spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ ایییییییی منم ببریننننننننننننوچ میخوام ببینم تو و اون کته کله سهیل ره چقدر شباهت دارین:banel_smiley_4: نوشد به وحید بوگو بیاد دراین مورد خاص صوبت کنیم دی: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ نوشدبه وحید بوگو بیاد دراین مورد خاص صوبت کنیم دی: نمیخوای ببری چرا بهونه میاری خو حالا که اینجوریه فردا میرم دماوند و خراب میکنم با دینامیت:gnugghender::gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یه جورایی عاشق این پسر شدم..........سجاد پدیده ای بی نظیره....... 6 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یه جورایی عاشق این پسر شدم..........سجاد پدیده ای بی نظیره....... خرابتم داداش 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بابا چرا اخهبیشتر از پسرا دخترا اومده بودن ماشالا همشونم با کمک یدک کشاشون وسط راه موندن بجز چندتایی که با سلام وصلوات رسیدن بالا دی: بخدا ارزش بالا رفتن وبرگشتنشو داره یه پیرزنی بود میخوند ومیرقصید 68 سالش بود اومد به قله همپای ما خداییش حال کردم دیدم همچین ادمایی به زندگی اینقدر امیدوارانه نگاه میکنن من به خاطر دختر پسریش نگفتم...از دسترس ما دوره این فضا و طبیعت بکر... 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ من به خاطر دختر پسریش نگفتم...از دسترس ما دوره این فضا و طبیعت بکر... خیلی دور خیلی نزدیک بدوبیا تموم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی دور خیلی نزدیکبدوبیا تموم نمیشه ایشالله....خیلی دوست دارم بیام 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ یه جورایی عاشق این پسر شدم..........سجاد پدیده ای بی نظیره....... پدیده یکم اغراقه ولی انسان بسیار کار درستیه 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ پدیده یکم اغراقه ولی انسان بسیار کار درستیه 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ پدیده یکم اغراقه ولی انسان بسیار کار درستیه فروغ؟؟؟؟؟ چشمم روشن........ اخه تو که ندیدیش........من دیدمش ............من باهاش دیزی 2 نفره خوردم.......نمیدونی چه حکایتیه......:icon_pf (34):............سجاد مثل یه معجونه......معجون مقوی..........ترکیبی از علم ..فلسفه....مردانگی.......محبت.......قامت افراشته......و از همه مهمتر دلی اماده عاشقی.. 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ فروغ؟؟؟؟؟چشمم روشن........ اخه تو که ندیدیش........من دیدمش ............من باهاش دیزی 2 نفره خوردم.......نمیدونی چه حکایتیه......:icon_pf (34):............سجاد مثل یه معجونه......معجون مقوی..........ترکیبی از علم ..فلسفه....مردانگی.......محبت.......قامت افراشته......و از همه مهمتر دلی اماده عاشقی.. از همون خط اول داری اشتباه میکنی...من بیشتر از تو دیدمش ولی همین که ادم تو این دوره زمونه انسان باشه خیلی خیلی ارزش داره چه برسه به سجاد که انسان کار درستیه 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ فروغ؟؟؟؟؟چشمم روشن........ اخه تو که ندیدیش........من دیدمش ............من باهاش دیزی 2 نفره خوردم.......نمیدونی چه حکایتیه......:icon_pf (34):............سجاد مثل یه معجونه......معجون مقوی..........ترکیبی از علم ..فلسفه....مردانگی.......محبت.......قامت افراشته......و از همه مهمتر دلی اماده عاشقی.. :ws28: حمید دس وردار من که میدونم تو چی میگی اسنادش هم موجوده خیلی میخوامت عزیز 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ از همون خط اول داری اشتباه میکنی...من بیشتر از تو دیدمش ولی همین که ادم تو این دوره زمونه انسان باشه خیلی خیلی ارزش داره چه برسه به سجاد که انسان کار درستیه به به .............چشمم روشن............ 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:حمید دس وردار من که میدونم تو چی میگی اسنادش هم موجوده خیلی میخوامت عزیز 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به به .............چشمم روشن............ چشم و دلت روشن عزیزم 2 لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ که ماشالله هزار ماشالله تو هم داری اونم به صورت خیلی زیادتابلوه ببین میخوای تمام خصوصویات ورزش کاری ت رو رو کنم؟ لطفا در مورد طناب من هم تحقیق کنید که بهشون بفهمونید اصلا پوسیده نیست و نو خریدم درمورد سوژه شما نگران نباش احتیاجی به زوم کردن نداره ماشااللرد پلاکارده دیگه، از تابلو هم گذشته 2 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خوب از اینکه نیاز نیست من دوباره به تشریح اقای مهندس بپردازم خیلی خوشحالم میدونید که ایشون به معنی تمام کلمه مهندس هستند البته چون من قول دادم در اینجا به افشا گری نپردازم از ادامه بحث خود داری میکنم ارادتمند جانی دالر درمورد سوژه شما نگران نباشاحتیاجی به زوم کردن نداره ماشااللرد پلاکارده دیگه، از تابلو هم گذشته لینک به دیدگاه
atousa 592 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ خوب از اینکه نیاز نیست من دوباره به تشریح اقای مهندس بپردازم خیلی خوشحالممیدونید که ایشون به معنی تمام کلمه مهندس هستند البته چون من قول دادم در اینجا به افشا گری نپردازم از ادامه بحث خود داری میکنم ارادتمند جانی دالر واااااااااا ما که پخش مستقیم دیدیم مگه جایی هم برای افشاگری گذاشته؟ 2 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ هنوز مونده این اقای مهندس کشف بشه شماها نمیدونین وااااااااااما که پخش مستقیم دیدیم مگه جایی هم برای افشاگری گذاشته؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده