شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگي خواهشا بياييد هر كاري ميكنيم يا هر حرفي ميزنيم اندازه اطلاعاتمون صحبت كنيم تمام شعرا از مي و مستي و... تو اشعارشون استفاده كردن ولي اونا منظورشون شراب طهور است كه اوليا و انبيا مست از اين مي هستن ديگه نميخوام زياد بحث كنم يا توضيح بدم پس بهتره در قياسها واقع بين باشيم خب تا نخوری که اطلاعاتت کامل نمیشه و حرف ما رو خوب متوجه نمیشی از قدیم گفتن از نخورده بگیر بده به خورده حتما یه چیزی هست که میگن نخیر خیلیا شونم منظور از شراب شراب واقعی بوده که جمهوری اسلامی به نفع خودش تعبیر کرده و شعر و برگردوندن:whistle: 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اونطور كه فهميدم شما گيلاني هستيد درسته ؟ اين چيزا( حرام بودن شراب ) به جمهوري اسلامي ربطي نداره كدوم شاعر رو ميفرمائيد كه منظورش شراب طهور نيست ؟ بفرمائيد ما هم ياد بگيريم لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اونطور كه فهميدم شما گيلاني هستيد درسته ؟ اين چيزا( حرام بودن شراب ) به جمهوري اسلامي ربطي نداره كدوم شاعر رو ميفرمائيد كه منظورش شراب طهور نيست ؟ بفرمائيد ما هم ياد بگيريم اولا چه ربطی داره من کجایی باشم و کدوم شهر زندگی میکنم چون ربطی به بحث نداره دوما من در مورد حرام بودنش نگفتم به جمهوری اسلامی ربط داره من به برگردونندن شعر اشاره کردم نکنه میخواید بگیر از زمان پیامبر اینجوری برگردونده شده 4 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تو به يكي از اون شعرها اشاره كن بگم لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عزیزان بحثای خوبی شد که کلمه له کلمش جواب داره الان فرصت ندارم ولی مزاحمتون میشم حتما درضمن توهین نکنید خواهشا در صورت توهین برخورد میشه قوربونتون 5 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگي خواهشا بياييد هر كاري ميكنيم يا هر حرفي ميزنيم اندازه اطلاعاتمون صحبت كنيم تمام شعرا از مي و مستي و... تو اشعارشون استفاده كردن ولي اونا منظورشون شراب طهور است كه اوليا و انبيا مست از اين مي هستن ديگه نميخوام زياد بحث كنم يا توضيح بدم پس بهتره در قياسها واقع بين باشيم :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): فقط عین روبات هر چی بهت گفتند تکرار نکن. فقط همین 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):فقط عین روبات هر چی بهت گفتند تکرار نکن. فقط همین دانی یلللو آی لاو یو 5 لینک به دیدگاه
sharifi1984 335 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):فقط عین روبات هر چی بهت گفتند تکرار نکن. فقط همین دانیلو منم کیس یو 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ معروف که میگن کباب و شراب بناب خواستم بگم حیف ادم چشمش رو روی طبیعت زیبا و اب هوای خوب بناب ببنده و بخواد با شراب خودشو مست کنه ... به قول عزیزی هنر اونه که ادم با نوشیدن و یک استکان چای یا یه لیوان اب ساده مست شه وگرنه جیواناتم با خوردن الکل مست میشن .. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ معروف که میگن کباب و شراب بناب خواستم بگم حیف ادم چشمش رو روی طبیعت زیبا و اب هوای خوب بناب ببنده و بخواد با شراب خودشو مست کنه ... به قول عزیزی هنر اونه که ادم با نوشیدن و یک استکان چای یا یه لیوان اب ساده مست شه وگرنه جیواناتم با خوردن الکل مست میشن .. ببین آرش حرف مستی و خر مست شدن نیس حرف حس قشنگیه که مشروب به آدم دست میده وگرنه من خودم با مست شدن مخالفم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ببین آرش حرف مستی و خر مست شدن نیسحرف حس قشنگیه که مشروب به آدم دست میده وگرنه من خودم با مست شدن مخالفم .. . .نمیدونم از چی حرف می زنی از چه حس قشنگی میگی شقی خانم .ولی از بچگی به ما گفتن خوب نیست نخور و اینها رو هم از زوی تجربه و دلسوزی گفتن برا همین نخوردن شراب برای ما شده یه اصل سخته ادم بخواد اصولش رو زیر پا بزاره فقط برا داشتن یه حس قشنگ. 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ .. . .نمیدونم از چی حرف می زنی از چه حس قشنگی میگی شقی خانم .ولی از بچگی به ما گفتن خوب نیست نخور و اینها رو هم از زوی تجربه و دلسوزی گفتن برا همین نخوردن شراب برای ما شده یه اصل سخته ادم بخواد اصولش رو زیر پا بزاره . آرش از بچگی بهمون گفتن دروغ نگیم دزدی نکنیم نگاه به نامحرم نکنیم و رابطه جنسی نامشروع نداشته باشیم غیبت نکنیم چند درصد این اصول و رعایت میکنن آرش؟ آیا روزی وجود داره که ما غیبت نکنیم و یا حتی دروغ مصلحتی نگیم و یا به نظرت کسایی نیستن که اصلا مشروب نمیخورن ولی با دودوزه بازیشون زندگی مردم و خراب میکنن حالا به نظرت کدومش بهتر یک پیک شراب که شارژ کنه و ریست بشی و یا یکی از این اصولی که هیچ کس رعایت نمیکنه اگه یکم با خودمون خلوت کنیم ته دلمون به این نتیجه میرسیم که مشروب سگش شرف داره به تموم این کارا 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ آرش از بچگی بهمون گفتن دروغ نگیم دزدی نکنیم نگاه به نامحرم نکنیم و رابطه جنسی نامشروع نداشته باشیم غیبت نکنیم چند درصد این اصول و رعایت میکنن آرش؟ آیا روزی وجود داره که ما غیبت نکنیم و یا حتی دروغ مصلحتی نگیم و یا به نظرت کسایی نیستن که اصلا مشروب نمیخورن ولی با دودوزه بازیشون زندگی مردم و خراب میکننحالا به نظرت کدومش بهتر یک پیک شراب که شارژ کنه و ریست بشی و یا یکی از این اصولی که هیچ کس رعایت نمیکنه اگه یکم با خودمون خلوت کنیم ته دلمون به این نتیجه میرسیم که مشروب سگش شرف داره به تموم این کارا .. . . .نمیدونم شقی جان اصلا تو خودم این توان رو هم نمی بینم که بخوام کسی رو از این کار باز دارم یا تشویق کنم اما چیزی که هست قلبا و اختیارا به هیچ عنوان دست به همچین کاری نمی زنم حتی شده که مورد تمسخر دوستام قرار گرفتم . تو این شرایط نه گفتن خیلی سخته اما لذت بخشه. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ .. . . .نمیدونم شقی جان اصلا تو خودم این توان رو هم نمی بینم که بخوام کسی رو از این کار باز دارم یا تشویق کنم اما چیزی که هست قلبا و اختیارا به هیچ عنوان دست به همچین کاری نمی زنم حتی شده که مورد تمسخر دوستام قرار گرفتم . تو این شرایط نه گفتن خیلی سخته اما لذت بخشه. یه سوال صادقانه جوابم بده اگه تو خیابون با دوستات قدم بزنی یه دختر مامان! با تیپ و موی آنچنانی از بغلت رد بشه دوستات نشونت بدن نگاه نمیکنی؟ اگه آره جوابته پس چرا اون موقع برات لذت بخش نیست نه گفتن؟ 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ یه سوال صادقانه جوابم بده اگه تو خیابون با دوستات قدم بزنی یه دختر مامان! با تیپ و موی آنچنانی از بغلت رد بشه دوستات نشونت بدن نگاه نمیکنی؟ اگه آره جوابته پس چرا اون موقع برات لذت بخش نیست نه گفتن؟ .. . . چرا نگاه میکنم ..اصلا خوبم نگاه میکنم ...چون عاشق زیبایم . حالا می خواد به هر شکلی باشه درخت و گل و گیااه وجنگل ..تا یه پیرزن سالخورده سخت کوش که کنار خیابون دست فروشی میکنه تا یه دختر خانم خوشگل که به خودش رسیده و تمیز اراسته اومده تو اجتماع..همه جلوه زیبایند و تماشا کردنشون از نظرم اشکال نداره .. اینها به خودم و کسی ضرر نمیرسونه اما کار های دیگه که گفتی چرا خوب نیست . 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ بهلول گفت : چنانچه از تركیب آب و خاك سر آدم مشكند و صدمه میزند از تركیب انگور و اب هم متاعی بدست می آید كه قانون شرعی آن را حرام و نجس قرار داده و از خوردن ان صدمه های فراوان به انسان وارد میآید و خوردن ان حد لازم دارد چرا فقط برا مسلمانان حرام شد....چرا قانون شرع قبل از اسلام این رو نمی گفت؟؟؟؟......الان این اروپایی ها انقدر میخورن..........منظورم اینه که در طول روز مصرف دارن........ولی چرا کبد معده کلیه اونا خراب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟......چون اونا حد اعتدال رو تو هر چی رعایت میکنن..............اگه این طور بود که همه مردم اروپا باید روانه بیمارستان می شدن.....بس چرا نشدن...................؟؟؟؟ داش سهیل به قول یکی از استادمون که میگه این مذهب و تعصب در مذهب همیشه باعث شده ما عقب بمونیم.........البته رو به صحبت با خوردن شراب نیست .......که بگی اگه کسی این رو میخوره پیشرفت میکنه نه..............در کل میگم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ .. . . چرا نگاه میکنم ..اصلا خوبم نگاه میکنم ...چون عاشق زیبایم . حالا می خواد به هر شکلی باشه درخت و گل و گیااه وجنگل ..تا یه پیرزن سالخورده سخت کوش که کنار خیابون دست فروشی میکنه تا یه دختر خانم خوشگل که به خودش رسیده و تمیز اراسته اومده تو اجتماع..همه جلوه زیبایند و تماشا کردنشون از نظرم اشکال نداره .. اینها به خودم و کسی ضرر نمیرسونه اما کار های دیگه که گفتی چرا خوب نیست . ولی خودمون یکم داریم با این حرفا کارامون و توجیه میکنیم:45645: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چرا فقط برا مسلمانان حرام شد....چرا قانون شرع قبل از اسلام این رو نمی گفت؟؟؟؟......الان این اروپایی ها انقدر میخورن..........منظورم اینه که در طول روز مصرف دارن........ولی چرا کبد معده کلیه اونا خراب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟......چون اونا حد اعتدال رو تو هر چی رعایت میکنن..............اگه این طور بود که همه مردم اروپا باید روانه بیمارستان می شدن.....بس چرا نشدن...................؟؟؟؟ داش سهیل به قول یکی از استادمون که میگه این مذهب و تعصب در مذهب همیشه باعث شده ما عقب بمونیم.........البته رو به صحبت با خوردن شراب نیست .......که بگی اگه کسی این رو میخوره پیشرفت میکنه نه..............در کل میگم من اصلا به شرع کاری ندارم داش جاوید فقط به عقلم رجوع میکنم شرابخوری ماسوای لذتی که داره مضراتش بیشتره کل پزشکان هم به این ادعا گواهند عقل حکم میکنه که هر کاری که اونا میکنن لزوما درست نیست در ضمن شریعت مایه بدبختیه؟ چه توضیحی درباره قرن 4 قمری داری که حکومت اسلامی بهترین حکومت از هر لحاظ بود؟ ها؟ 1 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ من اصلا به شرع کاری ندارم داش جاوید فقط به عقلم رجوع میکنم شرابخوری ماسوای لذتی که داره مضراتش بیشتره کل پزشکان هم به این ادعا گواهند عقل حکم میکنه که هر کاری که اونا میکنن لزوما درست نیست در ضمن شریعت مایه بدبختیه؟ چه توضیحی درباره قرن 4 قمری داری که حکومت اسلامی بهترین حکومت از هر لحاظ بود؟ ها؟ داش سهیل ببخشید میشه منبع این حرف اخری رو ذکر کنی؟؟؟؟ البته حکومت واقعی اسلام......بالاتر از این حرفای ه که اینا میگن.............من میگم چرا برا اروپایی ها مضر نیست؟؟چون اونا رعایت همه چی رو میکنن........ولی ما البته خودم رو میگم به سایر دوستان بر نخوره.......رعایت هیچ چیز رو نمیکنیم............البته همین عقلم میگه.........در بعضی موارد مشروبات الکی نوعی داروست.........بس در کل ما ها جنبه مصرف کردنش رو نداریم 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ چرا فقط برا مسلمانان حرام شد....چرا قانون شرع قبل از اسلام این رو نمی گفت؟؟؟؟......الان این اروپایی ها انقدر میخورن..........منظورم اینه که در طول روز مصرف دارن........ولی چرا کبد معده کلیه اونا خراب نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟......چون اونا حد اعتدال رو تو هر چی رعایت میکنن..............اگه این طور بود که همه مردم اروپا باید روانه بیمارستان می شدن.....بس چرا نشدن...................؟؟؟؟ داش سهیل به قول یکی از استادمون که میگه این مذهب و تعصب در مذهب همیشه باعث شده ما عقب بمونیم.........البته رو به صحبت با خوردن شراب نیست .......که بگی اگه کسی این رو میخوره پیشرفت میکنه نه..............در کل میگم دلایلی که در این زیاده روی میشه چیز های دیگه هست. دلایلی که در ایران به جای مشروب های کم الکل مثل ابجو و شراب از عرق های سگی استفاده میشه.چیزهای دیگه هست. شرایط ایران را که میدونی. مثلا بنده میخوام مشروب بخورم. هیچ وقت نمیرم ابجو یا شراب بگیرم.چون هم گرون تر هستند و هم اینکه مشروب هایی نیستند که سریع من را مست کنند. یعنی تو اروپا یارو از غروب شروع میکنه به ابجو خوردن .هر 1 ساعت 1 ابجو میگیره میخوره. ولی مثلا من تو نیم ساعت باید بشینم مشروب بخورم و دیگه وقتی ندارم برای مشروب خوردن. یعنی من همین دیشب با رفیقام نشستم لب دریا مشروب خوردن. تو 30 دقیقه کارمون را تموم کردیم که یک وقت مامور نیاد ما را بگیره. 4 بار صاحب اونجا اومد به ما گفت که سریعتر. ولی یک اروپایی میره تو بار .نم نم تا شب میخوره. یعنی اون طرف شاید 5 تا پیک را تو 4 ساعت بخوره.ما 5 تا پیک را تو 15 دقیقه میخوریم.تازه حرف میشنویم که چرا سریع نیستیم. یک چیز دیگه این هست که ما مجبوریم که باری بعدمون هم مست کنیم. مثلا بنده مست شدم در اون لحظه .ولی چون طبق تجربه میدونم که ممکن هست مستیم بپره. به قدری میخورم که تا اخر شب مست بمونیم. ولی یک اروپایی تا 1 پیک زد و سرحال شد.بیخیال میشه .هر وقت دوباره مستیش پرید یک پیک دیگه میزنه. ولی ایا ما همچنین فرصت هایی داریم. در کل میخواستم بگم که شرایط ما را مجبور میکنه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده