سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ معمولا سعی می کنم تو این بحثا وارد نشم. چون نظرم با دوستانی که منکر وجود خدا می شند، فرق داره، اما در حین حال علم کافی ندارم که پاسخ برخی از سوالاشون رو بدم و در عین حال فکر می کنم کسی که این طور فکر میکنه حتما برای خودش دلایلی قوی، حالا درست یا نادرست ، داره که به صورت تجربه و یا حسی بهشون رسیده و من نمی تونم با تایپ چند جمله این نظر رو تغییر بدم. اما همیشه پشت این تاپیک ها یه جور احساس خشم و نفرت از وضع موجود کشورمون رو دیدم. یعنی با وجود این که سیاسی نیستند، اما همیشه احساس کردم که وضعیت افتضاح سیاسی و اجتماعی کشور، ترکیب دین با سیاست، به اسم دین هر کاری رو کردن، بی تاثیر در این طرز تفکر نیست. نه فقط توی این انجمن ها ، حتی توی جامعه احساس کردم که توی یکی دو سال اخیر مردم بیشتر دوست دارند، حالا که زورشون به تغییر این شرایط نمی رسه، همه چیزو سر لباس ظاهری این حکام یعنی همون دین خالی کنند. لباسی که این ها خیلی کثیف دارند ازش برای پنهان کاری کاراشون استفاده می کنند. فکر می کنم اگه این دوستان مثلا اروپا زندگی می کردند، در غالب دبن مسیحیت به وجود خدا معتقد بودند. چند روز پیش برای بازدید از پژوهشگاه رویان رفته بودم. رویان همون طور که می دونید بزرگ ترین مرکز درمان ناباروری کشور و همین طور استفاده از سلول های بنیادی برای درمان بیماری هاست. به طور کامل سلول های بنیادی و مکانیزم استفاده از اون ها برای درمان بیماری ها رو توضیح دادند. از دید میکروسکوپی عملکرد این سلول ها، شباهت دنیای داخل بدن با تکامل جهان اطراف و خیلی چیزای دیگه ای رو گفتن که آرزو می کردم ای کاش رشته تحصیلیم به گونه ای با این مباحث مربوط بود تا الان می تونستم اون چیزایی رو که اون جا شنیدم، این جا همون طور علمی بازش کنم و توضیح بدم. اون ها با تمام علم و تجهیزات و قدرتشون با تمام دانش و فناوری که بهش مجهز هستند که حتی از امریکا و اروپا برای درمان به این مرکز مراجعه می کنند، حتی قادر نبودند کوچکترین شبیه سازی محیط داخلی بدن رو در دنیای خارج از بدن انجام بدن. چیزهایی رو گفتند که واقعا آدم از شنیدنشون و فهمیدن عظمت خلقت مو به تنش سیخ می شد. البته شخصی که این توضیحات رو میداد اصلا از جنبه اعتقادی و مذهبی به قضیه نگاه نمی کرد. و خودش به عنوان یک پژوهشگر می گفت که خیلی از اوقات تا نهایت یک موضوع جلو میریم و زمانی که احساس می کنیم به آخرش رسیدیم تازه احساس می کنیم که واقعا هیچی نمی دونیم. تا بدان جا رسید دانش من تا بدانم هنوز نادانم توی همین یه مثال ساده واقعا فکر نمی کنم که این دنیای پر عظمت بدن همین طور الکی و سر خود با این همه پیچیدگیو عظمتش به وجود اومده باشه. جمهوری اسلامی رو نه واسلام معرفی شدش رو نه ، اما خداییو رو می شناسم که بهش اعتقاد دارم که معجزش رو توی زندگیم دیدم ونمی تونم اسمشو صرفا یه تجربه یا اتفاق بذارم، خدایی که در سایه اعتقاد بهش ته دلم قرص میشه که این همه بدی دور و برم بی جواب نمی مونه. و امیدوارم می کنه به خوبی و مهربونی و خدایی که جاش نیستم و نمی دونم چرا نمیاد توی اینترنتو جواب سوالامونو بده و یا چرا نمی یاد به عنوان یه معجزه به قول یکی از دوستان یه میلیارد پول بریزه توی حساب بانکی من که اگه ریخت پس نقش تلاش، هدفمندیو امید به آینده چی میشه و حالا که نریخته چرا بیام معجزه های دیگشو فراموش کنم. چرا شفای یه سری از بیمارا رو ( نه اونایی که این جا با روضه و توسل و این جور چیزا فکر می کنن شفا گرفتن) توی خارج فراموش کنم که علم هیچ پاسخی براشون نداشته. اگه جواب سوالامو نیاد توی اینترنت نده، دلیل محکمی برای ردش نیست. چون من اونو خلق نکردم و حق ندارم بهش دستور بدم چی کار کنه. گاهی زبان به آدم ها درس نمیده و زمان این کارو میکنه. ولی معمولا درسی که زمان می ده، خیلی سخت و دردناکه. به همه دوستایی که اعتقاد به خدا ندارند احترام می ذارم و فکر می کنم هر کسی توی انتخاب عقایدش آزاده. 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ 834862389693658935497235620865 بار همین استدلال رو پیش کشیدند خدا پرستان و به همون تعداد دفعات رد کردیم و بعد رفتند سراق مسئله ای دیگه... تا کی میخواید چیزی رو که نمیتونید براش دلیل بیارید گردن موجودی نامرئی بندازید ؟ تنها به دلیل اینکه شما به نیرویی فرافیزیکی نیاز دارید تا دلتون رو بهش خوش کنید اون نیرو به وجود نمیاد... نیاز شما دلیل بر وجود چیزی نیست... خدا اختراع شد تا آنچه ما نمیفهمیم را توضیح دهد... در مورد تاثیر محیط بر تفکر ما هم کاملا حق دارید... درسته... شاید اگر من یا کسان دیگری در کشوری مثل فرانسه یا آمریکا به دنیا اومده بودند هنوز من و اونها به موجودی فرافیزیکی معتقد بودیم... "کاری نکنید که مردم اون چیزی رو که لازم نیست بدونند یاد بگیرند... " دقیقا چیزی که اینها به سر ما آوردن... 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما اگه الان خدا بخواد پیامبری بفرسته چه معجزه ای بهش میده...........یا شما دوس دارین چه معجزه ای داشته باشه؟ نظر من........ پیامبر نیاز نیست.........همین اینترنت پیامبره....... معجزه هم اینکه یه سایتی بسازه بنام خدا دات کام.........و هیچکی نتونه این سایتو فی لتر کنه و بدون دسترسی به اینترنت این سایت باز شه.........بدون هیچ نوع کانکشنی.......و توی اون قبل از اینکه سوالتو بکنی جوابت بیاد تو صفحه.........چطوره؟ نخیر ..این خوب نیست چون دست آمریکا و غرب توش کاملا مشخصه:w00: و اینم میشه یکی از حیله های غرب بر علیه ما................:ws2: لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ معمولا سعی می کنم تو این بحثا وارد نشم. چون نظرم با دوستانی که منکر وجود خدا می شند، فرق داره، اما در حین حال علم کافی ندارم که پاسخ برخی از سوالاشون رو بدم و در عین حال فکر می کنم کسی که این طور فکر میکنه حتما برای خودش دلایلی قوی، حالا درست یا نادرست ، داره که به صورت تجربه و یا حسی بهشون رسیده و من نمی تونم با تایپ چند جمله این نظر رو تغییر بدم. اما همیشه پشت این تاپیک ها یه جور احساس خشم و نفرت از وضع موجود کشورمون رو دیدم. یعنی با وجود این که سیاسی نیستند، اما همیشه احساس کردم که وضعیت افتضاح سیاسی و اجتماعی کشور، ترکیب دین با سیاست، به اسم دین هر کاری رو کردن، بی تاثیر در این طرز تفکر نیست. نه فقط توی این انجمن ها ، حتی توی جامعه احساس کردم که توی یکی دو سال اخیر مردم بیشتر دوست دارند، حالا که زورشون به تغییر این شرایط نمی رسه، همه چیزو سر لباس ظاهری این حکام یعنی همون دین خالی کنند. لباسی که این ها خیلی کثیف دارند ازش برای پنهان کاری کاراشون استفاده می کنند. فکر می کنم اگه این دوستان مثلا اروپا زندگی می کردند، در غالب دبن مسیحیت به وجود خدا معتقد بودند. چند روز پیش برای بازدید از پژوهشگاه رویان رفته بودم. رویان همون طور که می دونید بزرگ ترین مرکز درمان ناباروری کشور و همین طور استفاده از سلول های بنیادی برای درمان بیماری هاست. به طور کامل سلول های بنیادی و مکانیزم استفاده از اون ها برای درمان بیماری ها رو توضیح دادند. از دید میکروسکوپی عملکرد این سلول ها، شباهت دنیای داخل بدن با تکامل جهان اطراف و خیلی چیزای دیگه ای رو گفتن که آرزو می کردم ای کاش رشته تحصیلیم به گونه ای با این مباحث مربوط بود تا الان می تونستم اون چیزایی رو که اون جا شنیدم، این جا همون طور علمی بازش کنم و توضیح بدم. اون ها با تمام علم و تجهیزات و قدرتشون با تمام دانش و فناوری که بهش مجهز هستند که حتی از امریکا و اروپا برای درمان به این مرکز مراجعه می کنند، حتی قادر نبودند کوچکترین شبیه سازی محیط داخلی بدن رو در دنیای خارج از بدن انجام بدن. چیزهایی رو گفتند که واقعا آدم از شنیدنشون و فهمیدن عظمت خلقت مو به تنش سیخ می شد. البته شخصی که این توضیحات رو میداد اصلا از جنبه اعتقادی و مذهبی به قضیه نگاه نمی کرد. و خودش به عنوان یک پژوهشگر می گفت که خیلی از اوقات تا نهایت یک موضوع جلو میریم و زمانی که احساس می کنیم به آخرش رسیدیم تازه احساس می کنیم که واقعا هیچی نمی دونیم. تا بدان جا رسید دانش من تا بدانم هنوز نادانم توی همین یه مثال ساده واقعا فکر نمی کنم که این دنیای پر عظمت بدن همین طور الکی و سر خود با این همه پیچیدگیو عظمتش به وجود اومده باشه. جمهوری اسلامی رو نه واسلام معرفی شدش رو نه ، اما خداییو رو می شناسم که بهش اعتقاد دارم که معجزش رو توی زندگیم دیدم ونمی تونم اسمشو صرفا یه تجربه یا اتفاق بذارم، خدایی که در سایه اعتقاد بهش ته دلم قرص میشه که این همه بدی دور و برم بی جواب نمی مونه. و امیدوارم می کنه به خوبی و مهربونی و خدایی که جاش نیستم و نمی دونم چرا نمیاد توی اینترنتو جواب سوالامونو بده و یا چرا نمی یاد به عنوان یه معجزه به قول یکی از دوستان یه میلیارد پول بریزه توی حساب بانکی من که اگه ریخت پس نقش تلاش، هدفمندیو امید به آینده چی میشه و حالا که نریخته چرا بیام معجزه های دیگشو فراموش کنم. چرا شفای یه سری از بیمارا رو ( نه اونایی که این جا با روضه و توسل و این جور چیزا فکر می کنن شفا گرفتن) توی خارج فراموش کنم که علم هیچ پاسخی براشون نداشته. اگه جواب سوالامو نیاد توی اینترنت نده، دلیل محکمی برای ردش نیست. چون من اونو خلق نکردم و حق ندارم بهش دستور بدم چی کار کنه. گاهی زبان به آدم ها درس نمیده و زمان این کارو میکنه. ولی معمولا درسی که زمان می ده، خیلی سخت و دردناکه. به همه دوستایی که اعتقاد به خدا ندارند احترام می ذارم و فکر می کنم هر کسی توی انتخاب عقایدش آزاده. ممنون از توضیحت...................ولی موضوع تاپیک ما اینه.............اگه الان یکی ادعای پیامبری کنه ..............شما چه معجزه ای ازش طلب میکنید؟.....همین 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده