mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به دوستان خودتونو معرفی کنین و مختصرا راجع به تحصیلاتتون توضیح بدین ممنون موفق باشین 4 لینک به دیدگاه
darush ch 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ سلام خسته نباشين. من داريوش چوبينه هستم فارغ التحصيل رشته مهندسي نفت دانشگاه آزاد 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ سلام به عنوان اولين كاربر نفتي بهتون خوش آمد ميگم ايشالله با كمكتون تالار مهندسي نفت مجزا خواهيم داشت در آينده نزديك 2 لینک به دیدگاه
oilman 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ salam be hamegi mehdi hastam daneshjuye arshade naft makhazen omidiye 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۸۹ سلام خیلی خوش اومدین ایشالله با کمک شما و سایر دوستان تالار پرباری داشته باشیم 2 لینک به دیدگاه
ali7524 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ با سلام به همگی منم دانشجوی مهندسی نفت هستم از گچساران 3 لینک به دیدگاه
ali7524 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ ببخشید دوستان اگر کسی اطلاعاتی در زمینه رابطه بین مخازن اسماری و تنگستان در میدان نفتی اهواز داره به ما بده خوشحال میشیم با تشکر 3 لینک به دیدگاه
fereshteh angel 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام.....من فرشته 18 سالمه..پشت کنکوریم.یه مهندسی نفت علاقه دارم خیلی..برام دعا کنین قبول شم 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوش اومدی فرشته جون.... امیدوارم تو رشته ای که دوست داری موفق باشی 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام چون وزارت نفت رو بخشیدن به ما پس این تالار هم منتقل میشه به تالار برق با اجازه 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ من نميدونم اين محمد كجاست!!!! 1 لینک به دیدگاه
سعید شیرازی 2 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۰ سلام به دوستانخودتونو معرفی کنین و مختصرا راجع به تحصیلاتتون توضیح بدین ممنون موفق باشین سلام سعیدم از شیراز 20 ساله.دانشجو سال دوم مهندسی نفت 4 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۰ کدوم محمد؟ آقا محمدخان :icon_razz::icon_razz: سلامسعیدم از شیراز 20 ساله.دانشجو سال دوم مهندسی نفت سلام آقاسعید خوش اومدی 1 لینک به دیدگاه
fereshteh angel 45 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه هاااا...خوبین....ببخشید من دیر به دیر میام.....گرفتار کنکورم.....امتحانو بدم دیگه میام سر میزنم 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ اميدوارم موفق باشي عزيزم....:icon_gol: شيريني هم فراموش نشه ها 1 لینک به دیدگاه
علیرضا خالقی 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ علیرضا خالقی مهندسی نفت از دانشگاه مرودشت امیدوارم که به کمک هم ودیگر دوستان بتونیم یه سری مطالب خوب رو برای بچه های نفت جمع اوری کنیم به امید پیروزی. برروی زمین بخواب نازنین تختی نیست آواره شدن نشانه سختی نیست من از اشک های خودم فهمیدم که خندیدن نشانه خوش بختی نیست 2 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ سلام خیلی خوش آمدی علیرضا جان، امیدواریم با کمک شما تالار نفت رو رونق بیشتری ببخشیم 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ سلام آقاعلیرضا خوش اومدی به تالار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده