میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خودت میگی این کارو بکنه ایمان میاری ولی میگی نمیتونهپس اگه این اتفاق بیوفته قبول نمیکنی چون فک میکنی نمیتونه:girl_yes2: این داره به خودش تلقین میکنه نمیتونه این کارو انجام بده پس اگرم اینکار جلوی چشم انجام بشه بازم بهونه میاره چون به نظره خودش نتوانستنه اون یه قضیه ی اثبات شدستاوکی؟ من میگم نمیتونه ...چون تاحالا نتونسته حالا اگه بتونه....میگم معجزست و ایمان میارم تعریف معجزه هم همینه....قبلا نشده هیچکس هم نمیتونه...ولی یهو یکی انجام میده میگه با کمک فلانی بعد ایمان میاریم اگه ببینیم گرفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ دقیقا... منم ایمان میارم... یکیم بیاد بره من از این کارا بکنه... چقدر خوبه ها... هم ایمان آوردن میرن بهشت مفت میخورن و میخوابن و با 70 حوری باکره خوشن... هم اینجا مفت میخورن و میخوابن و با 4 تا زن عقدی و 70 زن صیغه ای خوشن... ما ایمان نداریم میریم جهنم... اینجام که هرچی بدبختی میکشیم هیچی گیرمون نمیاد... حرفم بزنیم بجای معجزه علامت مخصوص حاکم بزرگ رو نشونمون میدن.......میدونی که چیو میگم 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منظورتو از اون قرمزه نفهمیدم همون طور که اون موقع انکار کردن الانم انکار میکنن اون موقع کسی ماه رو نصف نکرد که کسی بخواد انکار کنه یا نکنه. مدرک داری که اون اتفاق افتاده؟ منم میتونم بیام بگم آره بابا بزرگم ماه رو نصف کرد...دوستاش هم شاهدند دروغ که شاخ و دم نداره ولی الان نصف کنه.....هم قابلیت به ثبت رسیدن داره...این همه دوربین ضبط میکنن همه هم میتونن ببینند اگه ببینم ایمان میارم بابا ماه نصف بشه چه فایده داره...........اینهمه ستاره میپوکه.......هیچ سودی نداره..........اقایون خانوما...........من یه معجزه گفتم خیلی بدرد بخوره همون پست اول . مگه معجزه باید فایده داشته باشه؟ مثلا تو قصه ، اون آقاهه دستشو میکرد تو چیزش...یعنی یقش...بعد نورانی میشد چه فایده ای برای بقیه داشت یا عصاش رو انداخت اژدها شد همه ترسیدند...چه فایده ای داشت؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ حرفم بزنیم بجای معجزه علامت مخصوص حاکم بزرگ رو نشونمون میدن.......میدونی که چیو میگم :ws28: آره دقیقا... عجب اشتباهی کردیم فکر کردیم ها... بابا من وقتی به دنیا اومدم کلی بسیجی بودم... الان وضعم خوب بودا... من از اون علامتش میترسم... 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مگه معجزه باید فایده داشته باشه؟ مثلا تو قصه ، اون آقاهه دستشو میکرد تو چیزش...یعنی یقش...بعد نورانی میشد چه فایده ای برای بقیه داشت یا عصاش رو انداخت اژدها شد همه ترسیدند...چه فایده ای داشت؟ خوب حالا ما داریم یه راهی رو میگیم که به فایده ای هم داشته باشه... چرا میزنی ؟ :icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب حالا ما داریم یه راهی رو میگیم که به فایده ای هم داشته باشه... چرا میزنی ؟ :icon_razz: :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مگه معجزه باید فایده داشته باشه؟ مثلا تو قصه ، اون آقاهه دستشو میکرد تو چیزش...یعنی یقش...بعد نورانی میشد چه فایده ای برای بقیه داشت یا عصاش رو انداخت اژدها شد همه ترسیدند...چه فایده ای داشت؟ عجب ادمی هستیا ...............حالا چی میشه ما این وسط یه سودی ببریم؟ بابا این تاپیک معجزه درخواستیه 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ معجزه؟ آره معجزه............معجزه در خواستیتو بگو....... 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما اگه الان خدا بخواد پیامبری بفرسته چه معجزه ای بهش میده...........یا شما دوس دارین چه معجزه ای داشته باشه؟ نظر من........ پیامبر نیاز نیست.........همین اینترنت پیامبره....... معجزه هم اینکه یه سایتی بسازه بنام خدا دات کام.........و هیچکی نتونه این سایتو فی لتر کنه و بدون دسترسی به اینترنت این سایت باز شه.........بدون هیچ نوع کانکشنی.......و توی اون قبل از اینکه سوالتو بکنی جوابت بیاد تو صفحه.........چطوره؟ :ws52: 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ آره معجزه............معجزه در خواستیتو بگو....... معجزه درخواستی: منو مستقیم شوت کنه آمریکا ....خودشم مهندس ناسا بکنه منو ....اونوقت از اعماق تهم ایمان میارم:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ معجزه درخواستی: منو مستقیم شوت کنه آمریکا ....خودشم مهندس ناسا بکنه منو ....اونوقت از اعماق تهم ایمان میارم:icon_pf (34): از اعماق تهت؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ معجزه درخواستی: منو مستقیم شوت کنه آمریکا ....خودشم مهندس ناسا بکنه منو ....اونوقت از اعماق تهم ایمان میارم:icon_pf (34): شما خودتو اصلااااااااااااا خسته نکن 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ معجزه درخواستی: منو مستقیم شوت کنه آمریکا ....خودشم مهندس ناسا بکنه منو ....اونوقت از اعماق تهم ایمان میارم:icon_pf (34): معجزه ی درخواستی : سهیل رو از آمریکا شوت کنه ایران . . .! 5 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ شما خودتو اصلااااااااااااا خسته نکن 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ معجزه ی درخواستی : سهیل رو از آمریکا شوت کنه ایران . . .! 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ معجزه ی درخواستی : سهیل رو از آمریکا شوت کنه ایران . . .! :ws47: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بزرگترین معجزه اینه که 40 میلیون رای را تو سه ساعت بشماری و چند میلیون تقلب انجام بدی،پس نتیجه میگیریم،محمود یک................. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده