رفتن به مطلب

شراب؟؟؟

soheiiil

حکم من در ماه رمضان چیست  

24 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. حکم من در ماه رمضان چیست

ارسال های توصیه شده

خوب اینکه تابلوئه.

به نظر منم بدترین آدما اونایی هستن که فکر میکنن با یه ماه روزه و نماز و دعا گناهای 1 سالشون پاک میشه. کسی که کل سال رو مشروب میخوره و فقط این یه ماه رو نمیخوره بدتر از کسیه که کل سال رو میخوره و کاری به ماه های حرام و اینا نداره.

من خودم نماز نمیخونم و هیچ موقع دیگه ای هم نمیخونم حتی تو ماه رمضون چون میدونم فایده ای نداره و خدا اصلا حسابش نمیکنه.

تو هم اگه کل سال رو میخوری این یه ماه هم بخور. :ws2:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

من هم دارم همین را میگم

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 176
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

ببین نظر شخصی من اینه

میخوای بخوری بخور...............میخوای مارمضون بخوری بخور................ولی دیگه گفتنش چیه؟.................ببین من میگم این عرق خوری نه کار خوبیه نه کار بد............باشه..........مثل خوردن ساندویج همبرگر................دیگه تاپیک زدن و به همه اعلام کردن که من الان دارم میخورم چیه؟

اقا یه تاپیکی داشتیم به نام شراب...............اینهمه بحث توش شد..................خود من از کسایی بودم که موافق خوردنش بودم.............ولی این بحث به این شکل درست نیست............به ایتمهای نظر سنجی یه نگاه بنداز؟...............کجای شزع یا قانون اسلام یا هر دین دیگه ای برای شراب خوردن نوشته سنگسار کنن..........یه وقت بحث اصولی هست بین طرفدارای خوردن و نخوردنش ...............یه وقت هست که صورت تاپیک به گونه ای مطرح میشه که به دوستانی که نمیخورن بر میخوره...........این بده.......من حرفم اینه..............ما اینجا همه باهم برابریم...........و باید بحثها رو یکم پخته تر مطرح کنیمم..........همین الان هستن دوستایی که تازه افطار کردن و اومدن...........بحث به این شکل به نظرم صحیح نیست..............

حرفهات درست....اما اولا من این تایپیک رو نزدم....و اگه به پست اولی که دادم توجه کنی میبینی که ،منم تایپیک به نظرم فاقد موضوع واسه بحث بود....و جایی که دیدم مسئله رو کسایی چرخید که کل سال میخورن اما العان به هر دلیل نمیخورن واسم جالب شد....چون واقعا این مسئله تو ذهنم سواله...

و کلا نظرم اینه که اصلا مشکلی نداره خوردن تو ماه رمضون اما با اینکه کسی بخواد به قصد دهن کجی به بقیه بخوره موافق نیستم...نه تنها راجب این مسئله واسه هر چیز دیگه ای هم همینطور....

• Like 3
لینک به دیدگاه
حرفهات درست....اما اولا من این تایپیک رو نزدم....و اگه به پست اولی که دادم توجه کنی میبینی که ،منم تایپیک به نظرم فاقد موضوع واسه بحث بود....و جایی که دیدم مسئله رو کسایی چرخید که کل سال میخورن اما العان به هر دلیل نمیخورن واسم جالب شد....چون واقعا این مسئله تو ذهنم سواله...

و کلا نظرم اینه که اصلا مشکلی نداره خوردن تو ماه رمضون اما با اینکه کسی بخواد به قصد دهن کجی به بقیه بخوره موافق نیستم...نه تنها راجب این مسئله واسه هر چیز دیگه ای هم همینطور....

افرین منم منظورم همینه...................:ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه
چقدر از ریا کردن بدم میاد.

چقدر؟ :4chsmu1:

تو خونه ننه بابا بشینی برخلاف خواسته اونا مشروب بخوری بعدشم بگی از ریا بدم میاد smilee_new2%20%2821%29.gif

لینک به دیدگاه
چقدر؟ :4chsmu1:

تو خونه ننه بابا بشینی برخلاف خواسته اونا مشروب بخوری بعدشم بگی از ریا بدم میاد smilee_new2%20%2821%29.gif

اولا این چه ربطی به ریا داره!!!!!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

دوما پدر و مادرم مشکلی ندارند.فقط میگویند هر روز و تو ماه رمضون نخور.

ولی با اصل ولایت مشروب مشکلی ندارند:ws3:

در ضمن ننه تو شهر ما معنی مادر نمیده.

لینک به دیدگاه
اولا این چه ربطی به ریا داره!!!!!!:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

دوما پدر و مادرم مشکلی ندارند.فقط میگویند هر روز و تو ماه رمضون نخور.

ولی با اصل ولایت مشروب مشکلی ندارند:ws3:

در ضمن ننه تو شهر ما معنی مادر نمیده.

آها:ws28:

:ws3:

ما میگیم آنا که جمهوری اسلامی تو ادارجات و مخلفجات به کار بردنشو ممنوع کرده

آبو میریزن اونجاشون که میسوزه:ws3:

لینک به دیدگاه
ببین نظر شخصی من اینه

میخوای بخوری بخور...............میخوای مارمضون بخوری بخور................ولی دیگه گفتنش چیه؟.................ببین من میگم این عرق خوری نه کار خوبیه نه کار بد............باشه..........مثل خوردن ساندویج همبرگر................دیگه تاپیک زدن و به همه اعلام کردن که من الان دارم میخورم چیه؟

اقا یه تاپیکی داشتیم به نام شراب...............اینهمه بحث توش شد..................خود من از کسایی بودم که موافق خوردنش بودم.............ولی این بحث به این شکل درست نیست............به ایتمهای نظر سنجی یه نگاه بنداز؟...............کجای شزع یا قانون اسلام یا هر دین دیگه ای برای شراب خوردن نوشته سنگسار کنن..........یه وقت بحث اصولی هست بین طرفدارای خوردن و نخوردنش ...............یه وقت هست که صورت تاپیک به گونه ای مطرح میشه که به دوستانی که نمیخورن بر میخوره...........این بده.......من حرفم اینه..............ما اینجا همه باهم برابریم...........و باید بحثها رو یکم پخته تر مطرح کنیمم..........همین الان هستن دوستایی که تازه افطار کردن و اومدن...........بحث به این شکل به نظرم صحیح نیست..............

راست میگوید

:w16:

لینک به دیدگاه
آها:ws28:

:ws3:

ما میگیم آنا که جمهوری اسلامی تو ادارجات و مخلفجات به کار بردنشو ممنوع کرده

آبو میریزن اونجاشون که میسوزه:ws3:

به جان خودم چند دقیقه هست دارم این پست را میخونم ولی متوجه نمیشم:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حداقل میخوای بکشی بکش .راحتم کن.

چرا اینجوری میخوای عذابم بدی؟؟:ws3::ws3::ws3::ws3:

قشنگیش به همینه که زجر بکشی...........شوخی میکنم:ws3:

من یه مدت با بچه ها خونه دانشجوی همینطوری...تفریحی یه چند باری خوردم......

زیاد حال نکردم......هر موقع که خوردم دل درد شدید ....بعد حالت تهوع...بعد احساس میکردم زخم معدم از دوباره شروع شده...که همینطورم شد

به نظر من ضرر داره.....واقعا ضرر داره.....هم جسمی هم روحی....دیگه هم نمیخورم چون حرامه:ws3:

تازه الان بازی پیروزی شروع میشه...چه ربطی داره نمیدونم:ws6:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

mehr67.jpg

پرکن پیاله را

کاین آب آتشین

دیری است ره به حال خرابم نمی برد

این جامها

که در پی هم می شود تهی

دریای آتش است که ریزم به کام خویش

گرداب می رباید و آبم نمی برد

من با سمند سرکش و جادویی شراب

تا بیکران عالم پندار رفته ام

تا دشت پر ستاره اندیشه های گرم

تا مرز ناشناخته مرگ و زندگی

تا کوچه باغ خاطره های گریز پا

تا شهر یادها

دیگر شراب هم جز تا کنار بستر خوابم نمی برد

پر کن پیاله را

هان

ای عقاب عشق

از اوج قله های مه آلود دور دست

پرواز کن

به دشت غم انگیز عمر من

آنجا ببر مرا که شرابم نمی برد

آن بی ستاره ام که عقابم نمی برد

در راه زندگی

با این همه تلاش و تمنا و تشنگی

با این که ناله میکشم از دل

که آب

آب

دیگر فریب هم به سرابم نمی برد

پر کن پیاله را

مستی با عاشقی ، خیلی بهتر تر میشه ...

:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه

شراب قرمز یک مقدار کمش برای قلب و عروق خیلی هم خوبه.

نمیدونم این مضرات رو از کجا آوردین !!

اسلام هم اگر گفته شلاق داره،چون بی اراده ترین آدمهارو در نظر گرفته و دوست داشته حکومت کنه، برای همین از دم حرام کرده !!!

مردم فکر کردن یه قطره بخورن چه بلایی سرشون میاد. :w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه

آورده ان كه روزی بهلول بر هارون وارد شد. خلیفه در حال صرق شراب بود و خواست خودرا از خوردن حرام تبرئه نماید. بدین لحاظ از بهلول سوال كرد اگر كسی انگور خورد حرام است؟

بهلول جواب داد : نه

خلیفه گفت بعد از خودرن انگور آب هم بالای آن خورد چطور؟

بهلول دوباره جواب داد : نه

خلیفه گفت بعد از خوردن انگور ‌آب مدتی هم در آفتاب نشیند!

بهلول جواب داد: باز هم اشكالی ندارد

پس خلیفه گفت چطور انگور و آب را اگر مدتی در افتاب بگذارند حرام است.

بهلول جواب داد : اگر قدری خاك بر سر انسان بریزند آیا به او صدمه میرسد.

خلیفه جواب داد نه

بهلول گفت : بعد از آن مقداری هم آب بر روی ان بریزند صدمه میزند !

خلیفه گفت نه

بهلول گفت اگر همین اب ‌خاك را با هم مخلوط كنند و از آن خشتی بسازند و به سر انسان بزنند صدمه میرسد یا نه.

خلیفه گفت البته سرانسان میشكند.

بهلول گفت : چنانچه از تركیب آب و خاك سر آدم مشكند و صدمه میزند از تركیب انگور و اب هم متاعی بدست می آید كه قانون شرعی آن را حرام و نجس قرار داده و از خوردن ان صدمه های فراوان به انسان وارد میآید و خوردن ان حد لازم دارد

اینکه مضرات شراب بیشتر از مزایاش هست بر کسی پوشیده نیست عزیزان

این طور نیست؟

علم پزشکی میگه به بهبود آرتروز کمک میکنه؟

درعوض همین علم پزشکی میگه این ماده هزار جور بدبختی داره ...واسه کبد مضره ....کلیه رو داغون میکنه ....اختلال حواس میاره ...تشویش روحی داره .....

چه اصراریست برای خوردن این ماده رفقا؟

چرا کاری میکنیم که میدونیم درنهایت به ضررمونه؟

آیا بنا به گفته پل سارتر صرفا ابراز وجوده؟ اینکه ما مهم هستیم؟

کسانی که این ماده با لباشون هم آغوش میشه بیان واسه ما هم توضیح بدن که چرا این ماده رو نوش جان میکنن؟ البته اگه قابل بدونن

مضرات و فواید که فقط جسمی نیست، بعضی وقتا راضیی نصف بدن نباشه اما روحیه داشته باشی، خوب باشی :hanghead: الکل بعضی وقتا خیلی لازمه خیلی :sigh:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مضرات و فواید که فقط جسمی نیست، بعضی وقتا راضیی نصف بدن نباشه اما روحیه داشته باشی، خوب باشی :hanghead: الکل بعضی وقتا خیلی لازمه خیلی :sigh:

حالا ما دوسال پیش یه چیزی گفتیم تو زیاد جدی نگیر:icon_redface:

آغ آتی گتیر با هم ایچاخ:دی

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...