CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام .. با دیدن پست آیکنهای انجمن .. به فکرم رسید که تاپیکی در این زمینه بزنم ... بعضی از این آیکنها .. بزرگ هستند و ظاهر انجمن رو بهم ریخته ... برای نمونه : از این به بعد گاهی از پکهای آیکن .. دست چین میکنم و اینجا میذارم .. 7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۸۹ منم یه کم تمرکز کنم کلی شکلک براش پیدا کرده بودم بگردم پیدا کنم میذارم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ دستت درد نکنه حمیدجان خیلی جالبن. خوب گروه گرافیک در مورد این آیکنا تصمیم بگیره و در نهایت اون ایکنای انتخابی رو بده تا توی هاست آپلود کنم و به جای پست آیکن های فعلی ازشون استفاده کنیم 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خب بلاخره تونستم یه وقتی بذارم اون آیکونایی که میگفتم رو ست کنم. راجع به اینا هم یه نظر بدید 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ این ست رو من گلچین نکردم ولی میشه مثل ست های بالا از توش گلچین کرد. فقط گذاشتم تا نوع طراحی ایکونش رو ببینید 3 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ از این شکلکها هم کلا باید تو مجموعه گذاشت حالا من یه تعدادی گذاشتم ممکنه کم یا زیاد بشه یا مورد دیگه ای باشه که نذاشته باشم: 4 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خيلي جالب بود خانوم مدير .... چيكار كنيم .. خودت انتخاب ميكني يا نظرسنجي ميزار ي؟ ( فكر نكنم احتياج باشه ) فقط يه نكته .. : قبول داري كه ظاهر انجمن تو كار بچه ها تاثير ميزاره ؟ من با پست آخرت مخالفم ... و طرفدار سنگين و جدي بودن پست آيكنها هستم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۸۹ حالا از این پست آیکنا چطوری میشه استفاده کرد؟ هیچ کدوم که دانلود نمیشن 2 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۸۹ بوخشیدا مثل اینکه این یورفایل تمام عکسها رو دلیت کرده و اون مجموعه هایی که گذاشته بودم پریده دوباره آپ میکنم میذارمشون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده