Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 28 آبان، 2010 خب.... طرح شماره 3 انتخاب شد..... این تاپیک فعلا ققل می شه تا طرح بعدی. موفق باشیم. * لطفا دوستان دیگه رو هم در جریان بذارید* 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 13 آذر، 2010 سلام به همه ی دوستانه عزیز. از بینه کار هایی که قبلا گذشته بودیم. فکر کنم ۱۰ تا کار بود، یکی رو انتخاب کنید تا راندو کنیم. فعلا همونا رو تمرین کنیم بهتره. منتظره نظراتتون هستم. شاد باشد. 2
archi&tini 251 ارسال شده در 13 آذر، 2010 مهناز جون میشه طرح دیگه ایی رو بذاری؟ از کتاب از ایده تا معماری دکتر صدیق؟ اونا طرحاش خوبه... 1
سـارا 20071 ارسال شده در 13 آذر، 2010 اینم طرح پیشنهادی من: من با این طرح موافخم.فکر کنم بعد ازاون کار سختی که کشیدیم و من خرابکاری کردم،این یکی آسونتر باشه 3
archi&tini 251 ارسال شده در 13 آذر، 2010 من با این طرح موافخم.فکر کنم بعد ازاون کار سختی که کشیدیم و من خرابکاری کردم،این یکی آسونتر باشه منم موافقم.... 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 آذر، 2010 کوجایید شماها؟ راندوی این هفته چی شد؟ نگید حال و حوصله نداریم که کلاهمون می ره تو هم و باید منتظر حوادث ناخوداگاه و اینا باشید!:167:
سـارا 20071 ارسال شده در 18 آذر، 2010 کوجایید شماها؟ راندوی این هفته چی شد؟نگید حال و حوصله نداریم که کلاهمون می ره تو هم و باید منتظر حوادث ناخوداگاه و اینا باشید!:167: مهناز جون به نظرم شما از زمان پیشنهاد طرح ها، یه تایمی تعیین کن که بچه ها بیان و نظرشونو بگن،اگه تو اون تایم نظر دادن، که بنابر رای اکثریت یه طرح انتخاب می شه.اگرم کسی نظر نداد، خودت یه طرح بزار و دیگه اون موقع کسی هم حق اعتراض و مخالفت نداره چون تو تایم تعیین شده نظرشو اعلام نکرده فکر میکنم اینجوری نظم بیشتری داشته باشه و شما هم مجبور نمیشی همش از بچه ها بخوای یه طرحو انتخاب کنن. 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 آذر، 2010 مهناز جون به نظرم شما از زمان پیشنهاد طرح ها، یه تایمی تعیین کن که بچه ها بیان و نظرشونو بگن،اگه تو اون تایم نظر دادن، که بنابر رای اکثریت یه طرح انتخاب می شه.اگرم کسی نظر نداد، خودت یه طرح بزار و دیگه اون موقع کسی هم حق اعتراض و مخالفت نداره چون تو تایم تعیین شده نظرشو اعلام نکردهفکر میکنم اینجوری نظم بیشتری داشته باشه و شما هم مجبور نمیشی همش از بچه ها بخوای یه طرحو انتخاب کنن. منم همین کارو کردم. اما چون انجمن چند روز مشکل داشت نشد که طرح رو انتخاب کنن. کدوم طرح انتخاب شد!!!من نمیدونم کدومه که کی تحویله؟ هنوز معلم نشده که عزیزم. برو تو صفحات قبل یه چرخی بزن. همه چی دستت میاد:ws2: 1
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 18 آذر، 2010 بچه ها جونی.... تا فردا (یکشنبه شب) وقت دارید طرح جدید رو انتخاب کنید. زود- تند- سریع هی نگید طرح ها کو....برید صفحه ای قبلی رو یه نگاه بندازید! 1
Bahram Sh مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2010 اینم طرح ها.... انتخاب کنید: 1) 2) 3) 4) 5) من با 3 و 5 موافقم..:icon_gol:
سـارا 20071 ارسال شده در 21 آذر، 2010 طرح ندریم این هفته نه؟؟ اکشال نداره من دارم می رم مسافرت ، هفته دیگه طرح انتخاب کنین الان مهناز میاد اینجوری :167: :banel_smiley_52:
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آذر، 2010 سلام بجه ها حونی... می بینم که از شونصد نفر رسیدیم به 5-6 نفر این هفته هم بخیر گذشت..... ( معنی این جمله رو بعدا" می فهمید!) مهلتش هم تا 3 شنبه ی هفته ی دیگست! اینم طرح این هفته: مهلتش هم تا 3 شنبه ی هفته ی دیگست! 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 21 آذر، 2010 سلام بجه ها حونی... می بینم که از شونصد نفر رسیدیم به 5-6 نفر این هفته هم بخیر گذشت..... ( معنی این جمله رو بعدا" می فهمید!) مهلتش هم تا 3 شنبه ی هفته ی دیگست! اینم طرح این هفته: مهلتش هم تا 3 شنبه ی هفته ی دیگست! خوبه چقد می گی محلتش تا 3 شنبه هفته دیگه ست 3
.FatiMa 36559 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 جدی جدی بی خیال راندو شدید؟ نازی......... یادته من یه راندو کشیدم دادم بهت اینجا نذاشتی؟؟؟؟؟؟؟ شروع کنیم خو 1
ارسال های توصیه شده