رفتن به مطلب

شراب؟؟؟

soheiiil

حکم من در ماه رمضان چیست  

24 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. حکم من در ماه رمضان چیست

ارسال های توصیه شده

تكلم الناس قدر عقولهم

حالا چرا اینقد عصبانی میشی؟:w410:

خب تو بچه خوبی باش ...لب نزن تا آخر عمرت...ولی....پشیمون میشی:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 176
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

هوتن جان قرار نیست که هر کاری اونا میکنند بگیم درسته.....همجنس بازی درسته؟ اگه آره بریم تجربه کنیم:icon_pf (34):

هرتجربه ای قابل برگشت نیست ......ما چرا از علم اونا تقلید نمیکنیم و میریم میچسبیم به عرق خوریشون؟

بله اونا آپولو میفرستن هوا برا اینکه دمی خوش باشن یه ته استکان میزنن...تازه بعدشم خماریشو میکشن

ولی اینجا چی؟....عرق خوری ما شده موفقیت ما....تازه نه یه استکان یه بشکه میزارن وسط

دلیلت قانع کننده نبود عزیز

این ماده به گفته دانشمندان غربی مضره برای همین شریعت هم اینو حرام اعلام کرده

:w16:

داش سهیل خودم........

قرص اکس ...........یا هرگونه مواد مخدر در تمام دنیا منفور است ...............و عقل هم همین حکم رو میکنه.................قتل و غارت و تجاوز ...........همه بی اخلاقی ها هم رد شده اند.........

ما هم نگفتیم کسی بخوره و بد مستی کنه...........

اما خوردن مشروب با روش و قاعده خودش در جای خودش خیلی هم عالیه............و مطلوب همه ملتها..................اوباما همجنس بازه؟؟............یا سارکوزی؟؟.........

من گفتم ادمای حسابی...........نگفتم لاتهای خیابون

میدونید چرا مشروب در ایران اینطوری شده؟؟؟................چون ادم حسابیا مخفی میخورن.............ادمای بی سر و پا میان علنی میخورن و بد مستی میکنن..............اونوقت ما میگیم.........ااا بده نخوریم.................

یه چیزی هست که در تمام ملتها هست...............و یک سرخوشی و تفریح خوب و عالیه.........بشرطی که درست ......به اندازه.........از جنس مرغوب .........و اصولی مصرف بشه............حالا ما فرهنگشو نداریم.........اون یه چیز دیگه هست......اونی که فرهنگشو داره بخوره..............اتفاقا ادمای با مرامی تو اینکار هستن..........اخوان ثالث تو شعر شاتقی زندانی دختر عمو طاووس.............یه بیتی داره میگه مستی است و راستی بشنو.........این راستی واقعا در مستی هست.............ادما در اون حالت خود واقعی شونو نشون میدن...........حالا یکی روح لطیفی داره اونجا به اوج میرسه ......یکی روح مریضی داره....خودشو نشون میده............قدیما لوتیا تا یبار با کسی مست نمیکردن رفیق حسابش نمیکردن............

اما از نظر حقوقی ..........یکی از حقوق بشر اینه که میتونه دعوای خودشو به هر سیستم قضایی که خواست ببره.............بنده تو این زمینه از قانون فرانسه تبعیت میکنم.............با خدا هم صحبت کردم ........گفتم چطور برای همه ادیان اوغولی...........به ما که رسید قوقولی؟............گفت شما کارتونو بکنین ......توکل بر من بکنید.........اگه من رحمان و رحیمم .....بلدم با شما چیکار کنم..........گفت بخشند گنه می بنوش...........

بعد همیشه از این بچه مثبتا بدم اومده...........مامانش گفته دس نزن.....دس نمیزنه.........چه بچه بی مزه ای میشه..............خود ننهه اون بچه شره رو بیشتر دوس داره.........

خدا هم همینطوره.................اصلا داره مارو ازمایش میکنه ببینه سوسولیم یا مردیم...........هی دستورالعمل سر کاری میده............اون بالا هرهر میخنده به ریشمون..........بعد مثل ننه که از لولو مارو میترسونه .........اونم هی اولدورم پولدورم......میکنه...........یه ملت ترسو و طمعکار میفتن دنبال این دستور العملای سر کاری ......نمیدونم هفت دور بزن اینجوری .........حالا بدو بدو......سعی صفا مروه.............حالا نخور حالا بخور .....اینو نخور اونو بخور...........یه رندیم پیدا میشه مثل ما میگه آخدا با همه بله با مام بله............یه چشمکم حواله ش میکنه تو مستی...........من ایندفعه اخری که مست بودم..........به این فکر میکردم که ای بابا این خدا چقدر تنهاست..........یه مشتی از ترس عذابش............یه مشتی هم گدا داره...........رفتم پیشش..........بهش گفتم آخدا بمیرم برا غریبیت .چی میکشی تو از دست ادم زبون نفهم...........آخدا میدونم خیلی تنهایی...........درد دلتو به هیشکی نمیتونی بگی............ولی من اومدم باهات حال منم ....بشم سنگ صبورت...............گور بابای بهشت و جهنمت........هر غلطی ذلت میخواد بکن...........ولی الان فقط اومدم حالتو بپرسم............هیچی هم ازت نمیخوام همش مال خودت............نخواستی همین جون ما هم مال خودت...........ما از این چیزا از تو نخواستیم.........من اومدم حالتو بپرسمو برم...........اره توی کوه بودم شب نمیه شعبان بود.........ساعت 11 شب تا 2 بعد نصف شب زیر نور ماه با یه دوست دارم لیسانس ادبیاته.........نشستیم به شعر خوندن و صفا...........لذتی بردیم نگو و نپرس...........حالا به من هیچ ربطی نداره اگه یکی میخوره میره کار خلاف میکنه.................من وقتی میخورم کار ثواب میکنم.............خودمم حالمو میدونم چیه ...............

• Like 7
لینک به دیدگاه

دارم دوبیتیهای خیام رو با صدای شاملو گوش میدم.وصف حال این تاپیکه:

گویند دوزخی بوند عاشق و مست

قولیست خلاف دل به آن نتوان بست

گر عاشق و مست دوزخی خواهند بود

فردا شود بهشت همچو کف دست

• Like 5
لینک به دیدگاه
در یک روز زیاد خوردن مساله ای نیست.

مسالهزیاد خوردن هر روزه هست.

یعنی خود من همیشه تابستون که میشه که به خاطر شرایط شهر و زندگی من هست.

هر روز مشروب میخورم که اصلا خوب نیست.

تازه الان هفته ای 4 بار میخورم که تازه دلیلش بی پولی هست.وگرنه فکر کنم اکثر هفته بخورم.

الان هم پشت کامپیوتر نشسته بودم و داشتم مشروب میخوردم که کسی خونه نبود.یک دفعه مامانم اومد خونه که معمولا باید دیرتر میومد.مادر من هم مخالف و میگه ماهی 1 بار بخور.

همین پیروز هم مچ من را گرفت.

الان وضع من خراب هست.

یعنی هر لحظه ممکن هست بیاد تو اتاقم و کتک را خوردم:ws3:

:ubhuekdv133q83a7yy7

• Like 1
لینک به دیدگاه

نمیشه گفت مشرب ضرر داره و نخورین..

سیگار ضرر داره ولی خیلی ها میکشن...از جمله خودم...

روغن ضرر داره..نمک....سرعت زیاد.....

ولی کمن کسایی که رعایت میکنن.

مشروب رو باید از دو روش منع کرد.

1.حرام بودن:من خودم آخرین باری که خوردم نزدیک 3 سال پیش بود.فقط به خاطر اینکه حرامه نمیخورم.

2.از جنبه اخلاقی:برای اونایی که اعتقاد ندارن نمیشه گفت نخور..باید بگیم کم بخور و عین آدم بخور..............:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نمیشه گفت مشرب ضرر داره و نخورین..

سیگار ضرر داره ولی خیلی ها میکشن...از جمله خودم...

روغن ضرر داره..نمک....سرعت زیاد.....

ولی کمن کسایی که رعایت میکنن.

مشروب رو باید از دو روش منع کرد.

1.حرام بودن:من خودم آخرین باری که خوردم نزدیک 3 سال پیش بود.فقط به خاطر اینکه حرامه نمیخورم.

2.از جنبه اخلاقی:برای اونایی که اعتقاد ندارن نمیشه گفت نخور..باید بگیم کم بخور و عین آدم بخور..............:w16:

مگه قبلش نمیدونستی حرامه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که خیلی وقته نخوردم اینقدر هوس کردم حس خوبی داره بعدش:girl_blush2::girl_blush2::girl_in_dreams:

2.gif (dancegirl2.gifمنم بلاخره موفق میشم..)

:ubhuekdv133q83a7yy7

خواستن توانستن است حس خوبیه اگه به اندازه بخوری یه گرمایی به بدن میده که حال میده بخصوص تو هوای آزاد باشه و تو برفا:ws2::ws2:

چرا تحریک میکنی بچه مردمو؟:w00:

خجالت بکش:w00:

میخوری بخور....چرا دیگران رئ از راه به در می کنی؟:w00:

:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
مگه قبلش نمیدونستی حرامه؟

میدونستم ولی اون موقع ایمان ضعیفی داشتم....معتقد نبودم....:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
میدونستم ولی اون موقع ایمان ضعیفی داشتم....معتقد نبودم....:w16:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58:

:w58::w58:

:w58:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58::w58:

:w58::w58::w58:

:w58::w58:

:w58:

منم همونایی که سارا گفت.

چرا آخه؟:ws52:

لینک به دیدگاه
آها...اینطوری که شما میگی تمام کارا رنگ خود حق پنداری میگرن به خودشون

تا کسی کسی رو نکشه نمیتونه بدونه که این کار خوبه یا بد آره؟

چه ربطی داره،قیاس شما اصلا درست نیست.مثل این میمونه که کسی که میگو نخورده بیاد بگه اه اه این چیه میخورید،منم میگم اول یه بار امتحان کن بعد بگو خوب نیست ،من با هوتن موافقم ،چون شما کسایی که بد مستی کردن رو دیدین العان نظرتون اینه

...برای بنیان خانواده دردسر سازه...پس چرا اینقدر براش مصریم ....

کی گفته برای بنیان خانواده مضره؟من خودم کلی زوج خوشبخت میشناشم که با هم میشینن میخورن:banel_smiley_4:

هوتن جان قرار نیست که هر کاری اونا میکنند بگیم درسته.....همجنس بازی درسته؟ اگه آره بریم تجربه کنیم:icon_pf (34):

ببخشید اما فکر نمیکنم کسی که همجنسگراست خودش انتخاب کرده باشه که اینجوری باشه :jawdrop:

• Like 2
لینک به دیدگاه
دارم دوبیتیهای خیام رو با صدای شاملو گوش میدم.وصف حال این تاپیکه:

گویند دوزخی بوند عاشق و مست

قولیست خلاف دل به آن نتوان بست

گر عاشق و مست دوزخی خواهند بود

فردا شود بهشت همچو کف دست

سلام به همگي خواهشا بياييد هر كاري ميكنيم يا هر حرفي ميزنيم اندازه اطلاعاتمون صحبت كنيم تمام شعرا از مي و مستي و... تو اشعارشون استفاده كردن ولي اونا منظورشون شراب طهور است كه اوليا و انبيا مست از اين مي هستن ديگه نميخوام زياد بحث كنم يا توضيح بدم پس بهتره در قياسها واقع بين باشيم

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...