FrnzT 18194 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 حالا از این پست آیکنا چطوری میشه استفاده کرد؟ هیچ کدوم که دانلود نمیشن مجموعه ش انتخاب بشه اصل فایل رو من دارم احتمالا حمید هم داره بعدش اصل فایل رو میدیم تو آپ کن 2
FrnzT 18194 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 خيلي جالب بود خانوم مدير .... چيكار كنيم .. خودت انتخاب ميكني يا نظرسنجي ميزار ي؟ ( فكر نكنم احتياج باشه ) فقط يه نكته .. : قبول داري كه ظاهر انجمن تو كار بچه ها تاثير ميزاره ؟ من با پست آخرت مخالفم ... و طرفدار سنگين و جدي بودن پست آيكنها هستم ظاهر انجمن که خیلی تاثیر داره فیدبک تغییر قالب انجمن هم از طرف بچه ها رسیده که از رنگبندی خیلی راضی هستن آیکنها هم برای ما که حساس تر هستیم بیشتر مشهوده ولی در مجموع روی ناخودآگاه کاربران تاثیر داره. پست آخر متاسفانه شکلش دلیت شده و نمیدونم کدوم رو میگفتی 2
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 ظاهر انجمن که خیلی تاثیر دارهفیدبک تغییر قالب انجمن هم از طرف بچه ها رسیده که از رنگبندی خیلی راضی هستن آیکنها هم برای ما که حساس تر هستیم بیشتر مشهوده ولی در مجموع روی ناخودآگاه کاربران تاثیر داره. پست آخر متاسفانه شکلش دلیت شده و نمیدونم کدوم رو میگفتی همون که همش اسمایل بود ...... 1
Nightingale 10531 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 منم داشتم منتها هارد داغون شد نمیدونم کجا ریختمشون !:w74: بعضیاشو هم خود فرناز زحمت کشید 3
FrnzT 18194 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 میگم سر این پست آیکون زیاد وقت نذاریم... این مورد بنظرم هم ساده ست و هم متنوع : اگر موافق باشید همین مجموعه رو انتخاب نهایی کنیم. 4
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 :banel_smiley_52: تو که حق وتو داری پس وتو میکنم ........ :167: نه آقا .. همین قشنگه .. خدائی بزار زود فرنازی یه تکونی بخوره اینجا .. 1
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 7 اسفند، 2010 پس اگه تأیید شد، لینک دانلودش رو واسم بذارین. راستی اندازه هاش نصف بشه که ایرادی نداره. منظورم بزرگ، کوچیکیشونه. 1
CodePlus 15426 مالک ارسال شده در 7 اسفند، 2010 پس اگه تأیید شد، لینک دانلودش رو واسم بذارین. راستی اندازه هاش نصف بشه که ایرادی نداره. منظورم بزرگ، کوچیکیشونه. احتمالا باید داشته باشه اندازه کوچیکشو ...
ارسال های توصیه شده