبور میشه قبلش در موردش یه فکری کنه تا با یه سوژه خوب بیاد ) والا همینطوری سخته . :icon_gol: از مهرنازو ترمه خبری نداری؟اهل خونواده همه رفتن اینور اونور:icon_pf (34): نه من خبری ندارم . ( یکم بی جنبه هستم یه سایت که میرم دیگه سایت های قبلی رو یادم میره سر بزنم ) 2
armin.eleman 5393 ارسال شده در 4 آبان، 2010 :ws3: میرم امارتو میدما اون چه شکلکیه میزاری واسه من؟:w00: 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 4 آبان، 2010 شما لطف داری . نه من خبری ندارم . ( یکم بی جنبه هستم یه سایت که میرم دیگه سایت های قبلی رو یادم میره سر بزنم ) اون که صد البته ولی بی خوابانو نمیشه ول کرد من الان اونجا هم هستم
persian_land 1035 ارسال شده در 4 آبان، 2010 میرم امارتو میدما اون چه شکلکیه میزاری واسه من؟:w00: بهتر از اون شکلک دامن گلیه تویه که 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 4 آبان، 2010 salaaaaaaaaaaaaaaaam b hamegi:dancegirl2: :hi::dancegirl2: 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 4 آبان، 2010 mohandesan sayte?:ws52:1 اوهوم مثل فلسطینه الان ماهم اواره های اونجاییم 1
Waffen 15118 ارسال شده در 4 آبان، 2010 اوهوم مثل فلسطینه الان ماهم اواره های اونجاییم من تبعیدیم... 3
nikaaa 4299 ارسال شده در 4 آبان، 2010 اوهوم مثل فلسطینه الان ماهم اواره های اونجاییم :there: chand nafar a bachehae inja unja ozvan? 1
armin.eleman 5393 ارسال شده در 4 آبان، 2010 من تبعیدیم... آره آره همینی که گفتی دخیخا :there:chand nafar a bachehae inja unja ozvan? همه اینجا عضون اونجا هرچی اومده تازه وارده. شده مثل چت روم 2
nikaaa 4299 ارسال شده در 4 آبان، 2010 آره آره همینی که گفتی دخیخا همه اینجا عضون اونجا هرچی اومده تازه وارده. شده مثل چت روم mishe saytesho bdi?
ارسال های توصیه شده