saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ چرا نتونه اخلاقش زنونه است تیپش زنونه است زورش که دیگه زنونه نشده خوب شما مگه كارگر مي خواي استخدام كني كه فقط زور طرف برات مهمه!!! نكنه انتظار داري زايمان هم بكنه!!!:ws52: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شما مگه كارگر مي خواي استخدام كني كه فقط زور طرف برات مهمه!!!نكنه انتظار داري زايمان هم بكنه!!!:ws52: خیلی اوهوم از حقوق ما دفاع کنید تو رو خدا من نمی خوام ابرو بردارم :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی اوهوماز حقوق ما دفاع کنید تو رو خدا من نمی خوام ابرو بردارم :icon_pf (34): :ws28: اينطوري كه داره پيش مي ره بايد بچه هم بياري!!! 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :jawdrop::jawdrop:خوب تو چطور به این نتیجه رسیدی؟جامعه آماریت چند نفر بوده؟ بعدم فکر نکنم باباهای هیچ کدوم از ما آرایش کنن آیا اونا هم همه مستبد اند؟ جامعه آماریم هر مردی که تا الان دیدم یعنی نیستن؟ منظورم از مستبد این نیست که دست بزن داشته باشه یا زنشو تو خونه زنشو حبس کنه و .... من تا الان نه پدر خودم نه بقیه مردای اطرافم ندیدم با زنشون برن خرید حوصله رفتن بیش از 5 مغازه داشته باشن یا واقعا نظر بدن معمولا یا نمی رن خرید یا الکی نظر میدن اگه زنشون آرایش کنه یا نمی فهمن یا الکی می گن خوشگل شدی واقعا کدوم مردی به آرایش زنش تو جه می کنه و ............ ممکنه بگید این چیزا برای مردا مهم نیست ولی من مردی که چیزایی که برام مهمه براش مهم نباشه دوست ندارو و قبولش ندارم اما همه ی مردا در اخلاق استبداد دارن 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب شما مگه كارگر مي خواي استخدام كني كه فقط زور طرف برات مهمه!!!نكنه انتظار داري زايمان هم بكنه!!!:ws52: :jawdrop: دقیق بخون نوشته های منو قرار نیست فقط بار سنگین بلند کنه و حمالی کنه دقیقا اون زنی گفتن و مردی گفتن اینجاست زن بچه دار میشه و مرد بار سنگین بلند می کنن قضیه ی مکملی هم فقط در همین حد قرار نیست زنی گفتن و مردی گفتن در اخلاق رفتار باشه الان واضح بود؟ لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ میشه یه تعریفی از ارایش واسه مردها بگی؟بل اخره واسه تو هم حدی داره دیگه؟مثلا فکر نکم که دیگه شینیون رو واسه مردی بپسندی آرایش چشم و صورت هر مدل که بهش بیاد مو هم هر مدل که بهش بیاد با شینیون هم مشکلی ندارم اما فکر نمی کنم به سیستم سر مرد شینیون قشنگ بشه لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جامعه آماریم هر مردی که تا الان دیدمیعنی نیستن؟ منظورم از مستبد این نیست که دست بزن داشته باشه یا زنشو تو خونه زنشو حبس کنه و .... من تا الان نه پدر خودم نه بقیه مردای اطرافم ندیدم با زنشون برن خرید حوصله رفتن بیش از 5 مغازه داشته باشن یا واقعا نظر بدن معمولا یا نمی رن خرید یا الکی نظر میدن اگه زنشون آرایش کنه یا نمی فهمن یا الکی می گن خوشگل شدی واقعا کدوم مردی به آرایش زنش تو جه می کنه و ............ ممکنه بگید این چیزا برای مردا مهم نیست ولی من مردی که چیزایی که برام مهمه براش مهم نباشه دوست ندارو و قبولش ندارم اما همه ی مردا در اخلاق استبداد دارن دوست عزيز نمي دونم چطوري فكر مي كني !! لابد دلايلي داري ولي اين دلايلي كه آوردي اصلا توجيه كننده نيست!!! حداقل براي من!!! به نظر من جذابيت يه مرد براي يه زن همون رفتار و شخصيت مردونه و محكم بودنش هست!! چون قراره يه زندگي رو اداره كنه!! اينكه بشينه ابرو برداره و موهاشو رنگ كنه ضعف شخصيتي يه مرد رو نشون مي ده!! به هر حال نظرتون محترمه ولي اينطور مردا از نظر من خيلي چندش آورن!! 1 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:اينطوري كه داره پيش مي ره بايد بچه هم بياري!!! از کجا؟:icon_pf (34)::w00: جامعه آماریم هر مردی که تا الان دیدمیعنی نیستن؟ منظورم از مستبد این نیست که دست بزن داشته باشه یا زنشو تو خونه زنشو حبس کنه و .... من تا الان نه پدر خودم نه بقیه مردای اطرافم ندیدم با زنشون برن خرید حوصله رفتن بیش از 5 مغازه داشته باشن یا واقعا نظر بدن معمولا یا نمی رن خرید یا الکی نظر میدن اگه زنشون آرایش کنه یا نمی فهمن یا الکی می گن خوشگل شدی واقعا کدوم مردی به آرایش زنش تو جه می کنه و ............ ممکنه بگید این چیزا برای مردا مهم نیست ولی من مردی که چیزایی که برام مهمه براش مهم نباشه دوست ندارو و قبولش ندارم اما همه ی مردا در اخلاق استبداد دارن یعنی تنها انتظارت از شوهرت اینه که بفهمه ارایش کردی؟ یا دنبالت بیاد مغازه ها نظر بده؟ همچین مردی روحیه ی زنونه داره مرد باید روحیش مردونه باشه مردی که دوست داره شکلش مثل زنها باشه رفتارشم مثل زنها میکنه اونوقت به عنوان یک مرد نمیشه روش حساب کرد :viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خیلی اوهوماز حقوق ما دفاع کنید تو رو خدا من نمی خوام ابرو بردارم :icon_pf (34): چرا ؟ یه کمش قشنگ میشه که جامعه آماریم هر مردی که تا الان دیدمیعنی نیستن؟ منظورم از مستبد این نیست که دست بزن داشته باشه یا زنشو تو خونه زنشو حبس کنه و .... من تا الان نه پدر خودم نه بقیه مردای اطرافم ندیدم با زنشون برن خرید حوصله رفتن بیش از 5 مغازه داشته باشن یا واقعا نظر بدن معمولا یا نمی رن خرید یا الکی نظر میدن اگه زنشون آرایش کنه یا نمی فهمن یا الکی می گن خوشگل شدی واقعا کدوم مردی به آرایش زنش تو جه می کنه و ............ ممکنه بگید این چیزا برای مردا مهم نیست ولی من مردی که چیزایی که برام مهمه براش مهم نباشه دوست ندارو و قبولش ندارم اما همه ی مردا در اخلاق استبداد دارن اینو قبول دارم . و اون هم به خاطر باورهای غلط ایجاد شده ( از اول ) مردسالاری بوده و هستش . 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ :ws28:اينطوري كه داره پيش مي ره بايد بچه هم بياري!!! نمی دونم چرا دوست دارید همین نظر مخالف میشنوید مسخره کنید منم بخوام مردا و زنای با نظر شمارو مسخره کنم سوژه های بشتری برای مانور دادن دارم 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ از کجا؟:icon_pf (34)::w00: یعنی تنها انتظارت از شوهرت اینه که بفهمه ارایش کردی؟ یا دنبالت بیاد مغازه ها نظر بده؟ همچین مردی روحیه ی زنونه داره مرد باید روحیش مردونه باشه مردی که دوست داره شکلش مثل زنها باشه رفتارشم مثل زنها میکنه اونوقت به عنوان یک مرد نمیشه روش حساب کرد :viannen_38: اینا فقط یه مثال بود من از اخلاق رفتار رایج مردونه خیلی بدم میاد 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ نمی دونم چرا دوست دارید همین نظر مخالف میشنوید مسخره کنید منم بخوام مردا و زنای با نظر شمارو مسخره کنم سوژه های بشتری برای مانور دادن دارم اصلا قصد مسخره بازي نداشتم!!! من با ايشون شوخي دارم خواستم فضا عوض بشه!!! اگه اينطوري برداشت كردي معذرت مي خوام!! ولي خواهشا شما هم مارو توجيه كن!!! 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ دوست عزيز نمي دونم چطوري فكر مي كني !! لابد دلايلي داري ولي اين دلايلي كه آوردي اصلا توجيه كننده نيست!!! حداقل براي من!!!به نظر من جذابيت يه مرد براي يه زن همون رفتار و شخصيت مردونه و محكم بودنش هست!! چون قراره يه زندگي رو اداره كنه!! اينكه بشينه ابرو برداره و موهاشو رنگ كنه ضعف شخصيتي يه مرد رو نشون مي ده!! به هر حال نظرتون محترمه ولي اينطور مردا از نظر من خيلي چندش آورن!! خوب این نظرات به خاطر تربیت جامعه است که زن فکر می کنه مرد باید زندگیرو اداره کنه پس باید خشن و مستبد باشه زندگی فقط برای مرد که اون اداره اش کنه زندگی مشترک معنیش یعنی چی؟ 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ جامعه آماریم هر مردی که تا الان دیدمیعنی نیستن؟ منظورم از مستبد این نیست که دست بزن داشته باشه یا زنشو تو خونه زنشو حبس کنه و .... من تا الان نه پدر خودم نه بقیه مردای اطرافم ندیدم با زنشون برن خرید حوصله رفتن بیش از 5 مغازه داشته باشن یا واقعا نظر بدن معمولا یا نمی رن خرید یا الکی نظر میدن اگه زنشون آرایش کنه یا نمی فهمن یا الکی می گن خوشگل شدی واقعا کدوم مردی به آرایش زنش تو جه می کنه و ............ ممکنه بگید این چیزا برای مردا مهم نیست ولی من مردی که چیزایی که برام مهمه براش مهم نباشه دوست ندارو و قبولش ندارم اما همه ی مردا در اخلاق استبداد دارن نه عزیزم همه اینجوری نیستن،بابای من نه پدر مستبدیه نه همسر مستبدی ،بعد از این همه سال هم که از ازدواجش میگذره با مامانم مثل روز اول رفتار میکنه جدای همه اینها درسته که ظاهر یه جورایی نماینده شخصیت طرف هست اما نه میشه گفت مردی که ارایش میکنه نمیشه روش حساب کرد و نه مردی که ارایش نمیکنه روش میشه حساب کرد من منظورم آرایش چهره هست ،واسه هر کس ظاهر طرف مقابل یه تعریفی داره،یکی کلا از پسرهای خیلی معمولی خوشش میاد،یکی کسایی که موشون رو مدل میدن،یکی چهره...اما نهایتن مشخصه که زن و مرد باید فرق داشته باشن تو ظاهر حتی واسه تو....خودت هم ممکنه یه کارایی رو واسه پسرا نپسندی وفکر میکنم اکثریت ظاهری به قول معروف مردونه میپسندن،خیلی ها شاید واسه دوستی از یه پسر فشن خوششون بیاد اما واسه ازدواج کسی که مردونه تره رو میپسندن 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ خوب این نظرات به خاطر تربیت جامعه است که زن فکر می کنه مرد باید زندگیرو اداره کنه پس باید خشن و مستبد باشه زندگی فقط برای مرد که اون اداره اش کنه زندگی مشترک معنیش یعنی چی؟ اصلا اينجا بحث سر خشن يا مستبد بودن نيست!!! سر تيپ و ظاهره كه شما رفتار مردا رو ربط مي دي به خشونت اونا!!! پس از نظر شما زندگي مشترك يعني اين كه مرد مثل زنش بشينه ابرو برداره و موهاشو رنگ كنه!! آرايش بكنه كه روحيات زنشو درك كنه!!! كه آخرش چي بشه!!!؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اینا فقط یه مثال بودمن از اخلاق رفتار رایج مردونه خیلی بدم میاد مثلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممکنه چیزایی رو دیده باشی اما همه یکی نیستن مردایی رو دیدم که قیافه کاملا مردونه اما دلشون انقدر مهربون که زناشون حاضر نیستن با هیچ چیز عوضشون کنن مردایی رو هم دیدم که قشنگ و ........... نمیشه گفت چون بعضی ها ارایش میکنن استبدادی برخورد نمیکنن و اونی که قیافه مردونه داره حتما مستبده ارایش دلیل بر این موارد نیست مهم نوع تربیت هرکسی هست جدای از قیافه به این مسائل نگاه کن لطفا 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا قصد مسخره بازي نداشتم!!!من با ايشون شوخي دارم خواستم فضا عوض بشه!!! اگه اينطوري برداشت كردي معذرت مي خوام!! ولي خواهشا شما هم مارو توجيه كن!!! راس میگه صبا می خوام نوک مماخمو بیارم بالا مثل دکلای مخابراتی ابرو که ندارم(عکس اواتارو ببین) موهامم که فشن هست لپامو سرخ کنم خوب میشم؟ 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ راس میگه صبا می خوام نوک مماخمو بیارم بالا مثل دکلای مخابراتی ابرو که ندارم(عکس اواتارو ببین) موهامم که فشن هست لپامو سرخ کنم خوب میشم؟ آره خوبه!!! خط چشم يادت نره يه عكس هم بگير خودم مي رم برات خواستگاري!!! فقط نمي دونم با اين تيپ انتظار داري عروس خانم چطوري آرايش كنن!!!:ws52: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ اصلا اينجا بحث سر خشن يا مستبد بودن نيست!!! سر تيپ و ظاهره كه شما رفتار مردا رو ربط مي دي به خشونت اونا!!!پس از نظر شما زندگي مشترك يعني اين كه مرد مثل زنش بشينه ابرو برداره و موهاشو رنگ كنه!! آرايش بكنه كه روحيات زنشو درك كنه!!! كه آخرش چي بشه!!!؟؟؟ باشه بحث اخلاق و رفتار نمی کنیم به همون ظاهر بر می گردیم من دخترم آرایش می کنم ابرو بر میدارم که آخرش چی بشه که زیبا بشم مثلا تو دل شوهرم جا داشته باشم (اکثرا اینو میگن به من چه) حالا اونم باید آرایش کنه که تو دل من جا داشته باشه آخرش این بشه من همیشه برام سوال چرا حرف از آرایش مردا میشه میگن صبح تا شب بشینن ابرو بردارن و آرایش کنن:jawdrop:مگه الان زنا ابرو بر میدارن یا آرایش می کنن از صبح تا شب مشغول این کارن؟:jawdrop: من که رشد موهام زیاد هر یک ماهی برای اصلاح ابرو و صورت میرم آرایشگاه پس چرا آقایون هر روز باید این کارو بکنن؟ مگه زنا که آرایش می کنن و ابرو بر میدارن سر کار نمیرن خرید نمی کنن تازه کار خونه هم می کنن اما شوهراشون این کارو نمی کنن چجوریه که با همون آرایش و اصلاح به تموم زندگشیون می رسن اما نوبت مردا که میشه از صبح تا شب میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده