هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اقا برید یه بار مثل بچه خوب ...............ور دست کسی که ساقی گری بلده ............بشینید........4 پیک بخورید..................بعدش بیاین ببینیم بده یا خوب............ما که نمیتونیم زندگیمون بخاطر بهلول خراب کنیم...............میخواین 200 تا نظر از ادمای معروف بیارم که خوبه.............چه بازی بیهوده ایه ما میکنیم؟............اگه بد بود سران کشورهای بزرگ تو مجالسشون نمیخوردن............. 6 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اقا برید یه بار مثل بچه خوب ...............ور دست کسی که ساقی گری بلده ............بشینید........4 پیک بخورید..................بعدش بیاین ببینیم بده یا خوب............ما که نمیتونیم زندگیمون بخاطر بهلول خراب کنیم...............میخواین 200 تا نظر از ادمای معروف بیارم که خوبه.............چه بازی بیهوده ایه ما میکنیم؟............اگه بد بود سران کشورهای بزرگ تو مجالسشون نمیخوردن............. نصف اینهایی که اه اه میکنن تا حالا یک بارم نخوردن ،اکثرشونم بخورن خودشون میشن از کسایی که به بقیه توصیه میکنن که بخورید 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ شراب خیلیم خوبه..... اصلنم حرام نیست چون اگه خوب نبود خدا اصلا نمی آفرید. من کاری به دین ندارم که چی میگه ودینو هم منکر نمیشم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نصف اینهایی که اه اه میکنن تا حالا یک بارم نخوردن ،اکثرشونم بخورن خودشون میشن از کسایی که به بقیه توصیه میکنن که بخورید فقط خوبشو بخورین.............این توصیه منه..... 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ فقط خوبشو بخورین.............این توصیه منه..... به روی چشم 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من تا وقتی کسی نخورده نمیتونه بفهمه چرا بقیه می خورنالبته این نظر منه آها...اینطوری که شما میگی تمام کارا رنگ خود حق پنداری میگرن به خودشون تا کسی کسی رو نکشه نمیتونه بدونه که این کار خوبه یا بد آره؟ در یک روز زیاد خوردن مساله ای نیست.مسالهزیاد خوردن هر روزه هست. یعنی خود من همیشه تابستون که میشه که به خاطر شرایط شهر و زندگی من هست. هر روز مشروب میخورم که اصلا خوب نیست. تازه الان هفته ای 4 بار میخورم که تازه دلیلش بی پولی هست.وگرنه فکر کنم اکثر هفته بخورم. الان هم پشت کامپیوتر نشسته بودم و داشتم مشروب میخوردم که کسی خونه نبود.یک دفعه مامانم اومد خونه که معمولا باید دیرتر میومد.مادر من هم مخالف و میگه ماهی 1 بار بخور. همین پیروز هم مچ من را گرفت. الان وضع من خراب هست. یعنی هر لحظه ممکن هست بیاد تو اتاقم و کتک را خوردم البته من ظرفیت خودم را خوب میدونم.البته ضرفیت نسبی هست. مثلا من 1000 بار هم بیشتر تو عمرم مشروب خوردم.ولی 2 بار تو عمرم اتفاق افتاده که بی ظرفیتی در بیارم. و بعضی موقع ها زیاد هم میخورم .ولی حداکثرش این هست که یکم حال خودم بد بشه.ولی اینطور نیستم دعوا راه بندازم و عربده کشی کنم. ولی من چند نفر را میشناختم که 2تا پیک میزدند و کارهای عجیب غریب میکردند. شما دارید از یک دید دیگه داری انالیز میکنی.از این پست شما میشه نتیجه گرفت که هرگز برای رفع مریضی ها و سودهایی که مشروب داره.مشروب نخورید. ولی سوال من این هست که کسی مشروب میخوره.ایا هدفش چیزی غیر لذت هست؟؟؟ ما پلی استیشن بازی میکنیم که لذت ببریم. فوتبال بازی میکنیم که لذت ببریم. شنا میکنیم که لذت ببریم. موزیک گوش میدیم که لذت ببریم. قلیون میکشیم که لذت ببریم. سیگار میکشیم که لذت ببریم س ک س میکنیم که لذت ببریم غذاهای خاص میخوریم که لذت ببریم. انسان علاوه بر غذا و تولید مثل به چیز دیگری نیاز داره که بهش میگویند لذت. یک سگ حاظره غذا نخوره ولی ببرنش پیاده روی تا خوش باشه. این لذت ها دردسر هایی داره. مثلا علم میگه که اقا کسانی که مشروب میخورند .زیاده روی نکنند.به مشکل بر میخورند. شنا کردن هم همینطور هست. بری تو امواج خروشان شنا کنی احتمال مرگت هست ولی در امواج عادی کمتر هست. ببین عزیز من شراب خوردن رو توبیخ نمیکنم بهترین دوستان من شاید اهل شراب باشن ولی مساله ای که هست اینه که همه میدونیم که این کار برای وجود آدمی مضره ...برای بنیان خانواده دردسر سازه...پس چرا اینقدر براش مصریم ....تازه میایم همه جا هم جار میزنیم که من شراب خوردم این مثالایی که زدی هیچ کدوم عواقبش به پای این ماده نمیرسه خیلی چیزا هست که لذت بخشه ولی قرار نیست که ما هم اونارو انجام بدیم قرص اکس لذتش 100 برابر شرابه .....ولی.... اقا برید یه بار مثل بچه خوب ...............ور دست کسی که ساقی گری بلده ............بشینید........4 پیک بخورید..................بعدش بیاین ببینیم بده یا خوب............ما که نمیتونیم زندگیمون بخاطر بهلول خراب کنیم...............میخواین 200 تا نظر از ادمای معروف بیارم که خوبه.............چه بازی بیهوده ایه ما میکنیم؟............اگه بد بود سران کشورهای بزرگ تو مجالسشون نمیخوردن............. هوتن جان قرار نیست که هر کاری اونا میکنند بگیم درسته.....همجنس بازی درسته؟ اگه آره بریم تجربه کنیم:icon_pf (34): هرتجربه ای قابل برگشت نیست ......ما چرا از علم اونا تقلید نمیکنیم و میریم میچسبیم به عرق خوریشون؟ بله اونا آپولو میفرستن هوا برا اینکه دمی خوش باشن یه ته استکان میزنن...تازه بعدشم خماریشو میکشن ولی اینجا چی؟....عرق خوری ما شده موفقیت ما....تازه نه یه استکان یه بشکه میزارن وسط دلیلت قانع کننده نبود عزیز این ماده به گفته دانشمندان غربی مضره برای همین شریعت هم اینو حرام اعلام کرده 7 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ ميگم هركي دوست ئاره بخوره تا عواقبشم ببينه ولي يه مسئله كلي درسته خدا هيچ چيزي رو بيهوده نيافريده ولي صورت مسئله اشتباهه . جايي كه تو قرآن صراحتا اشاره به حرام بودنش شده ديگه ما نبايد كاسه داغتر از آش بشيم عزيزان سوره مائده آيه 90 رو قشنگ بخونن متوجه ميشن 4 لینک به دیدگاه
royan aria 2423 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ البته من ظرفیت خودم را خوب میدونم.البته ضرفیت نسبی هست. مثلا من 1000 بار هم بیشتر تو عمرم مشروب خوردم.ولی 2 بار تو عمرم اتفاق افتاده که بی ظرفیتی در بیارم. و بعضی موقع ها زیاد هم میخورم .ولی حداکثرش این هست که یکم حال خودم بد بشه.ولی اینطور نیستم دعوا راه بندازم و عربده کشی کنم. ولی من چند نفر را میشناختم که 2تا پیک میزدند و کارهای عجیب غریب میکردند. به نظر من همون دوباری که میگی کافیه تا دیگه نخوری:w00: مگه اینکه واقعا برات مهم نباشه:icon_pf (34): ميگم هركي دوست ئاره بخوره تا عواقبشم ببينه ولي يه مسئله كلي درسته خدا هيچ چيزي رو بيهوده نيافريده ولي صورت مسئله اشتباهه . جايي كه تو قرآن صراحتا اشاره به حرام بودنش شده ديگه ما نبايد كاسه داغتر از آش بشيم عزيزان سوره مائده آيه 90 رو قشنگ بخونن متوجه ميشن خدا خیلی چیزا رو آفریده سوسکم آفریده :icon_pf (34): خیلی هم مفیده پس بیایم شبا با سوسکا دورهم جمع بشیمو.....:banel_smiley_52: تازشم اگه قرار باشه تمام حرام ها صراحتا در قرآن اشاره بشه که دیگه جایی برای بقیه صحبتهای خدا نمیموند 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ هرچیزی که عقلو تعطیل کنه باهاش مخالفم همین 10 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نمیخوام به بحث رنگ و بوی شرعی بدم تا جا برای صحبت باقی دوستان هم باشه.یه بنده خدایی میگفت من عرق خوردم سیگاری کشیدم تریاک هم کشیدم.هم مست شدم هم نشئه.اما هیچ چیز بهتر از حال نرمالم بهم حال نمیده.بهترین وضعیتی که ممکنه داشته باشم حال طبیعیمه. در ضمن صرف اینکه شراب لذتبخشه هم نمیتونه خوردنشو توجیه کنه.اما به کسایی که میخورن هم خرده ای نمیگیرم 12 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ شما الان به حرام بودنش واقفيد يا نه ؟ بايد متوجه بشين حرمت شراب و شراب خوار به حدي هست و خداوند متعال ميدونست اين بنده هاي عاصي دنبال بهانه خواهند بود ( ظزفيت و.....) صراحتا در قرآن مجيد اشاره فرموده لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ منم تا حالا نخردم ولی اینقد دوس دارم بخورم.. هی به بابام میگم درسته من برم از دسه غریبه بگیرم خب بدین بچه ... بابامم پایه(با اینکه خودش تا حالا نخورده حتی وقتی دکتر به خاطر قلبش و کلیه ش گفت باید هروز بخوری نخورد ..) گف باشه اما مامانم نذاش:brodkavelarg: گف ینی چی دختر مسلمون تو نماز میخونی (من گفتم خب نمیخونم..) خلاصه فعلا موفق نشدم.. خب بگذریم سهیل متن طوری پیش برده که دینو تایید کنه من با بقیه کاری ندارم ولی بشخصه خودم همیشه اینو میگم خب مگه قران فقط همینو گفته از دروغ و غیبت گرفته تا چیزایه گنده تر الانم مشروب این جور چیزا از نظر من در جشون از غیبت اینا کمتره ینی انقد تاکید روش تعجب داره.. درصورتی که مصرف این جور چیزا با اعتدال باشه فقط به خود فرد اسیب میرسه ولی دروغ و غیبت .. حتی در کمترین حدش دو تا انسانو درگیر میکنه.. یه چیزه دیگه هم هست اولای اسلام حرام نبوده بعدا حرام میشه .. خب بعضی روایات هس که دلیلشو توضیح میده همین باعث میشه ادم با خودش بگه چرا ؟(احکام در زمان مکان متفاوت تغییر میکنن خب چرا این تغییر نکنه..؟) من از نظر خودم گفتم انقده حالیم نیس که بخوام بگم چرا حرام بودن این چیزارو بطور مطلق قبول ندارم اما اینو میتونم بگم عکسشم واسه من قانع کننده نیست.. (خب واضح تر بگم من نمیدونم چه حسی یا چه حال با خردنش به ادم دست میده چون تا حالا امتحان نکردم اما اگه خوبه ..یه حس یا یه حال خوب واسه من توجیه خوبی واسه اصرار در خردنشه..(همین الان پشت این مانیتور نشستیم و خیلی ضررهایه شناخته شده ونشده واسه ما داره خب چه اصراریه این کارو بکنیم ! انتظار که نداری تو قرانگفته باشه کار با کامپیوتر بیشتر از دو ساعت در روز حرامه..!؟)) 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ منم تا حالا نخردم ولی اینقد دوس دارم بخورم.. هی به بابام میگم درسته من برم از دسه غریبه بگیرم خب بدین بچه ... بابامم پایه(با اینکه خودش تا حالا نخورده حتی وقتی دکتر به خاطر قلبش و کلیه ش گفت باید هروز بخوری نخورد ..) گف باشه اما مامانم نذاش:brodkavelarg: گف ینی چی دختر مسلمون تو نماز میخونی (من گفتم خب نمیخونم..)خلاصه فعلا موفق نشدم.. خب بگذریم سهیل متن طوری پیش برده که دینو تایید کنه من با بقیه کاری ندارم ولی بشخصه خودم همیشه اینو میگم خب مگه قران فقط همینو گفته از دروغ و غیبت گرفته تا چیزایه گنده تر الانم مشروب این جور چیزا از نظر من در جشون از غیبت اینا کمتره ینی انقد تاکید روش تعجب داره.. درصورتی که مصرف این جور چیزا با اعتدال باشه فقط به خود فرد اسیب میرسه ولی دروغ و غیبت .. حتی در کمترین حدش دو تا انسانو درگیر میکنه.. یه چیزه دیگه هم هست اولای اسلام حرام نبوده بعدا حرام میشه .. خب بعضی روایات هس که دلیلشو توضیح میده همین باعث میشه ادم با خودش بگه چرا ؟(احکام در زمان مکان متفاوت تغییر میکنن خب چرا این تغییر نکنه..؟) من از نظر خودم گفتم انقده حالیم نیس که بخوام بگم چرا حرام بودن این چیزارو بطور مطلق قبول ندارم اما اینو میتونم بگم عکسشم واسه من قانع کننده نیست.. (خب واضح تر بگم من نمیدونم چه حسی یا چه حال با خردنش به ادم دست میده چون تا حالا امتحان نکردم اما اگه خوبه ..یه حس یا یه حال خوب واسه من توجیه خوبی واسه اصرار در خردنشه..(همین الان پشت این مانیتور نشستیم و خیلی ضررهایه شناخته شده ونشده واسه ما داره خب چه اصراریه این کارو بکنیم ! انتظار که نداری تو قرانگفته باشه کار با کامپیوتر بیشتر از دو ساعت در روز حرامه..!؟)) من که خیلی وقته نخوردم اینقدر هوس کردم حس خوبی داره بعدش:girl_blush2::girl_blush2::girl_in_dreams: 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ من که خیلی وقته نخوردم اینقدر هوس کردم حس خوبی داره بعدش:girl_blush2::girl_blush2::girl_in_dreams: (منم بلاخره موفق میشم..) 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ (منم بلاخره موفق میشم..) خواستن توانستن است حس خوبیه اگه به اندازه بخوری یه گرمایی به بدن میده که حال میده بخصوص تو هوای آزاد باشه و تو برفا:ws2::ws2: 4 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خواستن توانستن است حس خوبیه اگه به اندازه بخوری یه گرمایی به بدن میده که حال میده بخصوص تو هوای آزاد باشه و تو برفا:ws2::ws2: انشالا (الان خفن گیر شدم حتما بخورم..) :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ انشالا (الان خفن گیر شدم حتما بخورم..):flowerysmile: جای منم خالی کن:banel_smiley_4::girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ سهیل گفت که چرا پس ما اکس نمیخوریم.در حالیکه سودش 100 برابر. شما ضرر شراب را داری با اکس مقایسه میکنی؟؟؟ یک چیزی از بچگی گفته شده که شراب ضرر داره. یک سوال ازت دارم.فکر میکنی که دکتر و متخصص وقتی میگه شراب ضرر هایی هم داره. خودش مصرف نمیکنه. ایا شما الان از یک دکتر بپرسی اکس مصرف کنم.؟؟بهت 100 درصد میگه که مصرف نکن. ولی از همون دکتر وقتی پرسیدی شراب بخورم.فقط بهت میگه زیاده روی نکن. عزیز من .وقتی در یک همایش پزشکی و در یک جشن که مخصوص پزشکان هست.شراب توزیع میشه . گوشت قرمز هم ضرر داره . شما جامعه ایران را نگاه نکن عزیز من. در کشوری اروپایی مثل دانمارک مثل سوئد مثل روسیه مشروبات و ابجو جز زندگی روزمره انها هست. همانطور که چایی جز زندگی روزمره ما شده. در کشوری مثل فرانسه شراب را بیشتر از اب میخورند. اگر شما یک دکتر را پیدا کردی در خارج کشور که مطلقا گفته شراب نخورید.ابجو نخورید. من اسمم را عوض میکنم. شما الان فکر کردی محمد پیامبر اسلام برای سلامتیش حرام کرد.؟؟؟ تو شرایط جنگی بوده.میدیده سربازاش مست میکنند.و بعد هر پیروزی تقاظا شراب میکنند. دیده هم ارتش ضعیف میشه و هم این که باید هزینه شراب بکنه. زرنگی کرد حرامش کرد. دمش گرم.خوب داشت از اعتقاد مردم بهش استفاده میکرد. همانطور که جاهای دیگه از این موقعیت استفاده کرد.مثل قضیه فتبار ک الله من الخالقین که خودش حرام کرده بودش و تا چشش به اون دختر زیبا خورد.سریع یک ایه از اسمون افتاد پایین که الان حلال شده و .................. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده