mehdi_20shz 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ مهدی ابوالحسنی اهل شیراز و ترم ششم مهندسی نفت گرایش مخازن در دانشگاه علوم و تحقیقات فارس.. از آشنایی با همه دوستان خوشبختم.... لینک به دیدگاه
Ali 21 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلام برو بچ مهندسی نفت من دانشجوترم3دانشگاه آزاد هستم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ سلام برو بچ مهندسی نفتمن دانشجوترم3دانشگاه آزاد هستم سلام خوش اومدین بوشهر درس می خونین؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ جای خوبیه برا این رشته اوضاع درسی خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali 21 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ جای افتضاح... برای این رشته اساتیدهای درسطح این رشته اینجانیسن بعضی اساتید خوبن!! بعضی هاهم... هوای بسیارگرم خدادادی... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ شرایط آب و هوایی رو میدونم. سخته اما خدا هم بهتون صبر بیشتری میده اساتید هم خوب و بد دارن. سعی کنین از خوباشون بهترین استفاده رو بکنین 1 لینک به دیدگاه
Ali 21 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون.تانوبت انتخاب واحدمابشه اساتیدخوباهمش گرفتن وقتشون پر 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ بله ما هم از این چیزا کشیدیم.منتها ما دروس دانشکدمون با یه نفر ارائه میشد، بهمون نمیرسید، گروه جدید با همون استاد ارائه می دادن!!!!!!حتی ترم 8 هم این مشکلو داشتیم لینک به دیدگاه
Ali 21 85 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۱ عجب. پس شمابیشتر داغ دل کشیدین انشالله همیشه موفق باشین لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ ارشد نفت مخازن شریف و تهران بودم.. پروژه ای چیزی خاستید انجاااااام میشه:coffee: 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سلام خیلی خوش اومدین پس چرا زدین سایر رشته ها؟ 1 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلامخیلی خوش اومدین پس چرا زدین سایر رشته ها؟ مرسی من بی نشانم دیگه.! نمیشه نشون از خوندم بدم. این یکی پست هم خلاف مقرراتم امار دادم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ آها تشکرکه به خاطر جواب دادن به سوال من از خط قرمزتون رد شدین خوشحال میشیم از تجربیاتتون تو بخش نفت استفاده کنیم 1 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ آهاتشکرکه به خاطر جواب دادن به سوال من از خط قرمزتون رد شدین خوشحال میشیم از تجربیاتتون تو بخش نفت استفاده کنیم خواهش میشه خوشحال میشم اگه کاری از دستم بیاد برای شما و بقیه دوستان انجام بدم :love070: 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۱ خواهش میشه خوشحال میشم اگه کاری از دستم بیاد برای شما و بقیه دوستان انجام بدم :love070: مطمئنا از دستتون برمیاد 1 لینک به دیدگاه
ahmadsabooh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۲ سلام هادی هستم.دانشجوی فوق لیسانس مهندسی مخازن 3 لینک به دیدگاه
B-neshan 691 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، ۱۳۹۲ من شیفته فعالیت بالای این تاپیک شدم! عالیه لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ صميمانه به همكاري يك جامعه شناس و كارآگاه جهت بررسي اينكه چرا هركي اينجا خودشو معرفي كرده ديگه نه تنها در اينجا كه در هيچ جاي ديگه اي از انجمن ديده نشده نيازمنديم :evilsmile: راز ناپديد شدن مهندسين نفت انجمن چيست ؟؟ ايليا هستم، بچه هاي نفت و گاز رو دوست دارم خودم هم كه قدرتي ام :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده