Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ با آب و مرکبه؟؟؟ آره .. این جوری تمرین کمی سخت تر می شود و جالبه یک کار با روشی دیگر را ببنید و با روش دیگر آن کار را راندو کنید .... لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ آره .. این جوری تمرین کمی سخت تر می شود و جالبه یک کار با روشی دیگر را ببنید و با روش دیگر آن کار را راندو کنید .... من با اب مرکب راندو نکردم تا حالا لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34): فقط همین!! لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من با اب مرکب راندو نکردم تا حالا منظورم اینه این را با ماژیک انجام بدیم ... ببینیم چطور میشه لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34): فقط همین!! باور کنید زیاد سخت نیست..:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اهان من این هفته رو انصراف میدم.......سوووووووووت لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ باور کنید زیاد سخت نیست..:banel_smiley_52: رنگی کار کنیم یا تک رنگ؟؟؟؟ :banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اهان من این هفته رو انصراف میدم.......سوووووووووت هنوز که انتخاب نشده ... فقط یک پیشنهاد بود:banel_smiley_52: رنگی کار کنیم یا تک رنگ؟؟؟؟ :banel_smiley_52: طیف رنگی جواب می ده... لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان...بقیه هم نظراشون رو بگن..... تصویز بذارن که راندو کنیم...فقط یکی نمی شه که... 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان...بقیه هم نظراشون رو بگن..... تصویز بذارن که راندو کنیم...فقط یکی نمی شه که... :icon_gol: لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ نه هااااااااااااااااااا............ این نباشه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ طیف رنگی جواب می ده... دوستان...بقیه هم نظراشون رو بگن..... تصویز بذارن که راندو کنیم...فقط یکی نمی شه که... من با همین طرح موافقم مهناز جون.یکم شاید سخت باشه ولی دستمون قوی می شه. مهناز بد اخلاق نشو 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من با همین طرح موافقم مهناز جون.یکم شاید سخت باشه ولی دستمون قوی می شه. مهناز بد اخلاق نشو اگه یه نفر دیگه یه طرح گذاشت .... 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز جونم بهت نمیاد بداخلاق بشی بخند باشه؟!:icon_gol: من ازین طرح مترسم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من با این طرح موافق نیستم کار کردن با آب مرکب از همه سخت تره ما تازه شروع کردیم چرا یهو می پرین!!!!! من می گردم شاید یه چیزی پیدا کردم! 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ اگه یه نفر دیگه یه طرح گذاشت .... اگه کس دیگه ای هم بزاره ، سر یکی از طرحها به توافق می رسیم.فعلا که همینه فعلا.منم چیز مناسبی ندارم بزارم لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ من با این طرح موافق نیستمکار کردن با آب مرکب از همه سخت تره ما تازه شروع کردیم چرا یهو می پرین!!!!! من می گردم شاید یه چیزی پیدا کردم! فاطمه جون آقا ابراهیم گفت این طرحو با ماژیک راندو کنیم! 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ فاطمه جون آقا ابراهیم گفت این طرحو با ماژیک راندو کنیم! چطوری اونوخت؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ابراهیم...چرا یه طرح رو 800 بار می ذاری؟ به خدا همه چشم دارن... می بینن... لازم نیست تو هر صفحه بذاری. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ فاطمه جون آقا ابراهیم گفت این طرحو با ماژیک راندو کنیم! چطوری اونوخت؟؟؟؟؟ طرح دیگه ای نداید؟ :w00: فقط می شینید منتظر بقیه؟ :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده