haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ فک کنم از شنبه شروع شه و تا یه هفته هم وقت باشه؛ یعنی تا شنبه دیگه؛ باید ببینیم چند نفر شرکت میکنن, تو هم هستی ؟ من و فاطیما و سارا و زهرا که هستیم؛ دیگه کیا هستن ؟؟؟؟ شاید منم باشم میگم شاید چون هروقت خواستم ازین کارا بکنم یه مشکلی پیش اومده 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ اره فدات منم هستم شاید منم باشم میگم شاید چون هروقت خواستم ازین کارا بکنم یه مشکلی پیش اومده باشه؛پس شدیم 7 نفر فاطیما و سارا و ~M~O~J~ و من و زهرا و شادی و حانیه(شاید) دیگه کسی نمیخواد شرکت کنه ؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ شنبه شداااااااااااا می گم چطوره این دفعه یه طرح داخلی راندو کنیم؟؟؟ تا حالا همش حجم کلی بنا بوده و پرسپکتیو خارجی. دیگه تا جمعه همه بزاریم طرح هامونو.موافقین؟؟؟ این طرح پیشنهادی منه اصلا یادم نیست از کجا سیو کردمپرسپکتیوش خیلی خوبه راندو هم با هر تکنیکی که دوست داشتین باشه؟؟ 12 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ با اجازه همه رو هم دعوت کردم تا کسی بی خبر نمونه :gnugghender: 11 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ شنبه شداااااااااااا می گم چطوره این دفعه یه طرح داخلی راندو کنیم؟؟؟ تا حالا همش حجم کلی بنا بوده و پرسپکتیو خارجی. دیگه تا جمعه همه بزاریم طرح هامونو.موافقین؟؟؟ این طرح پیشنهادی منه اصلا یادم نیست از کجا سیو کردمپرسپکتیوش خیلی خوبه راندو هم با هر تکنیکی که دوست داشتین باشه؟؟ قشنگه باشی همینو راندو کنیم 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۰ ایفللللللللللللللل پس همین طرح انتخاب شد تا جمعه تو تاپیک --------» حالا بیاین کرکسیون کنیم!!! کارامونو بزاریم 9 لینک به دیدگاه
zahra.zibaiee 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ اجازه :icon_pf (34): من اصلا پرسپکتیوم خوب نیست مخصوصا پرسپکتیو خارجیم حالا این داخلی یکاریش میکنم من میخوام با مداد رنگی راندو کنم :hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ من راندوم خوب نیسمرسی قرار نیست اونایی که راندوشون خوبه شرکت کنن که این یه تمرینه برا بهتر شدن راندو تو هم تمرین کن ، می تونیییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
zahra.zibaiee 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بااجازتون این دفعه من از کشیدن این پرسپکتیو انصراف میدم اخه هرکار میکنم نمیتونم بکشمش پرسپکتیوم خیلی ضعیفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بااجازتون این دفعه من از کشیدن این پرسپکتیو انصراف میدم اخه هرکار میکنم نمیتونم بکشمش پرسپکتیوم خیلی ضعیفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 این پرسپکتیوش کلا سخته :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خب اینجا که خیلی کشیدن پرسپکتیو مهم نیست؛ بیشتر راندو مهمه؛ اینجور مواقع استادای ما میگفتن کار رو بزارین زیر مقوا و کپی کنین و بعد راندو البته گاهی وقتا لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ خب اینجا که خیلی کشیدن پرسپکتیو مهم نیست؛ بیشتر راندو مهمه؛ اینجور مواقع استادای ما میگفتن کار رو بزارین زیر مقوا و کپی کنین و بعد راندو البته گاهی وقتا من کشیدم برو ببین چی دراومده!!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ من کشیدم برو ببین چی دراومده!!! عههه؛ آورین؛ باشه باشه ؛ میروم :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ بااجازتون این دفعه من از کشیدن این پرسپکتیو انصراف میدم اخه هرکار میکنم نمیتونم بکشمش پرسپکتیوم خیلی ضعیفه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه بابا سخت نیست .... اینجوری بکشین .... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سلام بچه ها بااجازه منم میخوام توگروهتون باشم.این اسکیسی رو هم که واسه این هفته گذاشته بودین کشیدم. تو قسمت کرکسیون نگاکنین ونظربدین لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ این هفته که همش دانشگاه بودم و بیرون... یعنی من می رسم تو یکی دو ساعت بکشم اینو الان؟؟؟؟ یعنی من غروب هم نیستم خونه باز...یعنی بیچاره شدم دیگه باید بکشم الان یعنی می ترسم دیگه چون همه گفتن پرسپکتیوش سخته 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خب اینجا که خیلی کشیدن پرسپکتیو مهم نیست؛ بیشتر راندو مهمه؛ اینجور مواقع استادای ما میگفتن کار رو بزارین زیر مقوا و کپی کنین و بعد راندو البته گاهی وقتا منظورت تجلی بود؟؟ انقدر از این کارش بدم میومد.... فکر کن استاد بگه بزارین رو شیشه کارو بکشین فقط راندوش کنین یعنی این متوجه نیست باید دست قوی بشه؟؟؟ یعنی دانشجوی معماری کارشو بزاره رو کپی کنه !! مگه نقاشیه آخه 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ خوب بچه ها این طرح برا راندو این هفته خوبه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۰ فاطمه زیادی ساده نیس؟ خودشم متریالش زیاد تنوع رنگی نداره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده