Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خب.... طرح شماره 3 انتخاب شد..... این تاپیک فعلا ققل می شه تا طرح بعدی. موفق باشیم. * لطفا دوستان دیگه رو هم در جریان بذارید* 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به همه ی دوستانه عزیز. از بینه کار هایی که قبلا گذشته بودیم. فکر کنم ۱۰ تا کار بود، یکی رو انتخاب کنید تا راندو کنیم. فعلا همونا رو تمرین کنیم بهتره. منتظره نظراتتون هستم. شاد باشد. 2 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ مهناز جون میشه طرح دیگه ایی رو بذاری؟ از کتاب از ایده تا معماری دکتر صدیق؟ اونا طرحاش خوبه... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اینم طرح پیشنهادی من: من با این طرح موافخم.فکر کنم بعد ازاون کار سختی که کشیدیم و من خرابکاری کردم،این یکی آسونتر باشه 3 لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ من با این طرح موافخم.فکر کنم بعد ازاون کار سختی که کشیدیم و من خرابکاری کردم،این یکی آسونتر باشه منم موافقم.... 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ کوجایید شماها؟ راندوی این هفته چی شد؟ نگید حال و حوصله نداریم که کلاهمون می ره تو هم و باید منتظر حوادث ناخوداگاه و اینا باشید!:167: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ کوجایید شماها؟ راندوی این هفته چی شد؟نگید حال و حوصله نداریم که کلاهمون می ره تو هم و باید منتظر حوادث ناخوداگاه و اینا باشید!:167: مهناز جون به نظرم شما از زمان پیشنهاد طرح ها، یه تایمی تعیین کن که بچه ها بیان و نظرشونو بگن،اگه تو اون تایم نظر دادن، که بنابر رای اکثریت یه طرح انتخاب می شه.اگرم کسی نظر نداد، خودت یه طرح بزار و دیگه اون موقع کسی هم حق اعتراض و مخالفت نداره چون تو تایم تعیین شده نظرشو اعلام نکرده فکر میکنم اینجوری نظم بیشتری داشته باشه و شما هم مجبور نمیشی همش از بچه ها بخوای یه طرحو انتخاب کنن. 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ کدوم طرح انتخاب شد!!! من نمیدونم کدومه که کی تحویله؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ مهناز جون به نظرم شما از زمان پیشنهاد طرح ها، یه تایمی تعیین کن که بچه ها بیان و نظرشونو بگن،اگه تو اون تایم نظر دادن، که بنابر رای اکثریت یه طرح انتخاب می شه.اگرم کسی نظر نداد، خودت یه طرح بزار و دیگه اون موقع کسی هم حق اعتراض و مخالفت نداره چون تو تایم تعیین شده نظرشو اعلام نکردهفکر میکنم اینجوری نظم بیشتری داشته باشه و شما هم مجبور نمیشی همش از بچه ها بخوای یه طرحو انتخاب کنن. منم همین کارو کردم. اما چون انجمن چند روز مشکل داشت نشد که طرح رو انتخاب کنن. کدوم طرح انتخاب شد!!!من نمیدونم کدومه که کی تحویله؟ هنوز معلم نشده که عزیزم. برو تو صفحات قبل یه چرخی بزن. همه چی دستت میاد:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ بچه ها جونی.... تا فردا (یکشنبه شب) وقت دارید طرح جدید رو انتخاب کنید. زود- تند- سریع هی نگید طرح ها کو....برید صفحه ای قبلی رو یه نگاه بندازید! 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ اینم طرح ها.... انتخاب کنید: 1) 2) 3) 4) 5) من با 3 و 5 موافقم..:icon_gol: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من با 3 و 5 موافقم..:icon_gol: :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بشهه ها من با اونی که سارا گذاشته بود و طرح 5 موافخم 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ بالاخره چی شد؟ کدوم تصویب شد؟ من با همش موافخم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ طرح ندریم این هفته نه؟؟ اکشال نداره من دارم می رم مسافرت ، هفته دیگه طرح انتخاب کنین الان مهناز میاد اینجوری :167: :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ سلام بجه ها حونی... می بینم که از شونصد نفر رسیدیم به 5-6 نفر این هفته هم بخیر گذشت..... ( معنی این جمله رو بعدا" می فهمید!) مهلتش هم تا 3 شنبه ی هفته ی دیگست! اینم طرح این هفته: مهلتش هم تا 3 شنبه ی هفته ی دیگست! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ سلام بجه ها حونی... می بینم که از شونصد نفر رسیدیم به 5-6 نفر این هفته هم بخیر گذشت..... ( معنی این جمله رو بعدا" می فهمید!) مهلتش هم تا 3 شنبه ی هفته ی دیگست! اینم طرح این هفته: مهلتش هم تا 3 شنبه ی هفته ی دیگست! خوبه چقد می گی محلتش تا 3 شنبه هفته دیگه ست 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ جدی جدی بی خیال راندو شدید؟ نازی......... یادته من یه راندو کشیدم دادم بهت اینجا نذاشتی؟؟؟؟؟؟؟ شروع کنیم خو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده