hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من تحقیق کردم دیدم زنان مردانی با جیب پر پول را دوست دارند!!! این و خوب اومدی 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ ولی من تحقیق کردم دیدم زنان مردانی با جیب پر پول را دوست دارند!!! خوب مگه از اون موقع در مورد مردانی با جیب پر پول حالا با ظاهری مردونه یا زنونه بحث نمی کردیم؟ 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ این و خوب اومدی قربان شما.... خوب مگه از اون موقع در مورد مردانی با جیب پر پول حالا با ظاهری مردونه یا زنونه بحث نمی کردیم؟ نخیر..اگه جیب پر پول باشه ربطی به ظاهر مردانه یا زنانه نداره:w00: لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ قربان شما.... نخیر..اگه جیب پر ظول باشه ربطی به ظاهر مردانه یا زنانه نداره:w00: میگم پ و ظ هیچ جور پیش هم نیستن چجوری این کلمه رو نوشتی؟:jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب مگه از اون موقع در مورد مردانی با جیب پر پول حالا با ظاهری مردونه یا زنونه بحث نمی کردیم؟ دخیخا 2 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ میگم پ و ظ هیچ جور پیش هم نیستن چجوری این کلمه رو نوشتی؟:jawdrop: یکم سخت بود اگه تمرین کنی میتونی!!!:icon_gol: پست قبلی ویرایش شد 1 لینک به دیدگاه
mehdipesse 99 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خب حالا چيكار كنيم ظاهرمون مردونه باشه يا زنونه؟ لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ این ظاهر عجب چیز دلمشغول خیبی بیده سرکار مردمو گذاشته 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ رنگ دستاش با صورتش چقدر متفاوته:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ رنگ دستاش با صورتش چقدر متفاوته:banel_smiley_52: خوب كاري نداره!!! مي توني با لوازم آرايش درستش كني!!! لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ خوب كاري نداره!!!مي توني با لوازم آرايش درستش كني!!! میگم آرایش کنن برای همین موقع هاست تازه ابروهاشم رو به پایین زشتش کرده ابروشم باید درست کنن لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ میگم آرایش کنن برای همین موقع هاستتازه ابروهاشم رو به پایین زشتش کرده ابروشم باید درست کنن نگران نباش !!! اونو مي ديم تاتو مي كنن لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ نگران نباش !!!اونو مي ديم تاتو مي كنن آره باید تتو کنه خیلی نیاز به آرایش داره تا قابل تحمل بشه با چه اعتماد به نفسی هم مدل شده:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ آره باید تتو کنه خیلی نیاز به آرایش داره تا قابل تحمل بشه با چه اعتماد به نفسی هم مدل شده:icon_pf (34): :ws3: مي گم به نظرت رژ چه رنگي بهش مي ياد؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ :ws3:مي گم به نظرت رژ چه رنگي بهش مي ياد؟؟؟ گلبهی....یاااا.....یاسمنی..... :ws28: 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ گلبهی....یاااا.....یاسمنی..... :ws28: :ws28: 1 لینک به دیدگاه
persian_land 1035 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ ببخشید ..یه آقای پولدار بهتره یا یکی که ظاهر مردونه داشته باشه؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده