رفتن به مطلب

مرد را مردی باید!!!

am in

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 73
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

پس اینطوریه به نظر تو

ذات آدما تو نسل اول کاملا خوب بوده

هر نسلی یه درصدیشو استفاده کرده و باقی مونده رو داده به نسل بعد

به مام که رسید تقریبا تموم شده!!!!!!!!!!!!:banel_smiley_4:

:ws28:

تو نسل اول هم فكر نكنم ذات همه خوب بوده باشه !! به هرحال تو هر دوراني خوب و بد داريم!! منظورم اينه كه متاسفانه هر روز بدتر از ديروز ميشه!!! شايد شرايط زندگي فرق مي كنه !!

نمي دونم سوال سختيه!!!:ws52:

اين طوري نگو:ws3: قراره بهش ارتقا پست بدن!!!:ws28:

بله با ما صحبت کرده قراره با سمندون با هم کار کنن و ابدارپی تالار هم باشن:ws37:

:ws28::ws28::ws28:

خوبه ديگه!!! تو اين دوره و زمونه كار پيدا كردن خيلي سخته!!

اونم غنيمته!!!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

تو نسل اول هم فكر نكنم ذات همه خوب بوده باشه !! به هرحال تو هر دوراني خوب و بد داريم!! منظورم اينه كه متاسفانه هر روز بدتر از ديروز ميشه!!! شايد شرايط زندگي فرق مي كنه !!

نمي دونم سوال سختيه!!!:ws52:

خب من میگم چرا مثلا 40 سال پیش تو یه محلی آدمای بدقلق انگشت شمار بودن الان تو همون محل آدمای درست نایاب شدن

دلیلش چیشه؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

خوبه ديگه!!! تو اين دوره و زمونه كار پيدا كردن خيلي سخته!!

اونم غنيمته!!!:ws3:

:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب من میگم چرا مثلا 40 سال پیش تو یه محلی آدمای بدقلق انگشت شمار بودن الان تو همون محل آدمای درست نایاب شدن

دلیلش چیشه؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

:ws52::ws52::ws52:

اينم از شانس بد ماست ديگه!!!:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

هر چه زمان میگذره،انسان ها از واژه های قشنگ و معنایی حقیقی اونها فاصله می گیـرن.اکثر کشورها جنگ هست...نفرت...دروغ...خودخواهی...و خیانت!

زندگی ها تغییر کرده و سخت شده.همین عامل باعث شده که کم کم با خیلی از واژه های بد آشنا بشن و طبق اون عمل کنن.توی این مسیر با این کلمه هم آشنا شدن.برای رسیدن به موقعیتی...لذتی...و یا هر چیز دیگه،خیانت می کنن.

• Like 1
لینک به دیدگاه
هر چه زمان میگذره،انسان ها از واژه های قشنگ و معنایی حقیقی اونها فاصله می گیـرن.اکثر کشورها جنگ هست...نفرت...دروغ...خودخواهی...و خیانت!

زندگی ها تغییر کرده و سخت شده.همین عامل باعث شده که کم کم با خیلی از واژه های بد آشنا بشن و طبق اون عمل کنن.توی این مسیر با این کلمه هم آشنا شدن.برای رسیدن به موقعیتی...لذتی...و یا هر چیز دیگه،خیانت می کنن.

خب من میخوام دلیل اون فاصله گرفتنو پیدا کنم!!!!!!!!!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خب من میخوام دلیل اون فاصله گرفتنو پیدا کنم!!!!!!!!!:banel_smiley_4:

گفتم که! شرایط زندگی تغییر کرده و سخت شده.

شنیدم که قبلا با چه لذتی تلویزیون نگاه می کردن.اما الان چی؟عادی شده.

کسی میخواد به پست و مقامی برسه،می بینه به جای اینکه تلاش کنه و زحمت بکشه؛بهتر هست که زیراب بزنه و... :banel_smiley_4:

محیط اطراف هم بی تاثیر نیست.الان تلویزیون هم تا میتونه فیلم ها و سریال هایی میسازه که توش این جور موضوعات هست.هر چند که دقیقا آخر فیلم و سریال،نتیجه ی اخلاقی داره و پند میده! ولی به نظرم گم میشه و هیچ تاثیری نداره...:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
گفتم که! شرایط زندگی تغییر کرده و سخت شده.

شنیدم که قبلا با چه لذتی تلویزیون نگاه می کردن.اما الان چی؟عادی شده.

کسی میخواد به پست و مقامی برسه،می بینه به جای اینکه تلاش کنه و زحمت بکشه؛بهتر هست که زیراب بزنه و... :banel_smiley_4:

محیط اطراف هم بی تاثیر نیست.الان تلویزیون هم تا میتونه فیلم ها و سریال هایی میسازه که توش این جور موضوعات هست.هر چند که دقیقا آخر فیلم و سریال،نتیجه ی اخلاقی داره و پند میده! ولی به نظرم گم میشه و هیچ تاثیری نداره...:banel_smiley_4:

به نظرم درست میگی

اما اون موقع مگه شرایط به نسبتش سخت نبود؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

به نظرم همون جو و فرهنگ عمومی جامعه و تاثیر رسانه ها که گفتی درست تر باشه!!!!!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
به نظرم درست میگی

اما اون موقع مگه شرایط به نسبتش سخت نبود؟؟؟؟؟؟؟:banel_smiley_4:

منظورم زمان پدربزرگ و باباهامون بود.هر وقت پای حرف هاشون می شینم و حرف میزنیم.می بینم که به سختی های الان نبود.پدربزرگم میگه:اصلا سختی نبود.:ws37:

به نظرم همون جو و فرهنگ عمومی جامعه و تاثیر رسانه ها که گفتی درست تر باشه!!!!!:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

از بس مردم هول میزنن خودشونو بکشن بالا حالا فرق نمیکنه پاشونو رو دوش کی بذارن یا کیو غرق کنن

• Like 2
لینک به دیدگاه
منظورم زمان پدربزرگ و باباهامون بود.هر وقت پای حرف هاشون می شینم و حرف میزنیم.می بینم که به سختی های الان نبود.پدربزرگم میگه:اصلا سختی نبود.:ws37:

خب من که اونارو ندیدم

شاد درس بگی:banel_smiley_4:

بازم مرسی

• Like 1
لینک به دیدگاه
از بس مردم هول میزنن خودشونو بکشن بالا حالا فرق نمیکنه پاشونو رو دوش کی بذارن یا کیو غرق کنن

آره به نکته خوبی اشاره کردی

همه میخوان یه شبه ره صد و ده ساله رو برن!!!!!! :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...