سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ میخواستم طرح بزارم گفتم تکلیف مسابقه معلوم بشه بعد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این طرحم خوبه در واقع نکته اصلیش همون درآوردن پرسپکیتوشه چون راندوش سادش... پس بچه ها این دفعه باید سعی کنیم پسپکتیو و انعکاس طرح روی زمین رو خوب دربیاریم....پس بترکونیناااااا...:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ میخواستم طرح بزارم گفتم تکلیف مسابقه معلوم بشه بعد...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این طرحم خوبه در واقع نکته اصلیش همون درآوردن پرسپکیتوشه چون راندوش سادش... پس بچه ها این دفعه باید سعی کنیم پسپکتیو و انعکاس طرح روی زمین رو خوب دربیاریم....پس بترکونیناااااا...:hapydancsmil: سارا جون تو طرحتو بذار شاید اونو کشیدیم بچه ها می گن این آسونه 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ طرح انتخاب شد منم خبر کنید... 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ طرحی که من مدنظرم بود اینه بچه ها ... هرچی اکثریت موافق باشن همون انتخاب می شه 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ البته مجبور نیستین حتما رو زمینه تیره و با روان نویس سفید کار کنین...هر کی با هر تکنیکی دوست داره طبق معمول 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها کار خام ندارید؟!؟!؟ نه عزیزم کار خام پیدا نمی شه...همین طرحارو هر کسی با خلاقیت خودش راندو میکنه...معماریم دیگه باید خلاقیت داشته باشیم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ شروع کنیم.....راندو رو.... این هفته قراره مسابقه راندو گذاشته بشه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ این هفته قراره مسابقه راندو گذاشته بشه ایوللللل.... لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ بابا دو هفته دیگه صبر کنین بعد تحویل پروژه ها دیگه لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ به نطرم بیافته بعد 25... حتما باید سرتون داد زد ؟؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ ایوللللل.... بابا دو هفته دیگه صبر کنین بعد تحویل پروژه ها دیگه طرحش آسونه، واسه استراحته خب، 2 ساعت وقت بذارید راندو کنید ،جون بگیرید بعد برید رو پروژه هاتون به نطرم بیافته بعد 25... تا چند روز دیگه تاپیکش زده میشه، چند روز هم که وقت کشیدنه ؛ خودتونو آماده کنید :gnugghender: لینک به دیدگاه
atefehkhanom 2893 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ سلام ونوس جون منم میخوام طرح کار کنم اما نمیدونم طرح کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): تا کی وقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون جوابم بدی:icon_gol: لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ حتما باید سرتون داد زد ؟؟ فردا خوبه؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ سلام ونوس جونمنم میخوام طرح کار کنم اما نمیدونم طرح کدومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): تا کی وقت داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون جوابم بدی:icon_gol: سلام عزیزم، چند روز دیگه طرح رو فاطیما جون میذارن ؛که بعد کسایی که طرح رو کشیدن میفرستن برا فاطیما و نظرسنجی گذاشته میشه و به طرح برتر مدال طراح برتر داده میشه؛ هر وقت طرح گذاشته شد؛تو این تاپیک تابلو اعلانات تالار معماااااری اطلاع میدم؛ خوبه که تو این تاپیک اشتراک داشته باشید لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۱ فردا خوبه؟ :w000: سلام عزیزم، چند روز دیگه طرح رو فاطیما جون میذارن ؛که بعد کسایی که طرح رو کشیدن میفرستن برا فاطیما و نظرسنجی گذاشته میشه و به طرح برتر مدال طراح برتر داده میشه؛:hapydancsmil: هر وقت طرح گذاشته شد؛تو این تاپیک تابلو اعلانات تالار معماااااری اطلاع میدم؛ خوبه که تو این تاپیک اشتراک داشته باشید مسابقه راندو می خواد برگزرا بشه یا راندوی هفتگی؟؟؟ بچه ها اگه می شه فعلا یه طرح واسه هفته بزارین ، هر کی وقت داره بکشه...مسابقه رو بزارین بعد پروژه ها دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده