رفتن به مطلب

زنان، مردان با ظاهر مردانه را می‌پسندند!!!

saba888

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 149
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که از مرد شلخته متنفرم ،باید هر نقشی هم که طرف مقابل تو زندگیم داره آراسته باشه و به خودش برسه ،اما افراط رو نمیپسندم،از مردایی که ریمل میزنن و آرایش میکنن خوشم نمیاد :icon_pf (34):

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب به هر حال هركسي نظري داره و نظر شما هم محترمه ولي براي من سواله كه مردايي كه تيپ زنونه مي زنن از زنشون انتظار چه تيپي دارن!!!!:ws52::ws52:

خوب دوست دارن زنشون هم تیپ زنونه داشته باشه:ws37:

تازه خیلی از مردای معمولی هم بهترن یه چیزی در زمینه ی تیپ و لباس و آرایش حالیشون میشه و میشه روشون حساب کرد مثل مردای معمولی نیستن که بی سلیقه باشن باهات میان خرید نظر میدن و کمکت می کنن نه اینکه از سر باز کنن بگن همین خوبه یا هر چی دوست داری و از این حرفا بیشتر مثل یه دوست میمونن :ws37: نه مثل آقا بالا سر:w00:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خوب دوست دارن زنشون هم تیپ زنونه داشته باشه:ws37:

تازه خیلی از مردای معمولی هم بهترن یه چیزی در زمینه ی تیپ و لباس و آرایش حالیشون میشه و میشه روشون حساب کرد مثل مردای معمولی نیستن که بی سلیقه باشن باهات میان خرید نظر میدن و کمکت می کنن نه اینکه از سر باز کنن بگن همین خوبه یا هر چی دوست داری و از این حرفا بیشتر مثل یه دوست میمونن :ws37: نه مثل آقا بالا سر:w00:

:ws52::ws52:

من ترجيح مي دم آقا بالاسر داشته باشم تا اينكه با يه شوهر زن نما برم خريد!!!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
يعني شما واقعا معتقدين هر مردي كه آرايش نمي كنه آقا بالاسره؟؟!!:ws52::ws52:

ميشه ربطشو توضيح بدي!!!:ws3:

هر مردی که آرایش نمی کنه رفتار زنونه نداره پس اخلاق مستبد مردونه داره اینم ربطش:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
يعني شما واقعا معتقدين هر مردي كه آرايش نمي كنه آقا بالاسره؟؟!!:ws52::ws52:

ميشه ربطشو توضيح بدي!!!:ws3:

تایید میشه:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هر مردی که آرایش نمی کنه رفتار زنونه نداره پس اخلاق مستبد مردونه داره اینم ربطش:banel_smiley_4:

پس شما دوست داري طرف مقابلت رفتار زنونه داشته باشه!!!!!:jawdrop:

اونوقت ديگه برا چي ازدواج مي كني!!!:ws52::ws52:

ناسلامتي مردي گفتن زني گفتن!!!!!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
پس شما دوست داري طرف مقابلت رفتار زنونه داشته باشه!!!!!:jawdrop:

اونوقت ديگه برا چي ازدواج مي كني!!!:ws52::ws52:

ناسلامتي مردي گفتن زني گفتن!!!!!:ws3:

ازدواج می کنم که با یکی شاد باشم نه اینکه یکی اقا بالا سرم بشه

بله زنی گفتن مردی گفتن مرد باید بارهای سنگین اونایی که زور زن نمیرسه بلند کنه نه اینکه اخلاق رفتاراشون متفاوت باشه :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

:jawdrop::jawdrop:

خوب تو چطور به این نتیجه رسیدی؟جامعه آماریت چند نفر بوده؟

بعدم فکر نکنم باباهای هیچ کدوم از ما آرایش کنن آیا اونا هم همه مستبد اند؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بله زنی گفتن مردی گفتن مرد باید بارهای سنگین اونایی که زور زن نمیرسه بلند کنه نه اینکه اخلاق رفتاراشون متفاوت باشه :banel_smiley_4:

فكر مي كني مردي كه رفتار زنونه داره مي تونه اين بارهاي سنگينو به دوش بكشه؟؟!!!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این رو منم موافقم

میشه یه تعریفی از ارایش واسه مردها بگی؟بل اخره واسه تو هم حدی داره دیگه؟مثلا فکر نکم که دیگه شینیون رو واسه مردی بپسندی

• Like 1
لینک به دیدگاه
:jawdrop::jawdrop:

خوب تو چطور به این نتیجه رسیدی؟جامعه آماریت چند نفر بوده؟

بعدم فکر نکنم باباهای هیچ کدوم از ما آرایش کنن آیا اونا هم همه مستبد اند؟:banel_smiley_4:

اوهوم

:icon_redface:

:w58:

• Like 2
لینک به دیدگاه
فكر مي كني مردي كه رفتار زنونه داره مي تونه اين بارهاي سنگينو به دوش بكشه؟؟!!!:banel_smiley_4:

چرا نتونه اخلاقش زنونه است تیپش زنونه است زورش که دیگه زنونه نشده:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...