pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آخر ماهوارست :ws28: خجالت بکش ميري کانالاي بد بد نگا ميکني؟؟ :w00: 5 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خجالت بکش ميري کانالاي بد بد نگا ميکني؟؟ :w00: اِ مگه بد بدم داره:JC_thinking: من که ندارم سیروس ولی خونه خودم دارم:6404: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خجالت بکشید. سارا نمیدونست.الان فهمید.میره این کانال را میبینه.به گناه میوفته. 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مگه سیروس چشه خیلی چیزاشه!!! خصوصا فرکانس 12111 ش!!!! 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خجالت بکشید.سارا نمیدونست.الان فهمید.میره این کانال را میبینه.به گناه میوفته. تو مواظب خودت باش نری به جون باباهه نیفتی که برات سیروس بخره خیلی چیزاشه!!! خصوصا فرکانس 12111 ش!!!! :w00::w00: لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ الان که هاتبرد هم از این کانال ها داره لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تو مواظب خودت باش نری به جون باباهه نیفتی که برات سیروس بخره :w00::w00: نیازی به این کانال ها ندارم دونلود افلاین دارم روزی 2 ساعت فقط طول میکشه که پاکشون کنم از کامپیوتر 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خجالت بکشید.سارا نمیدونست.الان فهمید.میره این کانال را میبینه.به گناه میوفته. ببخشیدا ما الان حدود 50 تا کانال رو این ماهواره داریم بیشترشون وا نمیشه یکیشم مال voa هستش و چن تا هم کانال 30ا30 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نیازی به این کانال ها ندارمدونلود افلاین دارم روزی 2 ساعت فقط طول میکشه که پاکشون کنم از کامپیوتر :jawdrop::jawdrop: خط اولو خوندم گفتم سر عقل اومدی بقیرو خوندم:jawdrop:شدم لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیدا ما الان حدود 50 تا کانال رو این ماهواره داریم بیشترشون وا نمیشه یکیشم مال voa هستش و چن تا هم کانال 30ا30 سارا جون این دنیل یکم گمراهه باس احدن السراط المستقیمش کنیم:zadan: 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیدا ما الان حدود 50 تا کانال رو این ماهواره داریم بیشترشون وا نمیشه یکیشم مال voa هستش و چن تا هم کانال 30ا30 خدا را شکر که این کانال را ندارید. ولی باز سوال پیش میاد که دونلود افلاین میخواستی چیکار؟؟:ws3::ws3: لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop:خط اولو خوندم گفتم سر عقل اومدی بقیرو خوندم:jawdrop:شدم من کی گفتم که نگاهشون میکنم. گفتم که پاکشون میکنم. شرایط دونلود افلاین را میدونی که در انتخاب فایل هیچ نقشی نداری. لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشیدا ما الان حدود 50 تا کانال رو این ماهواره داریم بیشترشون وا نمیشه یکیشم مال voa هستش و چن تا هم کانال 30ا30 آخه اون یکیو فقط ما DVB Card ایا! بصورت آزاد داریم!!! 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ شرایط دونلود افلاین را میدونی که در انتخاب فایل هیچ نقشی نداری. یادش بخیر!!! قبل دانشگاه آنلاینشو با DVB داشتم! پدرم دید دارم منحرف میشم جمعش کرد!!! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من کی گفتم که نگاهشون میکنم.گفتم که پاکشون میکنم. شرایط دونلود افلاین را میدونی که در انتخاب فایل هیچ نقشی نداری. جدی یعنی مثل اینترنت نیس ؟ هرفایلی بخوای رو نمی تونی دان کنی ؟ لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ جدییعنی مثل اینترنت نیس ؟ هرفایلی بخوای رو نمی تونی دان کنی ؟ نه! بستگی داره دانلودر اصلی چی دانلود کنه! هرچی اون دان کنه توام دریافت میکنی! لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نه!بستگی داره دانلودر اصلی چی دانلود کنه! هرچی اون دان کنه توام دریافت میکنی! نه نمیخوام من فکر می کردم مثل نته اونجوریشو نمیخوام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اِ مگه بد بدم داره:JC_thinking:من که ندارم سیروس ولی خونه خودم دارم:6404: خجالت بکشید.سارا نمیدونست.الان فهمید.میره این کانال را میبینه.به گناه میوفته. اهای منحرفین گناه کار با سیروس میریزین رو هم برا................... :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): خدا شما ها رو ارشاد کننننننه :ws3: یه سوال دانلود افلایییین فقط میتونی گیرنده باشی فرسنده نمی تونی باشی اره :ws52: چون شنیدم که اگر فرسنده باشی(باهاش بخوای بگردی جرم جاسوسی داره) و سربازان گمنام سر 3 سوت میان و میبرنت چوب تو استینت میکنن 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اهای منحرفین گناه کار با سیروس میریزین رو هم برا................... :icon_pf (34): :icon_pf (34): :icon_pf (34): خدا شما ها رو ارشاد کننننننه :ws3: یه سوال دانلود افلایییین فقط میتونی گیرنده باشی فرسنده نمی تونی باشی اره :ws52: چون شنیدم که اگر فرسنده باشی(باهاش بخوای بگردی جرم جاسوسی داره) و سربازان گمنام سر 3 سوت میان و میبرنت چوب تو استینت میکنن آره اول ميان بهت اخطار ميدم دومين بار هم ميان اخطار ميدن که جمش کني سومين بار ميان خودشون جمش ميکنن :w00: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نه نمیخوام من فکر می کردم مثل نته اونجوریشو نمیخوام اتفاقا اونجوریش اصل حاله! این همه گروه دانلود آفلاین ایرانی تو نت هست! تو یکیشون عضو میشی مثلا با 4-5 تومن! شبی 10 گیگ فایل بدرد بخود دانلود میکنی تا یک ماه! بده به نظرت!!!؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده