FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ حالا از این پست آیکنا چطوری میشه استفاده کرد؟ هیچ کدوم که دانلود نمیشن مجموعه ش انتخاب بشه اصل فایل رو من دارم احتمالا حمید هم داره بعدش اصل فایل رو میدیم تو آپ کن 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ خيلي جالب بود خانوم مدير .... چيكار كنيم .. خودت انتخاب ميكني يا نظرسنجي ميزار ي؟ ( فكر نكنم احتياج باشه ) فقط يه نكته .. : قبول داري كه ظاهر انجمن تو كار بچه ها تاثير ميزاره ؟ من با پست آخرت مخالفم ... و طرفدار سنگين و جدي بودن پست آيكنها هستم ظاهر انجمن که خیلی تاثیر داره فیدبک تغییر قالب انجمن هم از طرف بچه ها رسیده که از رنگبندی خیلی راضی هستن آیکنها هم برای ما که حساس تر هستیم بیشتر مشهوده ولی در مجموع روی ناخودآگاه کاربران تاثیر داره. پست آخر متاسفانه شکلش دلیت شده و نمیدونم کدوم رو میگفتی 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ ظاهر انجمن که خیلی تاثیر دارهفیدبک تغییر قالب انجمن هم از طرف بچه ها رسیده که از رنگبندی خیلی راضی هستن آیکنها هم برای ما که حساس تر هستیم بیشتر مشهوده ولی در مجموع روی ناخودآگاه کاربران تاثیر داره. پست آخر متاسفانه شکلش دلیت شده و نمیدونم کدوم رو میگفتی همون که همش اسمایل بود ...... 1 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ منم داشتم منتها هارد داغون شد نمیدونم کجا ریختمشون !:w74: بعضیاشو هم خود فرناز زحمت کشید 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ میگم سر این پست آیکون زیاد وقت نذاریم... این مورد بنظرم هم ساده ست و هم متنوع : اگر موافق باشید همین مجموعه رو انتخاب نهایی کنیم. 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ من چی اونوقت ؟ :banel_smiley_52: تو که حق وتو داری 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: تو که حق وتو داری پس وتو میکنم ........ :167: نه آقا .. همین قشنگه .. خدائی بزار زود فرنازی یه تکونی بخوره اینجا .. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ پس اگه تأیید شد، لینک دانلودش رو واسم بذارین. راستی اندازه هاش نصف بشه که ایرادی نداره. منظورم بزرگ، کوچیکیشونه. 1 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ پس اگه تأیید شد، لینک دانلودش رو واسم بذارین. راستی اندازه هاش نصف بشه که ایرادی نداره. منظورم بزرگ، کوچیکیشونه. احتمالا باید داشته باشه اندازه کوچیکشو ... لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ با تشکر از همه دوستان ... تاپیک قفل میشود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده