haniye.a 5626 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 فک کنم از شنبه شروع شه و تا یه هفته هم وقت باشه؛ یعنی تا شنبه دیگه؛ باید ببینیم چند نفر شرکت میکنن, تو هم هستی ؟ من و فاطیما و سارا و زهرا که هستیم؛ دیگه کیا هستن ؟؟؟؟ شاید منم باشم میگم شاید چون هروقت خواستم ازین کارا بکنم یه مشکلی پیش اومده 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2012 اره فدات منم هستم شاید منم باشم میگم شاید چون هروقت خواستم ازین کارا بکنم یه مشکلی پیش اومده باشه؛پس شدیم 7 نفر فاطیما و سارا و ~M~O~J~ و من و زهرا و شادی و حانیه(شاید) دیگه کسی نمیخواد شرکت کنه ؟:gnugghender:
سـارا 20071 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 شنبه شداااااااااااا می گم چطوره این دفعه یه طرح داخلی راندو کنیم؟؟؟ تا حالا همش حجم کلی بنا بوده و پرسپکتیو خارجی. دیگه تا جمعه همه بزاریم طرح هامونو.موافقین؟؟؟ این طرح پیشنهادی منه اصلا یادم نیست از کجا سیو کردمپرسپکتیوش خیلی خوبه راندو هم با هر تکنیکی که دوست داشتین باشه؟؟ 12
سـارا 20071 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 با اجازه همه رو هم دعوت کردم تا کسی بی خبر نمونه :gnugghender: 11
.FatiMa 36559 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 شنبه شداااااااااااا می گم چطوره این دفعه یه طرح داخلی راندو کنیم؟؟؟ تا حالا همش حجم کلی بنا بوده و پرسپکتیو خارجی. دیگه تا جمعه همه بزاریم طرح هامونو.موافقین؟؟؟ این طرح پیشنهادی منه اصلا یادم نیست از کجا سیو کردمپرسپکتیوش خیلی خوبه راندو هم با هر تکنیکی که دوست داشتین باشه؟؟ قشنگه باشی همینو راندو کنیم 8
سـارا 20071 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2012 ایفللللللللللللللل پس همین طرح انتخاب شد تا جمعه تو تاپیک --------» حالا بیاین کرکسیون کنیم!!! کارامونو بزاریم 9
zahra.zibaiee 35 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 اجازه :icon_pf (34): من اصلا پرسپکتیوم خوب نیست مخصوصا پرسپکتیو خارجیم حالا این داخلی یکاریش میکنم من میخوام با مداد رنگی راندو کنم :hapydancsmil: 8
.FatiMa 36559 ارسال شده در 26 اردیبهشت، 2012 من راندوم خوب نیسمرسی قرار نیست اونایی که راندوشون خوبه شرکت کنن که این یه تمرینه برا بهتر شدن راندو تو هم تمرین کن ، می تونیییییییییییییی 3
zahra.zibaiee 35 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 بااجازتون این دفعه من از کشیدن این پرسپکتیو انصراف میدم اخه هرکار میکنم نمیتونم بکشمش پرسپکتیوم خیلی ضعیفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
.FatiMa 36559 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 بااجازتون این دفعه من از کشیدن این پرسپکتیو انصراف میدم اخه هرکار میکنم نمیتونم بکشمش پرسپکتیوم خیلی ضعیفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این پرسپکتیوش کلا سخته :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 خب اینجا که خیلی کشیدن پرسپکتیو مهم نیست؛ بیشتر راندو مهمه؛ اینجور مواقع استادای ما میگفتن کار رو بزارین زیر مقوا و کپی کنین و بعد راندو البته گاهی وقتا
.FatiMa 36559 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 خب اینجا که خیلی کشیدن پرسپکتیو مهم نیست؛ بیشتر راندو مهمه؛ اینجور مواقع استادای ما میگفتن کار رو بزارین زیر مقوا و کپی کنین و بعد راندو البته گاهی وقتا من کشیدم برو ببین چی دراومده!!!
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 من کشیدم برو ببین چی دراومده!!! عههه؛ آورین؛ باشه باشه ؛ میروم :hapydancsmil:
honey memar 2377 ارسال شده در 29 اردیبهشت، 2012 بااجازتون این دفعه من از کشیدن این پرسپکتیو انصراف میدم اخه هرکار میکنم نمیتونم بکشمش پرسپکتیوم خیلی ضعیفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه بابا سخت نیست .... اینجوری بکشین .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
tina-arch مهمان ارسال شده در 2 خرداد، 2012 سلام بچه ها بااجازه منم میخوام توگروهتون باشم.این اسکیسی رو هم که واسه این هفته گذاشته بودین کشیدم. تو قسمت کرکسیون نگاکنین ونظربدین
سـارا 20071 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 این هفته که همش دانشگاه بودم و بیرون... یعنی من می رسم تو یکی دو ساعت بکشم اینو الان؟؟؟؟ یعنی من غروب هم نیستم خونه باز...یعنی بیچاره شدم دیگه باید بکشم الان یعنی می ترسم دیگه چون همه گفتن پرسپکتیوش سخته 2
سـارا 20071 ارسال شده در 2 خرداد، 2012 خب اینجا که خیلی کشیدن پرسپکتیو مهم نیست؛ بیشتر راندو مهمه؛ اینجور مواقع استادای ما میگفتن کار رو بزارین زیر مقوا و کپی کنین و بعد راندو البته گاهی وقتا منظورت تجلی بود؟؟ انقدر از این کارش بدم میومد.... فکر کن استاد بگه بزارین رو شیشه کارو بکشین فقط راندوش کنین یعنی این متوجه نیست باید دست قوی بشه؟؟؟ یعنی دانشجوی معماری کارشو بزاره رو کپی کنه !! مگه نقاشیه آخه 2
lady architect 5358 ارسال شده در 16 خرداد، 2012 فاطمه زیادی ساده نیس؟ خودشم متریالش زیاد تنوع رنگی نداره 1
ارسال های توصیه شده