jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ گلبهی....یاااا.....یاسمنی..... :ws28: اصلا صورتی کمرنگ براق بهش میاد لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید ..یه آقای پولدار بهتره یا یکی که ظاهر مردونه داشته باشه؟؟ این دیگه چه سوالیه ؟ ما کلا در مورد پولدار حالا با ظاهری مردونه یا زنونه نظر میدیم در مورد کسایی که پولدارنیستن فکر نمی کنیم حالا با هر ظاهری 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ این دیگه چه سوالیه ؟ما کلا در مورد پولدار حالا با ظاهری مردونه یا زنونه نظر میدیم در مورد کسایی که پولدارنیستن فکر نمی کنیم حالا با هر ظاهری یهو بگو دنبال فرشته میگردین دیگه....پولدار باشه...خوشگل باشه ...ظاهر مردانه داشته اشه.................بعد دیوونس بیاد .........کنه:w00::w00: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ اصلاصورتی کمرنگ براق بهش میاد اینو که جدی نگفتی؟!؟!؟!:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ یهو بگو دنبال فرشته میگردین دیگه....پولدار باشه...خوشگل باشه ...ظاهر مردانه داشته اشه.................بعد دیوونس بیاد .........کنه:w00::w00: من کی گفتم ظاهر مردونه داشته باشه؟:w00: پولدار باشه خوشگل باشه ظاهر زنونه داشته باشه تازه حرفتا تناقض داره ظاهر مردونه و خوشگل بودن با هم جور در نمیاد 2 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من کی گفتم ظاهر مردونه داشته باشه؟:w00:پولدار باشه خوشگل باشه ظاهر زنونه داشته باشه تازه حرفتا تناقض داره ظاهر مردونه و خوشگل بودن با هم جور در نمیاد خدا شفات بده جانی! :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ خدا شفات بده جانی! :jawdrop: و ایضا:w00: لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ و ایضا:w00: حالا برا من فردا پسفردا ام شد ایرادی نداره ولی تو . . .! :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ من کی گفتم ظاهر مردونه داشته باشه؟:w00:پولدار باشه خوشگل باشه ظاهر زنونه داشته باشه تازه حرفتا تناقض داره ظاهر مردونه و خوشگل بودن با هم جور در نمیاد مي گم جاني ظاهر اين ActionSpider رو مي پسندي!!!!:ws52: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مي گم جاني ظاهر اين ActionSpider رو مي پسندي!!!!:ws52: وای چقدر دلبره من عاشقش شدم یکی مثل این می خوام لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ وای چقدر دلبره من عاشقش شدم یکی مثل این می خوام :ws28: خدا قسمتت كنه!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:خدا قسمتت كنه!!! مرسی خدا اون روز نیاره:banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی خدا اون روز نیاره:banel_smiley_52::banel_smiley_52: نه ديگه تموم شد رفت!!! دعاهاي من بدجوري مي گيره!!!:ws44: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ نه ديگه تموم شد رفت!!!دعاهاي من بدجوري مي گيره!!!:ws44: زودی دعاتو پس بگیر:w00: اصلا من نامزد دارم این چه دعاییه که کردی الان نامزدم ناراحت میشه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ زودی دعاتو پس بگیر:w00:اصلا من نامزد دارم این چه دعاییه که کردی الان نامزدم ناراحت میشه:icon_pf (34): دعاي كرده شده پس گرفته نميشود!!!:ws3: به نامزدت بگو به فكر جدايي باشه!!!:w16: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ دعاي كرده شده پس گرفته نميشود!!!:ws3:به نامزدت بگو به فكر جدايي باشه!!!:w16: :4564::cryingf: لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ :4564::cryingf: يادت باشه نامزد كردين دست منم يه جايي بند كن:ws28: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ يادت باشه نامزد كردين دست منم يه جايي بند كن:ws28: داداشش برای شما در نظر گرفتیم مثل خودشون خوشگلن لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ داداشش برای شما در نظر گرفتیم مثل خودشون خوشگلن داداشش ديگه كيه!!:jawdrop: نمي خواد شما خوش باش كفايت مي كنه!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده