Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خودفروشان را به کوی می فروشان راه نیست 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اون پنیره........ زیادی دردت میگیره.....دیگه اینقدرهااام خونخوار نیستیییم...... :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ زیادی دردت میگیره.....دیگه اینقدرهااام خونخوار نیستیییم...... :banel_smiley_4: دوست دارم................. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دوست دارم................. این چوبو به یاد داری آقا هوتن؟؟!؟! :167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خون این مرد حلال است..... :banel_smiley_4: زاهدا...... تو خون کسان نوشیو ما خون رزان* انصاف بده کدام خون خوار تریم ________________________________________________________________________ *امید وارم رزانو درست نوشته باشم. 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ زاهدا......تو خون کسان نوشیو ما خون رزان* انصاف بده کدام خون خوار تریم ________________________________________________________________________ *امید وارم رزانو درست نوشته باشم. :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52:پاک خونخوار شدم رفت......:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آق هوتن شقایق جون بفرمائید 4 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ این چوبو به یاد داری آقا هوتن؟؟!؟! :167::167::167: بله این چوب اگر همان چوب باشد ......چوب عشق است و جگرسوز دوایی دارد 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بله این چوب اگر همان چوب باشد ......چوب عشق است و جگرسوز دوایی دارد میگم خونت حلاله....:shame:اون وخ به من میگن خونخوار!!!:shame: 1 لینک به دیدگاه
wwwolf 274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ اگه تفریحی باشه خوبه من بر عکس بقیه به این اعتقاد دارم مشروبات واسه وقت تنهایی آدمه نه وقتی که 100 نفر دورتن!!! نظر منه. 4 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ من دارم عرق میخورم .حکم من چیه.اون هم در ماه رمضان.موقع اذان هم داشتم میخوردم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حکم شما؟ شفای عاجل و شفاعت حضرت حق 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حکم شما؟شفای عاجل و شفاعت حضرت حق :ws28: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حکم شما؟شفای عاجل و شفاعت حضرت حق لطفا در نظرسنجی شرکت کن. امروز داشتم عرق میخریدم.یکی از عرق خور های تیر من را دید .کسی که صبح تا شب عرق میخوره . چنان با خشم من را نگاه کرد و وقتی من را در حال عرق خریدن دید انگار که من مشغول قتل هستم 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ حکم شما؟شفای عاجل و شفاعت حضرت حق میشه بیشتر توضیح بدید. این معنیش چیه کی اجراش میکنه. چه موقع اجرا میشه 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ عرق خوری تو به من ربطی نداره حکمی نداره فقط همون دعا رو کردم 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ یک مسلمون پیدا نمیشه دقیقا بگه کسی که در ماه رمضون دقیقا موقع اذان مشروب میخوره .حکمش چیه>>>>؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده