spow 44198 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 ایییییییی منم ببریننننننننننننوچ میخوام ببینم تو و اون کته کله سهیل ره چقدر شباهت دارین:banel_smiley_4: نوشد به وحید بوگو بیاد دراین مورد خاص صوبت کنیم دی: 2
شقایق31 40377 ارسال شده در 1 آبان، 2010 نوشدبه وحید بوگو بیاد دراین مورد خاص صوبت کنیم دی: نمیخوای ببری چرا بهونه میاری خو حالا که اینجوریه فردا میرم دماوند و خراب میکنم با دینامیت:gnugghender::gnugghender: 2
هوتن 15061 ارسال شده در 1 آبان، 2010 یه جورایی عاشق این پسر شدم..........سجاد پدیده ای بی نظیره....... 6
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 یه جورایی عاشق این پسر شدم..........سجاد پدیده ای بی نظیره....... خرابتم داداش 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 1 آبان، 2010 بابا چرا اخهبیشتر از پسرا دخترا اومده بودن ماشالا همشونم با کمک یدک کشاشون وسط راه موندن بجز چندتایی که با سلام وصلوات رسیدن بالا دی: بخدا ارزش بالا رفتن وبرگشتنشو داره یه پیرزنی بود میخوند ومیرقصید 68 سالش بود اومد به قله همپای ما خداییش حال کردم دیدم همچین ادمایی به زندگی اینقدر امیدوارانه نگاه میکنن من به خاطر دختر پسریش نگفتم...از دسترس ما دوره این فضا و طبیعت بکر... 2
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 من به خاطر دختر پسریش نگفتم...از دسترس ما دوره این فضا و طبیعت بکر... خیلی دور خیلی نزدیک بدوبیا تموم نمیشه 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 1 آبان، 2010 خیلی دور خیلی نزدیکبدوبیا تموم نمیشه ایشالله....خیلی دوست دارم بیام 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 1 آبان، 2010 یه جورایی عاشق این پسر شدم..........سجاد پدیده ای بی نظیره....... پدیده یکم اغراقه ولی انسان بسیار کار درستیه 3
هوتن 15061 ارسال شده در 1 آبان، 2010 پدیده یکم اغراقه ولی انسان بسیار کار درستیه فروغ؟؟؟؟؟ چشمم روشن........ اخه تو که ندیدیش........من دیدمش ............من باهاش دیزی 2 نفره خوردم.......نمیدونی چه حکایتیه......:icon_pf (34):............سجاد مثل یه معجونه......معجون مقوی..........ترکیبی از علم ..فلسفه....مردانگی.......محبت.......قامت افراشته......و از همه مهمتر دلی اماده عاشقی.. 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 1 آبان، 2010 فروغ؟؟؟؟؟چشمم روشن........ اخه تو که ندیدیش........من دیدمش ............من باهاش دیزی 2 نفره خوردم.......نمیدونی چه حکایتیه......:icon_pf (34):............سجاد مثل یه معجونه......معجون مقوی..........ترکیبی از علم ..فلسفه....مردانگی.......محبت.......قامت افراشته......و از همه مهمتر دلی اماده عاشقی.. از همون خط اول داری اشتباه میکنی...من بیشتر از تو دیدمش ولی همین که ادم تو این دوره زمونه انسان باشه خیلی خیلی ارزش داره چه برسه به سجاد که انسان کار درستیه 3
spow 44198 مالک ارسال شده در 1 آبان، 2010 فروغ؟؟؟؟؟چشمم روشن........ اخه تو که ندیدیش........من دیدمش ............من باهاش دیزی 2 نفره خوردم.......نمیدونی چه حکایتیه......:icon_pf (34):............سجاد مثل یه معجونه......معجون مقوی..........ترکیبی از علم ..فلسفه....مردانگی.......محبت.......قامت افراشته......و از همه مهمتر دلی اماده عاشقی.. :ws28: حمید دس وردار من که میدونم تو چی میگی اسنادش هم موجوده خیلی میخوامت عزیز 1
هوتن 15061 ارسال شده در 1 آبان، 2010 از همون خط اول داری اشتباه میکنی...من بیشتر از تو دیدمش ولی همین که ادم تو این دوره زمونه انسان باشه خیلی خیلی ارزش داره چه برسه به سجاد که انسان کار درستیه به به .............چشمم روشن............ 3
هوتن 15061 ارسال شده در 1 آبان، 2010 :ws28:حمید دس وردار من که میدونم تو چی میگی اسنادش هم موجوده خیلی میخوامت عزیز 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 1 آبان، 2010 به به .............چشمم روشن............ چشم و دلت روشن عزیزم 2
atousa 592 ارسال شده در 2 آبان، 2010 که ماشالله هزار ماشالله تو هم داری اونم به صورت خیلی زیادتابلوه ببین میخوای تمام خصوصویات ورزش کاری ت رو رو کنم؟ لطفا در مورد طناب من هم تحقیق کنید که بهشون بفهمونید اصلا پوسیده نیست و نو خریدم درمورد سوژه شما نگران نباش احتیاجی به زوم کردن نداره ماشااللرد پلاکارده دیگه، از تابلو هم گذشته 2
eshagh_kh 466 ارسال شده در 2 آبان، 2010 خوب از اینکه نیاز نیست من دوباره به تشریح اقای مهندس بپردازم خیلی خوشحالم میدونید که ایشون به معنی تمام کلمه مهندس هستند البته چون من قول دادم در اینجا به افشا گری نپردازم از ادامه بحث خود داری میکنم ارادتمند جانی دالر درمورد سوژه شما نگران نباشاحتیاجی به زوم کردن نداره ماشااللرد پلاکارده دیگه، از تابلو هم گذشته
atousa 592 ارسال شده در 2 آبان، 2010 خوب از اینکه نیاز نیست من دوباره به تشریح اقای مهندس بپردازم خیلی خوشحالممیدونید که ایشون به معنی تمام کلمه مهندس هستند البته چون من قول دادم در اینجا به افشا گری نپردازم از ادامه بحث خود داری میکنم ارادتمند جانی دالر واااااااااا ما که پخش مستقیم دیدیم مگه جایی هم برای افشاگری گذاشته؟ 2
eshagh_kh 466 ارسال شده در 2 آبان، 2010 هنوز مونده این اقای مهندس کشف بشه شماها نمیدونین وااااااااااما که پخش مستقیم دیدیم مگه جایی هم برای افشاگری گذاشته؟
ارسال های توصیه شده