soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ داش سهیلببخشید میشه منبع این حرف اخری رو ذکر کنی؟؟؟؟ البته حکومت واقعی اسلام......بالاتر از این حرفای ه که اینا میگن.............من میگم چرا برا اروپایی ها مضر نیست؟؟چون اونا رعایت همه چی رو میکنن........ولی ما البته خودم رو میگم به سایر دوستان بر نخوره.......رعایت هیچ چیز رو نمیکنیم............البته همین عقلم میگه.........در بعضی موارد مشروبات الکی نوعی داروست.........بس در کل ما ها جنبه مصرف کردنش رو نداریم منبع؟ برو کتابای 200 سال پیش اروپایی رو بخون مخصوصا فرانسه اونزمون بهترین مارک یک صلیب مارک مملکت اسلامی بود یکم سرچ کنی بهتر دستت میاد مشکل از شریعت نیست مشکل از ماست ببین قبول میکنم که شراب بهه عنوان دارو اونم به مقدار کم ...خوب باشه ولی آیا تو مریضی که میخوای دارو مصرف کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دلایلی که در این زیاده روی میشه چیز های دیگه هست.دلایلی که در ایران به جای مشروب های کم الکل مثل ابجو و شراب از عرق های سگی استفاده میشه.چیزهای دیگه هست. شرایط ایران را که میدونی. مثلا بنده میخوام مشروب بخورم. هیچ وقت نمیرم ابجو یا شراب بگیرم.چون هم گرون تر هستند و هم اینکه مشروب هایی نیستند که سریع من را مست کنند. یعنی تو اروپا یارو از غروب شروع میکنه به ابجو خوردن .هر 1 ساعت 1 ابجو میگیره میخوره. ولی مثلا من تو نیم ساعت باید بشینم مشروب بخورم و دیگه وقتی ندارم برای مشروب خوردن. یعنی من همین دیشب با رفیقام نشستم لب دریا مشروب خوردن. تو 30 دقیقه کارمون را تموم کردیم که یک وقت مامور نیاد ما را بگیره. 4 بار صاحب اونجا اومد به ما گفت که سریعتر. ولی یک اروپایی میره تو بار .نم نم تا شب میخوره. یعنی اون طرف شاید 5 تا پیک را تو 4 ساعت بخوره.ما 5 تا پیک را تو 15 دقیقه میخوریم.تازه حرف میشنویم که چرا سریع نیستیم. یک چیز دیگه این هست که ما مجبوریم که باری بعدمون هم مست کنیم. مثلا بنده مست شدم در اون لحظه .ولی چون طبق تجربه میدونم که ممکن هست مستیم بپره. به قدری میخورم که تا اخر شب مست بمونیم. ولی یک اروپایی تا 1 پیک زد و سرحال شد.بیخیال میشه .هر وقت دوباره مستیش پرید یک پیک دیگه میزنه. ولی ایا ما همچنین فرصت هایی داریم. در کل میخواستم بگم که شرایط ما را مجبور میکنه. کوفتت بشه دلم خواست 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ دلایلی که در این زیاده روی میشه چیز های دیگه هست.دلایلی که در ایران به جای مشروب های کم الکل مثل ابجو و شراب از عرق های سگی استفاده میشه.چیزهای دیگه هست. شرایط ایران را که میدونی. مثلا بنده میخوام مشروب بخورم. هیچ وقت نمیرم ابجو یا شراب بگیرم.چون هم گرون تر هستند و هم اینکه مشروب هایی نیستند که سریع من را مست کنند. یعنی تو اروپا یارو از غروب شروع میکنه به ابجو خوردن .هر 1 ساعت 1 ابجو میگیره میخوره. ولی مثلا من تو نیم ساعت باید بشینم مشروب بخورم و دیگه وقتی ندارم برای مشروب خوردن. یعنی من همین دیشب با رفیقام نشستم لب دریا مشروب خوردن. تو 30 دقیقه کارمون را تموم کردیم که یک وقت مامور نیاد ما را بگیره. 4 بار صاحب اونجا اومد به ما گفت که سریعتر. ولی یک اروپایی میره تو بار .نم نم تا شب میخوره. یعنی اون طرف شاید 5 تا پیک را تو 4 ساعت بخوره.ما 5 تا پیک را تو 15 دقیقه میخوریم.تازه حرف میشنویم که چرا سریع نیستیم. یک چیز دیگه این هست که ما مجبوریم که باری بعدمون هم مست کنیم. مثلا بنده مست شدم در اون لحظه .ولی چون طبق تجربه میدونم که ممکن هست مستیم بپره. به قدری میخورم که تا اخر شب مست بمونیم. ولی یک اروپایی تا 1 پیک زد و سرحال شد.بیخیال میشه .هر وقت دوباره مستیش پرید یک پیک دیگه میزنه. ولی ایا ما همچنین فرصت هایی داریم. در کل میخواستم بگم که شرایط ما را مجبور میکنه. در کل بگو ما تو جهنمیم لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ منبع؟برو کتابای 200 سال پیش اروپایی رو بخون مخصوصا فرانسه اونزمون بهترین مارک یک صلیب مارک مملکت اسلامی بود یکم سرچ کنی بهتر دستت میاد مشکل از شریعت نیست مشکل از ماست ببین قبول میکنم که شراب بهه عنوان دارو اونم به مقدار کم ...خوب باشه ولی آیا تو مریضی که میخوای دارو مصرف کنی؟ اتفاقاً هم مشکل از این شریعتی که ما برا خودمون تعریف میکنیم..................هم مشکل از خودمونه این بدون که همیشه دارو رو آدم مریض مصرف نمیکنه.........بلکه خیلی از داروها هستن که مصرف میشن تا مریض نشی .......... 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اتفاقاً هم مشکل از این شریعتی که ما برا خودمون تعریف میکنیم..................هم مشکل از خودمونهاین بدون که همیشه دارو رو آدم مریض مصرف نمیکنه.........بلکه خیلی از داروها هستن که مصرف میشن تا مریض نشی .......... جاوید جان من تا حالا که مشروب نخوردم مریض نشدم و همچنین خیلیای دیگه ولی دیدم اونایی که مصرف کردن دربدر دنبال یه کلیه همخون خودشون گشتن بی خیالش :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ جاوید جان من تا حالا که مشروب نخوردم مریض نشدمو همچنین خیلیای دیگه ولی دیدم اونایی که مصرف کردن دربدر دنبال یه کلیه همخون خودشون گشتن بی خیالش :icon_pf (44): ایشاالله هیچ وقت مریض نشی خب من اصلاً یه چنین چیزی ندیدم..............گفتم که مشکل از خودمونه........ :icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اقایون عزیزان دوستان..................بنده قبل از اینکه فکر کنم در ایران بدنیا اومدم..............و مجبوری مسلمون شدم.............عقیده دارم که توی این دنیا با همه وسعتش به دنیا اومدم.................این بهترین تفریح بشره در تمام دنیا....................شماها اگه میتونید برید به یه مکزیکی بگید نخور به یه ژاپنی یا به یه آلمانی...........خیلی ترسوندنتون..............این خبرا نیست.............خیلی چیز باحالیه...........و خیلی هم خوبه وحال میده.............والا مریضی هم ندیدیم توش............کل دستگاه گوارشو ضد عفونی میکنه.........اندازه بخورید عالیه...............ما که نمیتونیم بخاطر بد رفتاریهای عرب 1500 سال پیش و بی ظرفیتی اونا این مایع روحبخش رو کنار بزاریم 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اقایون عزیزان دوستان..................بنده قبل از اینکه فکر کنم در ایران بدنیا اومدم..............و مجبوری مسلمون شدم.............عقیده دارم که توی این دنیا با همه وسعتش به دنیا اومدم.................این بهترین تفریح بشره در تمام دنیا....................شماها اگه میتونید برید به یه مکزیکی بگید نخور به یه ژاپنی یا به یه آلمانی...........خیلی ترسوندنتون..............این خبرا نیست.............خیلی چیز باحالیه...........و خیلی هم خوبه وحال میده.............والا مریضی هم ندیدیم توش............کل دستگاه گوارشو ضد عفونی میکنه.........اندازه بخورید عالیه...............ما که نمیتونیم بخاطر بد رفتاریهای عرب 1500 سال پیش و بی ظرفیتی اونا این مایع روحبخش رو کنار بزاریم داش حمید به سلامتی من یه استکان بیشتر ببر بالا آقا لینکا یادت نره جیگر قوربونتم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ داش حمید به سلامتی من یه استکان بیشتر ببر بالاآقا لینکا یادت نره جیگر قوربونتم البته من سالی 5 -6 بار بیشتر نمیخورم.............اونم با ادمای خاصی.........با روش و اصولی که چز صفا حاصل نمیشود................و خود متاع هم مهم است .........که از نوع نابش همیشه رو چشمم بزار یه دوری بزنم ببینم ............میفرسم خدمتت:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ البته من سالی 5 -6 بار بیشتر نمیخورم.............اونم با ادمای خاصی.........با روش و اصولی که چز صفا حاصل نمیشود................و خود متاع هم مهم است .........که از نوع نابش همیشه رو چشمم بزار یه دوری بزنم ببینم ............میفرسم خدمتت:icon_gol: بیا خونمون من و تو وحید و خانومت با هم بخوریم روشن شیم:w73::icon_pf (17)::Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ تا زهره و مه در آسمان گشته پدید بهتر ز می ناب کسی هیچ ندید من در عجبم که می فروشان کایشان زین به که فروشند چه خواهند خرید 2 لینک به دیدگاه
Spento data_3j 675 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ فریاد زدیم که چرخ گردون لیلا تو نداده ای به مجنون فریاد برآمد آن که خاموش کم داد اگر نگیرد افزون خاموش شدیم و درخموشی رفتیم سراغ می فروشی فریاد زدیم دوای ما کو گویند دواست باده نوشی هوشیار نشود مگر که مدهوش این بار گران بگیرم از دوش آرام کنار گوش ما گفت این بار گران تو مفت مفروش ازخود به کجا شوی تو پنهان ازخود به کجا شوی گریزان بیداری دل چنین مخوابان سخت آمده است مبخش آسان هوشیار شدیم از این که هستیم رفتیم و در می کده بستیم با خود به سخن چنین نشستیم ما باده نخورده ایم و مستیم مسجد سر راه از آن گذشتیم بر روی درش چنین نوشتیم درمیکده هم خدای بینی بامرد خدا اگر نشینی 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بیا خونمون من و تو وحید و خانومت با هم بخوریم روشن شیم:w73::icon_pf (17)::Ghelyon: متاسفانه خانومم نمیخوره...........منم مجبورم با دخترای دیگه بخورم 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ متاسفانه خانومم نمیخوره...........منم مجبورم با دخترای دیگه بخورم خون این مرد حلال است..... :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ متاسفانه خانومم نمیخوره...........منم مجبورم با دخترای دیگه بخورم نهههههههههه:banel_smiley_52: ای خائن:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خون این مرد حلال است..... :banel_smiley_4: بابا اینا شوخیای متاهلاس................هی میگم شقایق جلو این عزبا چیزی نگو گوش نمیکنی که 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خون این مرد حلال است..... :banel_smiley_4: یکی از اینا رو انتخواب کن حمید واسه کشتنت 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از اینا رو انتخواب کن حمید واسه کشتنت اون پنیره........ 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بابا اینا شوخیای متاهلاس................هی میگم شقایق جلو این عزبا چیزی نگو گوش نمیکنی که :whistle::girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یکی از اینا رو انتخواب کن حمید واسه کشتنت فقط چنگال!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده