Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ منم با وجود اینکه چهارتا تحویل دارم:banel_smiley_52: اما منم شرکت بدین تا الانم گشتم طرحاتونو ندیدم جایزه هم میدین؟تکنیک خاصی باید باشه ؟ یا نه حتی می تونیم کلاژ کار کنیم؟ میشه من طرح بزارم؟ دست گلت درد نکنه.... اینجا طرح رو می دیم...تو یه تاپیک دیگه کرکسیون می کنیم حتما" یه طرح بذار 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ بچه ها بدویید طرح بزارید ... استفاده می کنیم ...:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ این طرح به نظرتون قابل قبوله؟ فک کنم اینجا ترم یکی هم داریم واسه همین زیاد ظریف کاری نداره واسه همین خوبه البته به نظر من که البته ترکیب رنگاش عین این نباشه اگه طرح قبول شد 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ این طرح به نظرتون قابل قبوله؟ فک کنم اینجا ترم یکی هم داریم واسه همین زیاد ظریف کاری نداره واسه همین خوبه البته به نظر من که البته ترکیب رنگاش عین این نباشه اگه طرح قبول شد عالی.... یه کم بزرگترشو نداری؟ چشم اینجوری شد 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ این طرح به نظرتون قابل قبوله؟ فک کنم اینجا ترم یکی هم داریم واسه همین زیاد ظریف کاری نداره واسه همین خوبه البته به نظر من که البته ترکیب رنگاش عین این نباشه اگه طرح قبول شد نه بچه ها این خیلی دشواره:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ از نت گرفتمش نمی دونم کجاس 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ نه بچه ها این خیلی دشواره:icon_pf (34): عمه....نبینم از این حرفا بزنیاااااااااااا از نت گرفتمش نمی دونم کجاس مرسی گلم....الان بهتر شد. من موافقم....بستگی به نظر بقیه داره 4 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ عمه....نبینم از این حرفا بزنیاااااااااااا مرسی گلم....الان بهتر شد. من موافقم....بستگی به نظر بقیه داره بقیه کی میان 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ عمه....نبینم از این حرفا بزنیاااااااااااا عمه خو شیه!!!؟؟ خو سخته دیگه!!! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ چه خوشگله قبول من بعد امتحان تحویل بدم دیجه 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ سه روز واsتادیم و کسی نیومد نظر بده .... طرح تصویب می شه برای این دفعه... من شروع می کنم چون از هفته ی دیگه دانشگاهم شروع می شه نمی رسم. بقیه هم می تونن بعد از تحویل طرح هاشون کارها رو تحویل بدن 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ .. طرح کدومه؟ من میخوام بزنم!:w410: اینه 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ن..............:jawdrop: . این خوب نیس هم دو بعدی هم خیلی جزییات داره ک فایده نداره زدنش! هم با خطکش کشیده .من با خطکش مخالفم:w00: لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ ن..............:jawdrop:. این خوب نیس هم دو بعدی هم خیلی جزییات داره ک فایده نداره زدنش! هم با خطکش کشیده .من با خطکش مخالفم:w00: تو این طرح رو خام در نظر بگیر و خودت راندوش کن ترکیب رنگایی که دوس داری بزن با خط کشم کار نکن 1 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۸۹ تو این طرح رو خام در نظر بگیر و خودت راندوش کن ترکیب رنگایی که دوس داری بزن با خط کشم کار نکن . . باشه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ اگ کسی طرح نمیده بریم سرطرح بعدی!:banel_smiley_90: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ نه من فردا می ذارم ببخشید یه هفته ست مهمون داریم سرم شلوغه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ نه من فردا می ذارمببخشید یه هفته ست مهمون داریم سرم شلوغه :icon_pf (34): میخوای من طرح بزارم سرت شلوغه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده