pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نه نمیخوام من فکر می کردم مثل نته اونجوریشو نمیخوام :ws46: نپری بری بقالی سر کوچه دی بی کارت بگیری :ws46: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ جدییعنی مثل اینترنت نیس ؟ هرفایلی بخوای رو نمی تونی دان کنی ؟ به طور کلی نیست.ولی مثلا میتونی فیلت ر کنی مثلا میگی فقط فایلهای flv بالای 100 مگ را دونلود کن. یا موزیک های بین 2 مگ و 7 مگ را دونلود کن. مثلا بیشتر فایلهای پورن flv زیر 100 مگ هستند. اینطوری کمتر فایلهای پورن دونلود میکنه. یا مثلا فایلهای صوتی پر حجم معمولا موزیک نیستند و یا برنامه رادیویی هستند یا روزه اخوندها یک راه دیگه ای هست. شما در یک سایت که زیاد هم هستند عضو میشی. بعضی هاشون پولی هستند و بعضی هاشون مجانی. البته پولش زیاد نیست.مثلا سالی 5 یا 10000 تومان. مثلا اون سایت میگه در این فرکانس با این شماره ساعت 10 تا 6 صبح دونلود داریم. این هم چیزهایی هست که دونلود میشوند. معمولا موزیک های جدید و بازی های جدید و فیلم های جدید هم هستند. یا مثلا میتونی اختصاصی بگی که مثلا از فلان سایت دونلود داشته باشی. کلا کارهای زیادی میشه کرد. یا اگر مثل من بیخیال باشی. همین دیشب تا ساعت 2 بعد از ظهر دونلود افلاین کرد. از 60 گیگ فایلی که اومد.40 گیگش پورن بود که همه را پاک کردم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آره اول ميان بهت اخطار ميدم دومين بار هم ميان اخطار ميدن که جمش کني سومين بار ميان خودشون جمش ميکنن :w00: چه طور میفهمن :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): یعنی الان کسی نمی تونه از چیزی به نام اینترنت ماهواره ای استفاده کنه 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یه سوال دانلود افلایییین فقط میتونی گیرنده باشی فرسنده نمی تونی باشی اره :ws52: چون شنیدم که اگر فرسنده باشی(باهاش بخوای بگردی جرم جاسوسی داره) و سربازان گمنام سر 3 سوت میان و میبرنت چوب تو استینت میکنن ببین برای دریافت اینترنت دوتا خط نیازه! خط Send خط Receive برای اینترنت آنلاین ماهواره ای حتی میتونی از Dial up هم برای send استفاده کنی و دریافت رو با ماهواره انجام بدی! ولی اگه بخوای Send&Receive رو با دیش ماهواره انجام بدی اولا باید یه تومن بزاری کنار ! ثانیا باید مجوز بگیری که جز بانک ها به کس دیگه ای نمیدن و اگه غیر قانونی انجام بدی عین آب خوردن پیدا میشی و عین آب خوردن اعدام!!! برای دانلود آفلاینم به چیر خاصی جز DVB و یه دیش به سمت یه ماهواره ای که Data Transponder داشته باشه نیاز نداری! 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آره اول ميان بهت اخطار ميدم دومين بار هم ميان اخطار ميدن که جمش کني سومين بار ميان خودشون جمش ميکنن :w00: میشه در موردی این توضیح بدی. یعنی چی؟؟ چطوری میشه باهاش گشت 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ از 60 گیگ فایلی که اومد.40 گیگش پورن بود که همه را پاک کردم :ws52: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ببین برای دریافت اینترنت دوتا خط نیازه!خط Send خط Receive برای اینترنت آنلاین ماهواره ای حتی میتونی از Dial up هم برای send استفاده کنی و دریافت رو با ماهواره انجام بدی! ولی اگه بخوای Send&Receive رو با دیش ماهواره انجام بدی اولا باید یه تومن بزاری کنار ! ثانیا باید مجوز بگیری که جز بانک ها به کس دیگه ای نمیدن و اگه غیر قانونی انجام بدی عین آب خوردن پیدا میشی و عین آب خوردن اعدام!!! برای دانلود آفلاینم به چیر خاصی جز DVB و یه دیش به سمت یه ماهواره ای که Data Transponder داشته باشه نیاز نداری! چطور الان من چطور میتونم استفاده کنم :ws52: نیان ببرنم چوب تو استینم کننننن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws52: یعنی تو نمیدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی تو نمیدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ :jawdrop: نه................................................. لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ چطور الان من چطور میتونم استفاده کنم :ws52: نیان ببرنم چوب تو استینم کننننن :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: آنلاین میخوای یا آفلاین!!!؟ آنلاین که هیچ خطری نداره! حتی Send رو با DSL و . . هم میشه انجام داد! ولی اگه با دیش مخصوصش Send کنی تو کار بانک ها و تلویزیون و . . . اختلال ایجاد میشه و یه جوری میفهمن خلاصه! برای آنلاین : یه دیش + یه DVB + یه اشتراک اینترنت ماهواره ای رو یه ماهواره مثل W3 یا W6 یا . . .! 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نه................................................. همون بی تربیتی میشه دیگه لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ولی اگه با دیش مخصوصش Send کنی تو کار بانک ها و تلویزیون و . . . اختلال ایجاد میشه و یه جوری میفهمن خلاصه! من به فهمیدن علاقه ای ندارم :ws44: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همون بی تربیتی میشه دیگه :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): ببببین علم چه پیشرفتی کرده چه اسم هایی در اومده لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ چه طور میفهمن :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): یعنی الان کسی نمی تونه از چیزی به نام اینترنت ماهواره ای استفاده کنه میشه در موردی این توضیح بدی.یعنی چی؟؟ چطوری میشه باهاش گشت والا من خودم از کسي که اين کاره بود و اطلاعات زيادي داشت شنيدم خوب سپاهه ديگه امکاناتش رو داره به محزه اينکه از حالت آفلاين خارج بشي ردت رو ميگيره و خونتو پيدا ميکنه و مياد دنبالت :banel_smiley_52: مگه اينکه دائما در حال تغيير مکان باشي!!! که اونم شدني نيست! هست؟ لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ والا من خودم از کسي که اين کاره بود و اطلاعات زيادي داشت شنيدمخوب سپاهه ديگه امکاناتش رو داره به محزه اينکه از حالت آفلاين خارج بشي ردت رو ميگيره و خونتو پيدا ميکنه و مياد دنبالت :banel_smiley_52: مگه اينکه دائما در حال تغيير مکان باشي!!! که اونم شدني نيست! هست؟ سلام. الان دیگه غمگین نیستی؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام.الان دیگه غمگین نیستی؟ سلام نه ديگه الان خوبم 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام نه ديگه الان خوبم :icon_gol::icon_gol::shad: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ فارسی 1 روی یوتل ست w3a هم پارازیت گرفت. این حرکت از سربازان گمنام،سوپر انتحاری بود!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ فارسی 1 روی یوتل ست w3a هم پارازیت گرفت. این حرکت از سربازان گمنام،سوپر انتحاری بود!!!!!!!!!! اسی چرا شایعه میندازی :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: امشب بابا همسایه ها رو دیدم :ws3: چه قسمتی بود :ws44:(99% سانسور شده بود) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده