mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خدمت دوستان لطفا خودتونو معرفی کنین و مختصری راجع به تحصیلاتتون توضیح بدین ممنون موفق باشین 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ سلام من دانشجوی صنایع پلیمر هستم.تازه درسمو شروع کردم. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممن دانشجوی صنایع پلیمر هستم.تازه درسمو شروع کردم. سلام خیلی خوش اومدین یعنی میرین ترم 3؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلامخیلی خوش اومدین یعنی میرین ترم 3؟ تقريبا 1 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ سلاممن دانشجوی صنایع پلیمر هستم.تازه درسمو شروع کردم. خوش به حالت منم میخواااااااااااام :w00: 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ خوش به حالت منم میخواااااااااااام :w00: چی؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
baraan 1186 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ چی؟؟؟؟؟؟ که رشته ی شما رو بخونم 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ که رشته ی شما رو بخونم انشالا...... 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ تقريبا کدوم دانشگاهین؟راضی هستین از رشتتون؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ کدوم دانشگاهین؟راضی هستین از رشتتون؟ دانشگاه ازاد..... خوبه دانشگاهمون سطح علمی تقریبا بالایی داره. 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ دانشگاه ازاد.....خوبه دانشگاهمون سطح علمی تقریبا بالایی داره. خب خدا روشکر درسای تخصصیتون زیاد بوده تا حالا یا نه؟ چقدر الان اطلاعات دارین راجع به رشتتون؟ 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۸۹ خب خدا روشکردرسای تخصصیتون زیاد بوده تا حالا یا نه؟ چقدر الان اطلاعات دارین راجع به رشتتون؟ نه زیاد نبوده......... فکر میکنم درمورد رشتم تا اون اندازه که لازم بوده و بتونم بهش علاقمند بشم مطالعه ای کردم. 1 لینک به دیدگاه
nn.880073617 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلاااااااااااااااااااام منم پلیمرم میرم ترم 3،دانشگاه آزادی هستم نکنه من و آسا یه نفریم؟ 2 لینک به دیدگاه
amin1991 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام منم میرم ترم 3 دانشگاه گلستان درس می خونم. 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام خوش اومدین دانشگاه آزادی کجاس؟ لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام منم میرم ترم 3 دانشگاه گلستان درس می خونم. سلام خوش اومدین راضی هستین از رشتتون؟ لینک به دیدگاه
amin1991 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلامخوش اومدین راضی هستین از رشتتون؟ آره. دانشگاه آزاد نیست دولتی هست.شما ترم چندین و کدام دانشگاه؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ من رشتم مهندسی شیمیه میرم ترم 7...اصفهانم لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ سلام به همگی دوستان خوبین؟؟؟ خوشین؟؟؟سلامتین؟؟؟ من که 2 ترم پیش از همه چی فارغ شدم واسه ارشد دولتی امتحان دادم ،مرحله اول مجاز شدم اما رتبم زیاد خوب نبود اینه که قبول نشدم... آزادم امتحان ندادم.... خیلی اشتباه کردم.... خلاصه عزممون رو جزم کردیم برا کنکور بعدی...... 2 لینک به دیدگاه
mohsen-gh 405 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ سلام منم میرم ترم 3 دانشگاه گلستان درس می خونم. گلستانم پلیمر داره؟؟؟ چه شاخه ای؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده