soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام عزیزان در ادامه تاپیکایی که دیروز زده شده بود دوستان همگی میدانیم که باید به قوانین احترام بذاریم قبول دارید که اینو؟ پس چرا قوانین این فرومو رعایت نمیکنید؟ اگه با توجه به دلایلی که مدیریت سایت اعلام کرد این درخواست رو به عنوان قانون قبول دارید پس چرا قانون شکنی میکنیم؟ نه اگر قبول ندارید دلایلتون رو بگید تا ایشالا به نتیجه ای برسیم بارها گفته شده که مسئولان این کشور(اعم از دلسوز و غیر دلسوز) حرف شما رو اینجا نخواهند خوند .....تنها کسانی که از بیانات شما مستفیض میشن جلادان سایت ها و کاربران فهیم ولی بدون قدرت هستند مسلما خودتون بهتر میدونید که کسانی که پیرو اخبار و حوادث باشن به هرقیمتی شده به این اخبار بالاخره دسترسی خواهند داشت فکر میکنید کاربران نمیدونید درد جامعه چی هست که میخوایم شفاف سازی کنیم درد جامعه با گوشت و خون ملت عجین هست پس بازگو کردن این مشکلات در اینجا نه تنها دردی رو دوا نمیکنه بلکه هم اعصاب کاربران رو خورد میکنه هم این که این فروم رو با خطر بسته شدن مواجه میکنه اگه میخوایم مفید باشیم چرا تو تالار تخصصی فعالیت نمیکنیم که حداقل مطمئن باشیم که تلاشمون مسمر ثمر خواهد بود دیشب جوابی که عزیزی به من داد منو واقعا ناراحت کرد که چه چیزی دلیل این میتونه باشه که این دوست عزیز دوستی یکساله و مستمر رو اینطوری زیرپا لگد مال کنه...البته شاید پست منم خوب نبوده ولی بازم .... من برخلاف خواست تیم مدیریتی تا حالا برخوردی با پستای س.یاس.ی نداشته ام و این دلیل بر همفکری من با شماست ولی بهتره کمی واقع بین باشیم ..... و محدودیت هارو هم درنظر بگیریم.....چرا منو در تنگنا قرار میدید.....چرا میخواید این جو دوستانه منحل بشه؟....من به شخصه به همه شما عادت کردم و دوری از شما برام نامطلوب هستش اگر واقعا نمیتونید خودتونو نگه دارید و میخواید سربازان گمنام امام زمان از افکار شما آگاهی داشته باشن ممنون میشم تو محیطی مثل فیس بوک ادامه بدید خواهشا تو این تالار پست مورد دار نزنید که من شرمندتون نشم ممنون 12 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ شما خودت جاهای دیگــه رعایت می کردی آقای soheil. ؟ لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بله من یادم نمیاد پستی برخلاف قوانین محیطی زده باشم 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بله من یادم نمیاد پستی برخلاف قوانین محیطی زده باشم ممنــون.چشم. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ همه دلشون میخواد این جوری باشن اما بعضی وختا اینجوری میشن 5 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من که تاپیک سیاسی نمیزنم... من کلا باز نشسته شدم... مسائل رو میدم دست هیملر... خودش درست کنه... 4 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ حق با قارپوزه (سهیل) باید قوانین رو رعایت کرد ولی بعضی وقتا نمیشه. مثلا دیروز من به تایپیک در مورد زندان کرج زدم که عمرش به 4 دقیقه هم نرسید و سهیل ناراحت شد که چرا تایپیک مورد دار میزنی.حق هم داشت.ولی اون متن رو که خوندم جیگرم آتیش گرفت. من هفته ای یه بار از کنار دیوار های زندان رد میشم و با دوستان میریم قلیون میکشیم ولی هیچ وقت از ته دل فک نکردم که الان اون ور دیوار ها چه خبرهو موقعی که متن رو خوندم جیگرم جیلیز ویلیز کرد و اومدم تایپیک در کردم...... البته اونی که سهیل رو ناراحت کرد من نبودم هاااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w00: 4 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خوب تاپیک مورد دار نزنین دیگه...از سامان یاد بگیرین یه تاپیک میزنه همه رو به چالش می کشه بدون حرف مورد دار 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده