am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ در شب سرد زمستانی (دکلمه:احمدرضااحمدی-آهنگساز:فریبرزلاچینی,شعر:ن� �ما) . در شب سرد زمستانی ۲. داستان زندگی من ۳. قو ۴. بر سر قایقش ۵. تو را من چشم در راهم ۶. از دور ۷. داستانی نه تازه ۸. هنگام که گریه میدهد سا ۹. ری را ۱۰. پدرم ۱۱. خانهام ابریست ۱۲. اجاق سرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ آوازهای سرزمین خورشید (آهنگساز: فریبرزلاچینی) ۱. چوپان ۲. تو بیو ۳. سرزمین خورشید ۴. ای دیار خوب من ۵. مارال ۶. شالیزار ۷. ای وطن ۸. بخفته دل ۹. نشو نشو ۱۰. گیلان جان ۱۱. لالایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ دلاویزترین (آهنگساز: محمدسریر) ۱. ایران ایران ۲. دلاویزترین ۳. با نام تو ۴. قایقی باید ساخت ۵. دوران عاشقها ۶. کوچ ۷. غم بیهودگیها ۸. بی تو ۹. تولّدت مبارک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ در ماه باران - جلوه ماندگار (آهنگساز : شهرام گلپریان) ۱. ساقی ۲. مرغ سپیده ۳. آسمان روشن ۴. از روزگاران ۵. مژده نور ۶. همه آبی ۷. در ماه باران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ جاودانه با عشق (آهنگساز: محمدسریر) ۱. اگر تو آمده بودی ۲. آواز با عشق ۳. باران ۴. سخن عشق ۵. روزی با غروب ۶. در سفر گم شدن ۷. کهکشان عشق ۸. شبهای تهران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ شکوفه خاطرات ,گل مریم (آهنگساز: شهرام گلپریان) ۱. گل مریم ۲. گلچهر ه ۳. جمعه بازار ۴. مرغک زیبا ۵. آخرین درود ۶. رود آواره ۷. بزم خیال ۸. جنگ و جنگ ساز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ چراغی در افق (آهنگساز: محمدسریر) ۱. چراغی در افق ۲. آواز با عشق ۳. نوازش باران ۴. حریر مهتاب ۵. شب تنهایی ۶. عشق دیرین ۷. حسرت ۸. کوره راه زندگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ شکوفه در شکوفه (آهنگساز : شهرام گلپریان) ۱. زمزمه ۲. باز اومد ۳. شکفتن ۴. خاموشیهای ساحل ۵. رها ۶. لانه متروک ۷. سرزمین محبوب من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ شب های تهران زیباست زیباست زیباترین شبهای دنیاست در آسمانش هر شب هرشب ، نور امید و عشق و رویاست در کوچه هایت خانه ها خوابند ، یادِ نسیم و یادِ مهتابند در کوچه هایت خانه ها خوابند ، یادِ نسیم و یادِ مهتابند در کوچه هایت خانه ها خوابند ، یادِ نسیم و یادِ مهتابند امّا تو بیداری ای شهرِ بی خواب در خلوتِ شب ها در نورِ مهتاب شهرِ من هر شب چون آسمان است غرق پولک ، ستارگان است شهرِ من هر شب چون آسمان است غرق پولک ، ستارگان است در گوشه ی هر قلبی ، عشقی در هر نگاهی مهرِ یاران در رنگِ مهتابِ پاییزی ، صد خاطره از روزگاران از کهکشان ها پرسی نشانم رویای شب های تهرانم از کهکشان ها پرسی نشانم رویای شب های تهرانم از کهکشان ها پرسی نشانم رویای شب های تهرانم ای شهرِ خوبِ من ، ای شهر زیبا من با تو می مانم ، ای شهرِ رویا شهرِ من هر شب چون آسمان است غرق پولک ، ستارگان است شهرِ من هر شب چون آسمان است غرق پولک ، ستارگان است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ در شب سرد زمستانی (دکلمه:احمدرضااحمدی-آهنگساز:فریبرزلاچینی,شعر:ن� �ما) . در شب سرد زمستانی ۲. داستان زندگی من ۳. قو ۴. بر سر قایقش ۵. تو را من چشم در راهم ۶. از دور ۷. داستانی نه تازه ۸. هنگام که گریه میدهد سا ۹. ری را ۱۰. پدرم ۱۱. خانهام ابریست ۱۲. اجاق سرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ آوازهای سرزمین خورشید (آهنگساز: فریبرزلاچینی) ۱. چوپان ۲. تو بیو ۳. سرزمین خورشید ۴. ای دیار خوب من ۵. مارال ۶. شالیزار ۷. ای وطن ۸. بخفته دل ۹. نشو نشو ۱۰. گیلان جان ۱۱. لالایی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ دلاویزترین (آهنگساز: محمدسریر) ۱. ایران ایران ۲. دلاویزترین ۳. با نام تو ۴. قایقی باید ساخت ۵. دوران عاشقها ۶. کوچ ۷. غم بیهودگیها ۸. بی تو ۹. تولّدت مبارک برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ در ماه باران - جلوه ماندگار (آهنگساز : شهرام گلپریان) ۱. ساقی ۲. مرغ سپیده ۳. آسمان روشن ۴. از روزگاران ۵. مژده نور ۶. همه آبی ۷. در ماه باران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ جاودانه با عشق (آهنگساز: محمدسریر) ۱. اگر تو آمده بودی ۲. آواز با عشق ۳. باران ۴. سخن عشق ۵. روزی با غروب ۶. در سفر گم شدن ۷. کهکشان عشق ۸. شبهای تهران برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ شکوفه خاطرات ,گل مریم (آهنگساز: شهرام گلپریان) ۱. گل مریم ۲. گلچهر ه ۳. جمعه بازار ۴. مرغک زیبا ۵. آخرین درود ۶. رود آواره ۷. بزم خیال ۸. جنگ و جنگ ساز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ چراغی در افق (آهنگساز: محمدسریر) ۱. چراغی در افق ۲. آواز با عشق ۳. نوازش باران ۴. حریر مهتاب ۵. شب تنهایی ۶. عشق دیرین ۷. حسرت ۸. کوره راه زندگی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ شکوفه در شکوفه (آهنگساز : شهرام گلپریان) ۱. زمزمه ۲. باز اومد ۳. شکفتن ۴. خاموشیهای ساحل ۵. رها ۶. لانه متروک ۷. سرزمین محبوب من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------------------------------------------------ پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام . ممنون...........این عالیه......... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ . ممنون...........این عالیه......... خاش میشه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ای عزیزترین عزیزان ای سرودی عاشقانه سرزمین محبوب من شعر پاک لاله هایی لاله هایی جاودانه سرزمین محبوب من تو امید بودن من از بهارانت بهایم با صدای بودن تو از سکوت خود رهایم با صدای بودن تو از سکوت خود رهایم من به شوق آسمانت پر پرواز می گشایم حتی با بال شکسته ای همیشه بودنِ من با نامِ پاکِ تو بودن روح و جانم به تو بسته چه غم از طوفان دریا تا تویی تنها کرانه تو همان صدای جاوید ماندنی ترین ترانه تو همان صدای جاوید ماندنی ترین ترانه بی خزان بادا بهارت همه ی هستی نثارت سرزمین محبوب من تو طلوع بی غروبی شاد و تابان روزِگارت سرزمین محبوب من باران باران کن وجودم من کویری بی قرارم تشنه ی فریاد بودن تا تو باشی در کنارم تشنه ی فریاد بودن تا تو باشی در کنارم سرزمین محبوب من ایران ای عشق جاویدان ایران خوب من ایران ایرانی که داره نابود میشه...ایران بیچاره من 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ مَثَل مرد هنرمند به شمعی مانَد ، که شب و روز برای دگران می سوزد ، بزم مردم شده روشن ز هنرمندی او ، در تنش روغن جان می سوزد . 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده