Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا پری جون............من میگم اگه بخواد الان پیامبر بفرسته ..............بهتر اینجوری باشه تا صاحبش عربا نشن.........یا یه قبیله دیگه.........نخواد با شمشیر بیاد مارو بکشه خواهر مادرمونو ببره برا عربا بعد نسلهای اینده ما به اون دینش ایمان بیارن.........جوری که خود عربا که از بابت بلیط فروشی خونه ش بیشتر از درامد نفتیشون دارن...........بهش اینجوری ایمان ندارن.........همین میدونم چی میکشی... خیلی سخته... :w74: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ولی جدی اگه بخواد معجزه بیاره همون نصف کردن ماه خوبه یه ساعت و روز مشخص بگه...بگه تو این زمان ماه رو میخوایم نصف کنیم اگه نصف کرد و ناسا هم تایید کرد من ایمان میارم قول میدم وافن هم بیاره ولی نمیتونه که. البت اون موقع معلوم نیست چه بلایی سر زمین میاد...زمین هم میپوکه:icon_pf (34): خودت میگی این کارو بکنه ایمان میاری ولی میگی نمیتونهپس اگه این اتفاق بیوفته قبول نمیکنی چون فک میکنی نمیتونه:girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خودت میگی این کارو بکنه ایمان میاری ولی میگی نمیتونهپس اگه این اتفاق بیوفته قبول نمیکنی چون فک میکنی نمیتونه:girl_yes2: تو به یکی میگی عمرا نمیتونی یه وزنه ی 200 کیلوویی رو بلند کنی! چون نمیتونی!!! ولی اگه بلند کنه تو هنوزم میگی نمیتونی!!!!؟ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تو به یکی میگی عمرا نمیتونی یه وزنه ی 200 کیلوویی رو بلند کنی! چون نمیتونی!!! ولی اگه بلند کنه تو هنوزم میگی نمیتونی!!!!؟ :ws28: درود... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ تو به یکی میگی عمرا نمیتونی یه وزنه ی 200 کیلوویی رو بلند کنی! چون نمیتونی!!! ولی اگه بلند کنه تو هنوزم میگی نمیتونی!!!!؟ این داره به خودش تلقین میکنه نمیتونه این کارو انجام بده پس اگرم اینکار جلوی چشم انجام بشه بازم بهونه میاره چون به نظره خودش نتوانستنه اون یه قضیه ی اثبات شدست اوکی؟ 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:درود... خوش باش :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ این داره به خودش تلقین میکنه نمیتونه این کارو انجام بده پس اگرم اینکار جلوی چشم انجام بشه بازم بهونه میاره چون به نظره خودش نتوانستنه اون یه قضیه ی اثبات شدستاوکی؟ بازم ==> شما ام تو اون وزنه به خودت تلقین میکنی که نمیتونه بلندش کنه! پس اگه بلندش کنه بازم بهونه میاری!!! جریان همون جریان معجزه خواهی اعراب شد که ندا میومد اگه معجزه هم بیاریم شما قبول نمیکنید!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بازم ==> شما ام تو اون وزنه به خودت تلقین میکنی که نمیتونه بلندش کنه! پس اگه بلندش کنه بازم بهونه میاری!!! جریان همون جریان معجزه خواهی اعراب شد که ندا میومد اگه معجزه هم بیاریم شما قبول نمیکنید!!!!!! اره همون.....ولی ابهامش کجاس؟که متوجه نمشی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اره همون.....ولی ابهامش کجاس؟که متوجه نمشی؟ ابهامش غیر منطقی بودن این حرفه! مثلا به یه نفر بگی من میتونم خودمو غیب کنم ولی چون میدونم تو میترسی این کارو نمیکنم!!!! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ابهامش غیر منطقی بودن این حرفه!مثلا به یه نفر بگی من میتونم خودمو غیب کنم ولی چون میدونم تو میترسی این کارو نمیکنم!!!! غیر منطقی نیس وقتی ادم لجباز باشه این حرف منطقی میشه ببین مثلا وقتی آدم به خودش بگه این اتفاق نمیوفته و به خودش تلقین بکنه و چون واقعا به این فکرش ایمان داره اگرم بیوفته یجورایی نمیبینه یا متوجه نمیشه چون واقعا به فکرش ایمان داره 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا بیخیال بحثو به کجا میبرین؟................سوال مشخصه.......اگه الان یه پیامبر بیاد چی ازش میخواین بعنوان معجزه........... همین 3 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ببین مثلا وقتی آدم به خودش بگه این اتفاق نمیوفته و به خودش تلقین بکنه و چون واقعا به این فکرش ایمان داره اگرم بیوفته یجورایی نمیبینه یا متوجه نمیشه چون واقعا به فکرش ایمان داره ولی جریان نصف کردن ماه با این کلکل های ساده که ناشی از حسودی و . . . خیلی فرق میکنه!! به نظرت اینطور نیست!!!؟ بازم مثال بزنم!!! میتونی بگی 200 کیلو وزنه رو بلند کرده احتمالا شانسی بوده! ولی نمیتونی بگی شانسی ماه رو نصف کرده!!! 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا بیخیال بحثو به کجا میبرین؟................سوال مشخصه.......اگه الان یه پیامبر بیاد چی ازش میخواین بعنوان معجزه........... همین همون نصف کردن ماه عالیه! 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منم نصف کردن ماه رو قبول دارم... ولی به نظرم برداشتن نسل آخوندا خیلی کاربردی تره... به نظرم از نصف کردن ماه خیلی هم سخت تره... میدونید که اینا به این راحتی دست از دنیا نمیکشند... 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ولی جریان نصف کردن ماه با این کلکل های ساده که ناشی از حسودی و . . . خیلی فرق میکنه!!به نظرت اینطور نیست!!!؟ بازم مثال بزنم!!! میتونی بگی 200 کیلو وزنه رو بلند کرده احتمالا شانسی بوده! ولی نمیتونی بگی شانسی ماه رو نصف کرده!!! منظورتو از اون قرمزه نفهمیدم همون طور که اون موقع انکار کردن الانم انکار میکنن 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منظورتو از اون قرمزه نفهمیدم همون طور که اون موقع انکار کردن الانم انکار میکنن عجب . . .! باشه . . .! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ منم نصف کردن ماه رو قبول دارم... ولی به نظرم برداشتن نسل آخوندا خیلی کاربردی تره... به نظرم از نصف کردن ماه خیلی هم سخت تره... میدونید که اینا به این راحتی دست از دنیا نمیکشند... بابا ماه نصف بشه چه فایده داره...........اینهمه ستاره میپوکه.......هیچ سودی نداره..........اقایون خانوما...........من یه معجزه گفتم خیلی بدرد بخوره همون پست اول یه معجزه دیگه هم هست هرکی انجامش بده من بهش ایمان میارم.........اونم اینکه من شماره حساب بانکیمو میدم تا فردا اخر وقت اداری یک میلیارد تومن ناقابل بریزه توش ........نصف گردن ماه هم پیشکش........ 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا ماه نصف بشه چه فایده داره...........اینهمه ستاره میپوکه.......هیچ سودی نداره..........اقایون خانوما...........من یه معجزه گفتم خیلی بدرد بخوره همون پست اول یه معجزه دیگه هم هست هرکی انجامش بده من بهش ایمان میارم.........اونم اینکه من شماره حساب بانکیمو میدم تا فردا اخر وقت اداری یک میلیارد تومن ناقابل بریزه توش ........نصف گردن ماه هم پیشکش........ :ws28::ws28::ws28: عجب... منم اون گزینه ی دوم رو خیلی قبول دارم... بره منم یه نفر اینکارو بکنه صد در صد بهش ایمان میارم... درسته بره ما از این چیزا اتفاق نمیوفته ها... ولی خدا داره همین الانشم بره یه عده ای از این معجزات انجام میده... منتها باید یکم دقیق باشیم تا ببینیم... مثلا بعضی افراد هستند که هر روز داره شکمشون گنده تر میشه... مفت میخورند و میخوابند... ماشین دار میشند... خونه دار میشند... اونم نه یکی دوتا... اینا همه بخشی از معجزات خدا هست برای بندگانی که بهش ایمان دارند... البته باید به غیر از خدا به امام هم ایمان داشته باشید ها... 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28: عجب... منم اون گزینه ی دوم رو خیلی قبول دارم... بره منم یه نفر اینکارو بکنه صد در صد بهش ایمان میارم... درسته بره ما از این چیزا اتفاق نمیوفته ها... ولی خدا داره همین الانشم بره یه عده ای از این معجزات انجام میده... منتها باید یکم دقیق باشیم تا ببینیم... مثلا بعضی افراد هستند که هر روز داره شکمشون گنده تر میشه... مفت میخورند و میخوابند... ماشین دار میشند... خونه دار میشند... اونم نه یکی دوتا... اینا همه بخشی از معجزات خدا هست برای بندگانی که بهش ایمان دارند... البته باید به غیر از خدا به امام هم ایمان داشته باشید ها... خوب برا اونا معجزه اتفاق افتاده و ایمان اوردن.............دمشونم گرم...........من همین جا اعلام میکنم اگه این معجزه برامنم اتفاق بیوفته ایمان میارم 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب برا اونا معجزه اتفاق افتاده و ایمان اوردن.............دمشونم گرم...........من همین جا اعلام میکنم اگه این معجزه برامنم اتفاق بیوفته ایمان میارم دقیقا... منم ایمان میارم... یکیم بیاد بره من از این کارا بکنه... چقدر خوبه ها... هم ایمان آوردن میرن بهشت مفت میخورن و میخوابن و با 70 حوری باکره خوشن... هم اینجا مفت میخورن و میخوابن و با 4 تا زن عقدی و 70 زن صیغه ای خوشن... ما ایمان نداریم میریم جهنم... اینجام که هرچی بدبختی میکشیم هیچی گیرمون نمیاد... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده