هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما اگه الان خدا بخواد پیامبری بفرسته چه معجزه ای بهش میده...........یا شما دوس دارین چه معجزه ای داشته باشه؟ نظر من........ پیامبر نیاز نیست.........همین اینترنت پیامبره....... معجزه هم اینکه یه سایتی بسازه بنام خدا دات کام.........و هیچکی نتونه این سایتو فی لتر کنه و بدون دسترسی به اینترنت این سایت باز شه.........بدون هیچ نوع کانکشنی.......و توی اون قبل از اینکه سوالتو بکنی جوابت بیاد تو صفحه.........چطوره؟ 15 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ایول....عالیهمن ایمان میارم 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوم... بد نیست... ولی باید بازم روش فکر کنم... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوم... بد نیست... ولی باید بازم روش فکر کنم... خدا بیاد جلوت معلق بزنه ایمان میاری تو؟ 1 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اون جوری سخته بهتره یه طناب ببنده گردنه بنده هاش اونارو تو راه راست نگه داره این بهتره 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر شما اگه الان خدا بخواد پیامبری بفرسته چه معجزه ای بهش میده...........یا شما دوس دارین چه معجزه ای داشته باشه؟ نظر من........ پیامبر نیاز نیست.........همین اینترنت پیامبره....... معجزه هم اینکه یه سایتی بسازه بنام خدا دات کام.........و هیچکی نتونه این سایتو فی لتر کنه و بدون دسترسی به اینترنت این سایت باز شه.........بدون هیچ نوع کانکشنی.......و توی اون قبل از اینکه سوالتو بکنی جوابت بیاد تو صفحه.........چطوره؟ هنوز اونقدر ها هم خنگ نشدیم که به یه سایت احتیاج داشته باشیم گاهی خدا تو آرامش نگاه کسی که دوستش داریم داره بهمون جواب می ده گاهی خدا برای همون "منی" که هستیم همون منی که موفقیت می آره جوابمون رو میده و گاهی اگه شکست می خوریم میگه که جوابی که دادیم غلط بوده 6 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خدا بیاد جلوت معلق بزنه ایمان میاری تو؟ اگر خدا بیاد به یه چند تا سوال من که هیچکس براش جواب نداره جواب بده من ایمان میارم... یه چیزیم بیشتر از ایمان... من خیلی دوست دارم یه موجودی باشه اون بالا که صدامون رو میشنوه و هوامونو داره... ولی نمیتونم بی دلیل همچین چیزی رو بپذیرم... باید بیاد خودش رو به "بنده هاش" اثبات کنه... 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اون جوری سخته بهتره یه طناب ببنده گردنه بنده هاش اونارو تو راه راست نگه داره این بهتره نه همین الانم بنده هاش تو راه راستن..............فقط میخوایم ازش بپرسیم این چیزایی که به اسم دین و خرافات میکنن تو مغز مردم راسته یا دروغ............اینجوری اگه یه پیامبر اینترنتی بیاد دیگه جنگ و خونریزی هم نداره.......خوبه که.......... 4 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نه همین الانم بنده هاش تو راه راستن..............فقط میخوایم ازش بپرسیم این چیزایی که به اسم دین و خرافات میکنن تو مغز مردم راسته یا دروغ............اینجوری اگه یه پیامبر اینترنتی بیاد دیگه جنگ و خونریزی هم نداره.......خوبه که.......... به به... خدا بیاد یه پیامبر اینترنتی بیاره... یا اصلا خودش بیاد یه سایت بزنه... بعد ما بریم ازش در مورد دین بپرسیم ؟ این که خیلی سادست... سوالات خیلی خیلی سخت تر از این هست که باید براش جواب بیاره... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوم بعد اگه کاربر خوبی باشی به عنوان پاداش یه لینک بهت میده...روش کلیلک کنی میری تو یه صفحه اونجا عکس حوری های بهشتی رو گذاشته واسه تماشا ------------------------------------------------------------------------- ولی جدی اگه بخواد معجزه بیاره همون نصف کردن ماه خوبه یه ساعت و روز مشخص بگه...بگه تو این زمان ماه رو میخوایم نصف کنیم اگه نصف کرد و ناسا هم تایید کرد من ایمان میارم قول میدم وافن هم بیاره ولی نمیتونه که. البت اون موقع معلوم نیست چه بلایی سر زمین میاد...زمین هم میپوکه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اگر خدا بیاد به یه چند تا سوال من که هیچکس براش جواب نداره جواب بده من ایمان میارم... یه چیزیم بیشتر از ایمان... من خیلی دوست دارم یه موجودی باشه اون بالا که صدامون رو میشنوه و هوامونو داره... ولی نمیتونم بی دلیل همچین چیزی رو بپذیرم... باید بیاد خودش رو به "بنده هاش" اثبات کنه... :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز اونقدر ها هم خنگ نشدیم که به یه سایت احتیاج داشته باشیمگاهی خدا تو آرامش نگاه کسی که دوستش داریم داره بهمون جواب می ده گاهی خدا برای همون "منی" که هستیم همون منی که موفقیت می آره جوابمون رو میده و گاهی اگه شکست می خوریم میگه که جوابی که دادیم غلط بوده در اینکه یه حسای عجیبی یه وقتایی بهمون دست میده شکی نیست...........اما در تکنولوژی ارتباطات میگن.........برای ارتباط دو موجود هوشمند..........یک رابط نیازه.........مثلا سیم تلفن..........یا صدای ما...........رابط رو مدیوم میگن...........حالا خدا از یک مدیوم ناقص یه طرفه بنام کتاب و پیامبر استفاده کرده...................خوب اون موقع تکنولوژی نبود............اما الان مدیوم برتر ما اینترنته .................میتونه ازش استفاده کنه............و پیاماشو به ما برسونه...........ما که دنبالش نفرستاده بودیم پیامبر بفرسه...............خودش فرستاد............پس حتما دوست داشته یه چیزایی رو به ما بگه............خوب بیاد مرد و مردونه بگه ..............ما هم نفری 4 تا سوال داریم ازش میپرسیم ............تموم شد و رفت.........همه دنیا هم دست از خرافاتشون بر میدارن ............این بساط جنگ و خونریزی هم جمع میشه 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اوهومبعد اگه کاربر خوبی باشی به عنوان پاداش یه لینک بهت میده...روش کلیلک کنی میری تو یه صفحه اونجا عکس حوری های بهشتی رو گذاشته واسه تماشا ------------------------------------------------------------------------- :icon_pf (34): من حوری میخوام بله................توی قوری میخوام بله...........حوریش ناز داره بله......نوشابش گاز داره بله........ 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اوهومبعد اگه کاربر خوبی باشی به عنوان پاداش یه لینک بهت میده...روش کلیلک کنی میری تو یه صفحه اونجا عکس حوری های بهشتی رو گذاشته واسه تماشا ------------------------------------------------------------------------- ولی جدی اگه بخواد معجزه بیاره همون نصف کردن ماه خوبه یه ساعت و روز مشخص بگه...بگه تو این زمان ماه رو میخوایم نصف کنیم اگه نصف کرد و ناسا هم تایید کرد من ایمان میارم قول میدم وافن هم بیاره ولی نمیتونه که. البت اون موقع معلوم نیست چه بلایی سر زمین میاد...زمین هم میپوکه:icon_pf (34): اینم خوبه... ولی باید از زمینم محافظت کنه... خداست دیگه... میتونه... بعدشم به نظر منم باید ناسا حتما تایید کنه... ولی بازم این فایده ای بره ما نداره... خدا این همه راه داره از اونجاها میاد اینجا که بره ما معجزه کنه که گولاخی مثل تو بهش ایمان بیاره... خوب حداقل بگیم یه کاری بکنه که فایده داشته باشه بره ملت... بگیم احمدی نژاد رو از پست ریاست جمهوری برداره (بشه نون خشکی یا یه همچین چیزایی که باید در حقیقت میشده)... دومین معجزه بره اینکه دیگه همه ی همه بهش ایمان بیارن باید این باشه که نسل آخوند رو از زمین برداره... اگر این دوتا کار رو تونست بکنه... که من شک دارم البته... من بهش ایمان میارم... 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ در اینکه یه حسای عجیبی یه وقتایی بهمون دست میده شکی نیست...........اما در تکنولوژی ارتباطات میگن.........برای ارتباط دو موجود هوشمند..........یک رابط نیازه.........مثلا سیم تلفن..........یا صدای ما...........رابط رو مدیوم میگن...........حالا خدا از یک مدیوم ناقص یه طرفه بنام کتاب و پیامبر استفاده کرده...................خوب اون موقع تکنولوژی نبود............اما الان مدیوم برتر ما اینترنته .................میتونه ازش استفاده کنه............و پیاماشو به ما برسونه...........ما که دنبالش نفرستاده بودیم پیامبر بفرسه...............خودش فرستاد............پس حتما دوست داشته یه چیزایی رو به ما بگه............خوب بیاد مرد و مردونه بگه ..............ما هم نفری 4 تا سوال داریم ازش میپرسیم ............تموم شد و رفت.........همه دنیا هم دست از خرافاتشون بر میدارن ............این بساط جنگ و خونریزی هم جمع میشه درست و منطقی! پس اونوجری هدف از خلقت آدما چی میشه؟ فرق آدم خوب و بد چی میشه؟ معنی اختیار چی می شه؟ هر چی رو خواستیم خدا بگه؟ پس کی ما خودمون یه کاری بکنیم؟ کی ما براش یه کاری بکنیم؟ دیگه برای خودمون چه جوری کار کنیم؟ معنی تلاش چی میشه؟ معنی خطا در برابر درست معنی لذت در حضوز درد پیدا میشه اگه همه چی مهیا باشن همه لغات و روح زندگی!! از بین نمی ره؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ درست و منطقی!پس اونوجری هدف از خلقت آدما چی میشه؟ فرق آدم خوب و بد چی میشه؟ معنی اختیار چی می شه؟ هر چی رو خواستیم خدا بگه؟ پس کی ما خودمون یه کاری بکنیم؟ کی ما براش یه کاری بکنیم؟ دیگه برای خودمون چه جوری کار کنیم؟ معنی تلاش چی میشه؟ معنی خطا در برابر درست معنی لذت در حضوز درد پیدا میشه اگه همه چی مهیا باشن همه لغات و روح زندگی!! از بین نمی ره؟ اقا ما که ازش مخواستیم بیاد تو همه کارها جبر بزاره...........فقط 4 تا سوال داریم ازش میپرسیم........بعد یه خوبیه دیگه هم داره که ننه قمری ادعا نمیکنه از طرف اون اومده یه مشت بیمغزم بریزن دورش.........بیچاره کنن کل ملت و ............اقا سوال داری بفرما سایت خدا.......بیخیال اخوند میشیم.............بخودش قسم خوبه ها.......این اخوندارم برا تولید ازشون استفاده میکنیم........برا نمازم همونجا جلو لپ تاپ یه چیزایی بهش میگیم.............همون جا هم عدد ثوابمون میاد روصفحه....... 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اقا ما که ازش مخواستیم بیاد تو همه کارها جبر بزاره...........فقط 4 تا سوال داریم ازش میپرسیم........بعد یه خوبیه دیگه هم داره که ننه قمری ادعا نمیکنه از طرف اون اومده یه مشت بیمغزم بریزن دورش.........بیچاره کنن کل ملت و ............اقا سوال داری بفرما سایت خدا.......بیخیال اخوند میشیم.............بخودش قسم خوبه ها.......این اخوندارم برا تولید ازشون استفاده میکنیم........برا نمازم همونجا جلو لپ تاپ یه چیزایی بهش میگیم.............همون جا هم عدد ثوابمون میاد روصفحه....... همه چی کامپیوتری؟ ببینم عشق مگه کامپیوتری میشه؟ بزنی تو کامپیوتر و بگه چقدر عشقت رو دوست داری؟ نگفتی روح زندگی چی میشه؟؟؟ اون موقع دیگه چی برات انگیزه میشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ اقا ما که ازش مخواستیم بیاد تو همه کارها جبر بزاره...........فقط 4 تا سوال داریم ازش میپرسیم........بعد یه خوبیه دیگه هم داره که ننه قمری ادعا نمیکنه از طرف اون اومده یه مشت بیمغزم بریزن دورش.........بیچاره کنن کل ملت و ............اقا سوال داری بفرما سایت خدا.......بیخیال اخوند میشیم.............بخودش قسم خوبه ها.......این اخوندارم برا تولید ازشون استفاده میکنیم........برا نمازم همونجا جلو لپ تاپ یه چیزایی بهش میگیم.............همون جا هم عدد ثوابمون میاد روصفحه....... این سیستم فوق العادست... عالیه... :w42: 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همه چی کامپیوتری؟ببینم عشق مگه کامپیوتری میشه؟ بزنی تو کامپیوتر و بگه چقدر عشقت رو دوست داری؟ نگفتی روح زندگی چی میشه؟؟؟ اون موقع دیگه چی برات انگیزه میشه؟؟ میشه ربط این حرف ها رو به حرف های هوتن بگید ؟ 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همه چی کامپیوتری؟ببینم عشق مگه کامپیوتری میشه؟ بزنی تو کامپیوتر و بگه چقدر عشقت رو دوست داری؟ نگفتی روح زندگی چی میشه؟؟؟ اون موقع دیگه چی برات انگیزه میشه؟؟ بابا پری جون............من میگم اگه بخواد الان پیامبر بفرسته ..............بهتر اینجوری باشه تا صاحبش عربا نشن.........یا یه قبیله دیگه.........نخواد با شمشیر بیاد مارو بکشه خواهر مادرمونو ببره برا عربا بعد نسلهای اینده ما به اون دینش ایمان بیارن.........جوری که خود عربا که از بابت بلیط فروشی خونه ش بیشتر از درامد نفتیشون دارن...........بهش اینجوری ایمان ندارن.........همین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده