soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2010 یک مسلمون پیدا نمیشه دقیقا بگه کسی که در ماه رمضون دقیقا موقع اذان مشروب میخوره .حکمش چیه>>>>؟؟؟ حکمشو اجرا کنیم تو از عرق خوری دس میکشی؟ 3
Astraea 25351 ارسال شده در 13 آبان، 2010 کار بدی کردی و باید سرزنش هم بشی! nتا شلاق فکر کنم خوب باشه!!!!!!!!!!!! 2
hodaa 5488 ارسال شده در 13 آبان، 2010 من دارم عرق میخورم .حکم من چیه.اون هم در ماه رمضان.موقع اذان هم داشتم میخوردم :banel_smiley_4:
هوتن 15061 ارسال شده در 13 آبان، 2010 هر کاری رسم و رسومی داره............................از قدیمش رسم بود اونایی که عرق میخوردن تو این ماه نمیخوردن.............. 3
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2010 هر کاری رسم و رسومی داره............................از قدیمش رسم بود اونایی که عرق میخوردن تو این ماه نمیخوردن.............. :icon_gol: 2
danielo 15239 ارسال شده در 13 آبان، 2010 الان یک سوال من حتما میرم جهنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 1
danielo 15239 ارسال شده در 13 آبان، 2010 هر کاری رسم و رسومی داره............................از قدیمش رسم بود اونایی که عرق میخوردن تو این ماه نمیخوردن.............. من به این رسم و رسوم اعتقاد ندارم. 1
danielo 15239 ارسال شده در 13 آبان، 2010 من هرگز نمیفهمم جریانش چیه. اتفاقا من این را حماقت میدونم. من وقتی دارم مشروب میخورم هیچوقت اعتقاد ندارم که کار بدی میکنم. بحث اونی که فکر میکنه داره گناه میکنه جداست. برای یک ماه عربی که از اساس غلط هست.یعنی از نظر علمی ما دقیقا در اون سالگرد نیستیم. چون یک روز ماه رمضون تابستون هست و یک روز زمستون. 2
danielo 15239 ارسال شده در 13 آبان، 2010 حکمشو اجرا کنیم تو از عرق خوری دس میکشی؟ نه.حاظرم بمیرم ولی اینکار را نکنم
hodaa 5488 ارسال شده در 13 آبان، 2010 الان یک سوالمن حتما میرم جهنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ اول بذار ثابت کنن که جهنمی هست.....بعد ببینیم حالا واسه مشروب می برنت اون تو یا نه..... 1
danielo 15239 ارسال شده در 13 آبان، 2010 در ضمن بگم که اولین سالی هست که دارم اینکار را میکنم. البته در روز های شهادت به احترام بقیه هیچوقت نخوردم. ولی امسال تصمیم گرفتم که این کار را بکنم 2
danielo 15239 ارسال شده در 13 آبان، 2010 اول بذار ثابت کنن که جهنمی هست.....بعد ببینیم حالا واسه مشروب می برنت اون تو یا نه..... :icon_gol::icon_gol: 1
هوتن 15061 ارسال شده در 13 آبان، 2010 من به این رسم و رسوم اعتقاد ندارم. خوب من اعتقاد دارم................من تو این ماه نمیخورم..............البته کلا در سال 5 یا 6 بار میخورم.....تفریحی..............ولی حتی اگه به دین اعتقاد نداشته باشیم به حرمت دوستایی که روزه هستن ................و به حرمت رسم ما ایرانیا این مسئله رو رعایت میکنم............اگه هم روزی این رسم و بشکنم.............بهش افتخار نمیکنم...............و سعی میکنم به کسی نگم.....پنهون بمونه......... 2
Neutron 60966 ارسال شده در 13 آبان، 2010 دو حالت داره: 1- به اسلام اعتقاد نداری 2- به اسلام اعتقاد داری در صورت اول حکم اینه: بخور! بازم بخور! هر موقع خواستی بخور! در مورد دوم باز هم چند حالت داره. که حال ندارم بگم. اما سوال اینجاست: به نظر میرسه حالت اول باشی. پس واسه چی واست مهمه؟ 2
hodaa 5488 ارسال شده در 13 آبان، 2010 احتمالا العان یکی میاد میگه صبح که بیدار شدی نصف تنت شده عقرب بچه بودیم با این داستانها میترسوندنمون
soheiiil 24251 مالک ارسال شده در 13 آبان، 2010 نه.حاظرم بمیرم ولی اینکار را نکنم خو پس هیچ حکمی برات تاثیر نداره فقط یه حکمه اونم اینکه تو رو از آزادی که همه ازش برخوردارن محروم کنن .....حالا یا زندان یا اعدام یا هر حکم دیگری.....شلاق و سنگسار رو تو تاثیری نداره ...چون از دید جامعه تو مشکلی داری که دیگرون ندارن:ws2: 2
سمندون 19437 ارسال شده در 13 آبان، 2010 دو حالت داره:1- به اسلام اعتقاد نداری 2- به اسلام اعتقاد داری در صورت اول حکم اینه: بخور! بازم بخور! هر موقع خواستی بخور! در مورد دوم باز هم چند حالت داره. که حال ندارم بگم. اما سوال اینجاست: به نظر میرسه حالت اول باشی. پس واسه چی واست مهمه؟ جلب توجه 3
danielo 15239 ارسال شده در 13 آبان، 2010 اولا بگم پدر و مادرم اومدن خونه و با توجه که اگر بفهمند در این ماه دارم مشروب میخورم بیچاره ام میکنند. پس برایم دعا کنید که متوجه نشوند. دوما دلیل اینکه تاپیک را باز کنم. یک چیز عجیب در مشروب خور ها هست.مثلا دایی خودم که فقط 30 سالش هست ولی در واقع یک الکلی هست. البته نه در حادش ولی اکثریت روز ها مشروب میخوره. این ولی تو ماه رمضون مشروب نمیخوره. از 10000 نفری که میشناسم.9990 انها در این ماه مشروب نمیخورند. ولی من از این قاطی هستم که همین ادمی که یک مست را در این ماه میبینه انگار که یک قاتل را دیده. اگر مشروب خوری گناه هست.حرام در تمام ماه ها هست. چطور این شخص گناه بزرگی در ماه دیگه نمیبینه ولی در این ماه میبینه 4
ارسال های توصیه شده