a8931144 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ با سلام من دانشجوی ارشد صنایع پلیمر صنعتی اصفهانم 4 لینک به دیدگاه
amin1991 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۸۹ گلستانم پلیمر داره؟؟؟چه شاخه ای؟؟ بله،گرایش صنایع پلیمر 3 لینک به دیدگاه
siamakpunisher 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۸۹ سلام.منم کم کم درسم تموم میشه! 3 لینک به دیدگاه
ninibanoo 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ salam man sara hastam taze shooroo kardam reshtamo kheliu doost daram az inke too in site ozv shodam khoshalam doost daram too anjomana sherkat konam man asheghe shii hastammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2 لینک به دیدگاه
ninibanoo 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ :icon_redface:salammmmmmmmmmmmmmmmm man sara hast mohandesi polimer mikhoonam az shirazi man asheghe shimi hastaaaaaaaaaaaam :ws3:doost daram bishtar ba bache hayeeeee shimi ashna besham 2 لینک به دیدگاه
reyhan321 177 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها!منم پلیمر میخونم،اگه پروژم انجام شه،دیگه کارشناسیم تمومه، امسال کنکور دارم، واسم دعا کنین! 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ سلام به همه دوستان خیلی خوش اومدین خوشحال میشیم تو بخش پلیمر با ما همکاری کنین ساراجون لطف کن فارسی تایپ کن 2 لینک به دیدگاه
SAJED.SET 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ به نام خدا من ساجد هستم مهندسی صنایع پلیمر میخونم ترم 1 2 لینک به دیدگاه
SAJED.SET 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۸۹ می خواستم بپرسم کسی از دوستان هست که از کاربرد پلیمر در پزشکی اطلاع داشته باشه . البته بالاتر از وبلاگ های عمومی... ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۰ سلام ، من امسال کنکور ریاضی دادم ؛ قصد دارم تو رشته مهندسی پلیمر یا شیمی ادامه تحصیل بدم ، ترجیحا ، مهندسی پلیمر امیرکبیر از آشنایی با همه دوستان پلیمری خوشحال میشم . لینک به دیدگاه
elham_behbahani 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ salam man terme 6 polimer hastam:) 1 لینک به دیدگاه
farid.p 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ سلاممن دانشجوی صنایع پلیمر هستم.تازه درسمو شروع کردم. سلام.من تموم کردم.شما کجا میخونید؟ لینک به دیدگاه
farid.p 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ salam man terme 6 polimer hastam:) be salamati.kodom uni? 2 لینک به دیدگاه
farid.p 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ be salamati.kodom uni? axeton ghashange! 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ سلام خدمت دوستانلطفا خودتونو معرفی کنین و مختصری راجع به تحصیلاتتون توضیح بدین ممنون موفق باشین من لیسانس پلیمر امیرکبیرم. فوق لیسانس هم پژوهشگاه هستم. 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ من لیسانس پلیمر امیرکبیرم. فوق لیسانس هم پژوهشگاه هستم. البته یادم رفت . با سلام 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستان خیلی خوش اومدین امیدوارم با کمک هم بتونیم بخش پلیمر رو قوی تر از اونی که الان هست، بکنیم لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام به همگی من دانشجوی ترم سوم هستم امیدوارم این تالار خیلی بیشتر از اینا فعال باشه... فعلا که حرفی برا گفتن ندارم... 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ سلام خیلی خیلی خوش اومدین ایشالا.ما هم امیدواریم و تلاشمونو میکنیم البته با کمک شما 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده