رفتن به مطلب

کدوم طرح برا راندوی این هفته بهتره....!؟

ارسال های توصیه شده

* v e n o o s * مهمان
سلام ساراجون

میشه بگی چطوری باید طرح بذاریم؟؟؟؟؟؟

من هم طرح خام دارم هم راندو شده،امانمیدونم چطوری باید بذارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام عاطفه جان؛:a030:

از اون بالای انجمن ؛رو آپلود سنتر بزنین؛ بعد فایل رو انتخاب و آپلود کنید،

لینکشو بذارین اینجا :w16:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 447
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام عاطفه جان؛:a030:

از اون بالای انجمن ؛رو آپلود سنتر بزنین؛ بعد فایل رو انتخاب و آپلود کنید،

لینکشو بذارین اینجا :w16:

ممنون ونوس جان:icon_gol:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...
  • 9 ماه بعد...
  • 2 هفته بعد...
دوستان حیف این تاپیک نیست داره خاک می خوره ؟؟ دستم ضعیف شده بیاین دوباره کار کنیم :4564:

مرسی سارا جتن بابت یاد آوریت:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:کیا میان این تاپیک و دوباره شروع کنیم؟؟؟؟:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 7
لینک به دیدگاه

منکه گفته بودم هستم :w02:

باید بچه هارو دوباره جمع کرد.یه زمانی پشت هم کار می کردیم همه اماده بودن...الان که دانشگاه ها شروع شده فکر نمی کنم زیاد استقبال بشه :sigh:

• Like 6
لینک به دیدگاه
:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:کیا میان این تاپیک و دوباره شروع کنیم؟؟؟؟:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

خو من که رشتم معماری نیست؟!:whistle:

• Like 5
لینک به دیدگاه

چیکار باید بکنیم؟:w16:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من هستم:gnugghender::ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چیکار باید بکنیم؟:w16:

یکم تعداد بیشتر شه یه طرح میزاریم برا راندو.....هم دستمون قوی میشه...هم از هم دیگه راندو یاد میگیریم:a030:

من هستم:gnugghender::ws3:

مررررررررررررررررررررررررسیییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil:

منکه گفته بودم هستم :w02:

باید بچه هارو دوباره جمع کرد.یه زمانی پشت هم کار می کردیم همه اماده بودن...الان که دانشگاه ها شروع شده فکر نمی کنم زیاد استقبال بشه :sigh:

اره میدونم ..خودمم دانشگاه دارم...اما خوبه ..از طرحای ساده شروع میکنیم تا همه جذب شن....اینجوری خوبه؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

موافقم زهرا جون.از طرح های ساده تر شروع کنیم که هم زمان کمتری ببره و همه بتونن شرکن کنن و هم اینکه کم کم طرح هارو می تونیم سخت ترش کنیم که پیشرفت هم داشته باشیم :hapydancsmil:

• Like 6
لینک به دیدگاه
موافقم زهرا جون.از طرح های ساده تر شروع کنیم که هم زمان کمتری ببره و همه بتونن شرکن کنن و هم اینکه کم کم طرح هارو می تونیم سخت ترش کنیم که پیشرفت هم داشته باشیم :hapydancsmil:

من این ترم میرم ترم سه اما تا الان هیچکدوم از استادا باهامون راندو کار نکردنw58.gif

اگه بشه که خیلی خوبه....hanghead.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...