jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ داداشش ديگه كيه!!:jawdrop:نمي خواد شما خوش باش كفايت مي كنه!! یعنی چی نمی خواد من دعا کردم تازه حرفا هم زده شده شما از همین امشب جاری من هستید لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ یعنی چی نمی خواد من دعا کردم تازه حرفا هم زده شده شما از همین امشب جاری من هستید نه!!!:jawdrop::jawdrop: كي اومدي خواستگاري من نفهميدم!!!:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نه!!!:jawdrop::jawdrop:كي اومدي خواستگاري من نفهميدم!!!:banel_smiley_4: عقد و خواستگاری تو آسمونا انجام شد لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ عقد و خواستگاری تو آسمونا انجام شد مگه پسرعمومه خدايي نكرده!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: پرس و جو كردم گفتن تك فرزنده!!! افتخار نداشتي با من جاري بشي!!!:ws28: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مگه پسرعمومه خدايي نكرده!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52:پرس و جو كردم گفتن تك فرزنده!!! افتخار نداشتي با من جاري بشي!!!:ws28: حاج آقاها همشون با هر کی که بخوان تو آسمونا پیوند زناشویی برقرار می کنن منبعت اشتباه بوده لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ حاج آقاها همشون با هر کی که بخوان تو آسمونا پیوند زناشویی برقرار می کنن منبعت اشتباه بوده :ws3: نه از خودش پرسيدم گفت داداش ندارم!! گفت دوست ندارم جاني جون جاري داشته باشه!!!:jawdrop: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3:نه از خودش پرسيدم گفت داداش ندارم!! گفت دوست ندارم جاني جون جاري داشته باشه!!!:jawdrop: خواسته اینو به تو بگه که به من بگی خوشحال بشم مثلا آخی ببین چه به فکرم البت غصه نخوریا داداشش هم مثل خودشه:there: لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ باد بین مرد وزن تفاوت باشد تا آنها به سوی هم جذب بشوند 1 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ باید بین مرد وزن تفاوت باشد تا آنها به سوی هم جذب بشوند لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۸۹ باد بین مرد وزن تفاوت باشد تا آنها به سوی هم جذب بشوند :w16: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده