~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ سلام...اول اینکه به جمع ماخوش اومدید دوم اینکه هر هفته یه طرحی رو مشخص می کنیم و راندو می زنیم. بعد می ذاریم توی یه تاپیک دیگه برای کرکسیون . مرسی از راهنمای شما.... . . خسته شده بودم از این که کارامو به افرادی که از معماری سردر نمیارن نشون دادم و نظر خواستم!!!!!!!!!!!! به خاطر همین هیچ پیشرفتی نمی کردم . . اگه میشه نظرتون رو درباره راندم بدین 17102010077.rar لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ .مرسی از راهنمای شما.... . . خسته شده بودم از این که کارامو به افرادی که از معماری سردر نمیارن نشون دادم و نظر خواستم!!!!!!!!!!!! به خاطر همین هیچ پیشرفتی نمی کردم . . اگه میشه نظرتون رو درباره راندم بدین می دونم چی می گی ام...راستش به نظرم تو پرسپکتیو مشکلی نداری و این خیلی عالیه یه کم رنگ بندیهات مشکل داره و سایه هایی که زدی جالب نیست. اینجا همه قراره با هم تمرین کنیم. به مرور خوب می شیم. لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ [HIGHLIGHT][/HIGHLIGHT] این کار خودمه!!1:ws3: . پرسپکتیو 30min راندو 20min . کار ابرنگ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ سلام سلام. بچه ها اگه موافق باشید راندو رو از امروز شروع کنیم :shad: فرصت هم تا هفته ی بعد! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ فقط میشه با مدادرنگی کار کنیم!!؟؟ با هر چی دوست داری کار کن عزیزم تکنیک دست خودته 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ من هستم!!!!!!!!:w410: البته اگه کاره طرحم وقتی برام بذاره:banel_smiley_52: استاد ما 3ماکت عالی با 20 شیت فقط توی9 روز :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۸۹ من هستم!!!!!!!!:w410:البته اگه کاره طرحم وقتی برام بذاره:banel_smiley_52: استاد ما 3ماکت عالی با 20 شیت فقط توی9 روز :banel_smiley_52: شما زنده ای؟ :banel_smiley_52: خدا قوت :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ 5 روز مونده هااااااااا نه بابا :icon_pf (34): تا جمعه؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ نه بابا :icon_pf (34):تا جمعه؟ جگر گوشه ما 8.5 ساعت عقب تریم( الان 1 شنبه ست) به ساعت و روز خودمون حساب کردم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ جگر گوشه ما 8.5 ساعت عقب تریم( الان 1 شنبه ست) به ساعت و روز خودمون حساب کردم بعد بگین ما تو دنیا از همه جلوتریم :ws28: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ طرح جدید بذارید دیگه... منتظریم 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ طرح جدید بذارید دیگه... منتظریم چشم جیگرم می گردیم پیدا شد می ذاریم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ خب...طرح جدید خبری نیست؟ لطفا" تا آخر امروز یه طرح بذارید.....اگر نه که...... لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ منم با وجود اینکه چهارتا تحویل دارم:banel_smiley_52: اما منم شرکت بدین تا الانم گشتم طرحاتونو ندیدم جایزه هم میدین؟تکنیک خاصی باید باشه ؟ یا نه حتی می تونیم کلاژ کار کنیم؟ میشه من طرح بزارم؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده