میلاد 24047 ارسال شده در 1 آبان، 2010 یکی نیست به امام زمان بگه: اگر هفت كشور به شاهی تو راست/ چرا رنج و سختی همه بهر ماست؟ 3
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 1 آبان، 2010 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
m.urbanism 186 ارسال شده در 2 آبان، 2010 فکر میکنم فقط مسلمانها هستند که میگن خدا عادله درحالیکه تو خود قرآن هم بارها گفته به هرکی بخواد میده و به هرکی نمیخواد ... ! فقط من موندم که اگه قراره عدالتش همه جا گسترده باشه چرا همش خوشبختها خوشبخت تر و بد بختا بدبخت تر میشن... منم باهات موافقم دوست عزیز 2
hilda 13376 ارسال شده در 2 آبان، 2010 گلم منظور از اون ايه اين نيست كه خدا به هركي كه دلش بخواد ميده و به كس ديگه كه نميخاد نميده منظور اينه كه خدا به هر كسي كه ازش بخاد ميده يعني اول بايد از صميم دل ازخدا خواست اينها تو تفسير ها هست نبايد از ايات برداشت شخصي كرد اميدوارم به دردت بخوره حرفم 3
میلاد 24047 ارسال شده در 2 آبان، 2010 گلم منظور از اون ايه اين نيست كه خدا به هركي كه دلش بخواد ميده و به كس ديگه كه نميخاد نميدهمنظور اينه كه خدا به هر كسي كه ازش بخاد ميده يعني اول بايد از صميم دل ازخدا خواست اينها تو تفسير ها هست نبايد از ايات برداشت شخصي كرد اميدوارم به دردت بخوره حرفم یعنی میگی اون پیرمرد دوست نداره کار خوب داشته باشه و غذای خوب بخوره و راحت بخوابه؟ :jawdrop: اگه دوست نداشت اون خوشحالی بعد از گرفتن اون غذا چی بود پس؟ 3
hilda 13376 ارسال شده در 2 آبان، 2010 اقا ميلاد حكمت كاراي خدا رو حتي موسي هم نفهميد شما خيلي توقعت زياده كه ميخواي همه چيو بدوني اگه بخايم ميده اما اگه بخايم و بدونه كه نبايد بده جلومون مي ايسته بهش ميگن امتحان حكمت يا .... به هر حال خدا خداست و خدايي ميكنه گاهي با عدالتش گاهي با قدرتش گاهي هم با حكمتش پس اگه خداست بذاريم خدايي كنه 2
avina_t 95 ارسال شده در 2 آبان، 2010 خب ظاهرا تمام مشکلات کشور عزیزمون در حجاب خانم ها و روابط دخترا و پسرا خلاصه میشه،که خوشبختانه مسئولین جان بر کف با همت مضاعف دارن این مشکلات رو بر طرف می کنن! :167: بقیه مسائل هم چیزی نیست که....چرا جوسازی می کنین....؟؟ 4
avina_t 95 ارسال شده در 2 آبان، 2010 حرفای منو میگی؟ به صحبت قبلی شما ربزی نداشت....داشتم درد دل می...ببخشید،یعنی از مسئولین تشکر می کردم!:banel_smiley_52: 1
hilda 13376 ارسال شده در 2 آبان، 2010 پس اجازه بده من به مسئولين منتقل كنم ااااا كجا ميري وايسا:167: به هر حال حرفات قابل تامل بود 1
ayhan 2309 ارسال شده در 2 آبان، 2010 فقط میشه گفت ننگ بر هر چی مسئول بی پدره حروم زاده است که مردم رو به هیچ گرفتن.... 2
hilda 13376 ارسال شده در 2 آبان، 2010 خاك بر دهانم:icon_pf (34): بگذريم...... همون پيره مرده و خدا بهتر بود لا اقل فحش نداشت توش 1
میلاد 24047 ارسال شده در 2 آبان، 2010 اقا ميلاد حكمت كاراي خدا رو حتي موسي هم نفهميدشما خيلي توقعت زياده كه ميخواي همه چيو بدوني اگه بخايم ميده اما اگه بخايم و بدونه كه نبايد بده جلومون مي ايسته بهش ميگن امتحان حكمت يا .... به هر حال خدا خداست و خدايي ميكنه گاهي با عدالتش گاهي با قدرتش گاهي هم با حكمتش پس اگه خداست بذاريم خدايي كنه این همون عامل عقب موندگی مسلموناست هر چی میشه میگید: شما نمیفهمید...بهش فکر نکنید پس باشه...یعنی ما بازیچه دست یه نفریم...هر کاری بخواد رومون انجام میده..ما هم نمیفهمیم. واقعا با این دید زندگی میکنی؟ پس اگه خداست بذاريم خدايي كنه اون بیاد وجود داشتنشو ثابت کنه...خدایی کردن پیشکش 1
hilda 13376 ارسال شده در 2 آبان، 2010 ترجيح ميدم سكوت كنم خدا دوست دانشگاهت نيست كه اينطور بخاي بري به جنگش با اين حال قابل احترامه حرفاتون اقا ممنون كه تو بحث ما شركت كرديد
میلاد 24047 ارسال شده در 2 آبان، 2010 ترجيح ميدم سكوت كنمخدا دوست دانشگاهت نيست كه اينطور بخاي بري به جنگش با اين حال قابل احترامه حرفاتون اقا ممنون كه تو بحث ما شركت كرديد جوابی داشتید سکوت نمیکردید مطمئنا من با دوستای دانشگاهیم جنگ نمیکنم با موجودات تخیلی و دروغگو ها جنگ میکنم فقط:4chsmu1: 1
ارسال های توصیه شده