haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یه سوال من پست استاتر تاپیکو نخوندم باید چی کار کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یه سوال من پست استاتر تاپیکو نخوندم باید چی کار کرد؟ شما می ری پست اول رو می خونی...متوجه می شی 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یه سوال من پست استاتر تاپیکو نخوندم باید چی کار کرد؟ یه هفته وقت داری عکسی رو که مهناز گذاشته راندو کنی با هر شیوه ای که دلت بخواد 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ یه سوال من پست استاتر تاپیکو نخوندم باید چی کار کرد؟ روال تاپیک اینطوری بود که هر هفته یه طرح برای راندو انتخاب می کردیم، هر کسی واسه خودش طرحوی می کشید و راندو می کرد(تکنیک راندو اختیاریه).و بعد طرحشو تو تاپیک کرکسیون می زاشت و بقیه بچه ها در موردش نظر می دادن.در واقع کرکسیون می کردیم با هم [h=3]حالا بیاین کرکسیون کنیم!!! 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۰ شما می ری پست اول رو می خونی...متوجه می شی راهنمایی بسیار عالی بود! یه هفته وقت داری عکسی رو که مهناز گذاشته راندو کنی با هر شیوه ای که دلت بخواد چه کار سختی.... روال تاپیک اینطوری بود که هر هفته یه طرح برای راندو انتخاب می کردیم، هر کسی واسه خودش طرحوی می کشید و راندو می کرد(تکنیک راندو اختیاریه).و بعد طرحشو تو تاپیک کرکسیون می زاشت و بقیه بچه ها در موردش نظر می دادن.در واقع کرکسیون می کردیم با هم [h=3]حالا بیاین کرکسیون کنیم!!! مخسی از توضیحاتتون 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ دوباره این تاپیکو راه می ندازیم که به شدت به احتیاج دارم طرح این ترممون با دستههههههه...پرسپکتیو همه چی حتما با دستتتتت دستم داره ضعیف می شه بیاین که دوباره باید با هم اسکیس بزنیم دستمون راه بیفته :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دوباره این تاپیکو راه می ندازیم که به شدت به احتیاج دارم طرح این ترممون با دستههههههه...پرسپکتیو همه چی حتما با دستتتتت دستم داره ضعیف می شه :icon_pf (34): بیاین که دوباره باید با هم اسکیس بزنیم دستمون راه بیفته :gnugghender: موافقم.... لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دوباره این تاپیکو راه می ندازیم که به شدت به احتیاج دارم طرح این ترممون با دستههههههه...پرسپکتیو همه چی حتما با دستتتتت دستم داره ضعیف می شه بیاین که دوباره باید با هم اسکیس بزنیم دستمون راه بیفته :gnugghender: منم هستم ... البته اگه وقت داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ دوباره این تاپیکو راه می ندازیم که به شدت به احتیاج دارم طرح این ترممون با دستههههههه...پرسپکتیو همه چی حتما با دستتتتت دستم داره ضعیف می شه بیاین که دوباره باید با هم اسکیس بزنیم دستمون راه بیفته :gnugghender: می خواین کاری که مهناز گذاشته راندو کنیم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ موافقم.... منم هستم ... البته اگه وقت داشته باشم عالیههههههههه... می خواین کاری که مهناز گذاشته راندو کنیم؟؟ اینم خوبه عزیزم.می گردم ببینم طرح دیگه ای پیدا می کنم یا نه ، ولی اگه بچه ها موافق باشن همینو راندو می کنیم. چطوره از شنبه شروع کنیم؟؟تا اون موقع بچه هارو دعوت می کنیم ببینیم چند نفر می شیم 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ اینم خوبه عزیزم.می گردم ببینم طرح دیگه ای پیدا می کنم یا نه ، ولی اگه بچه ها موافق باشن همینو راندو می کنیم. چطوره از شنبه شروع کنیم؟؟تا اون موقع بچه هارو دعوت می کنیم ببینیم چند نفر می شیم باشی 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ منم هستم؛:hapydancsmil: اما قرار بود یه مسابقه راندو برا 15 فروردین گذاشته شه لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ منم هـــــــــستم...:hapydancsmil: حالا تا کی وقت داریم؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ منم هـــــــــستم...:hapydancsmil:حالا تا کی وقت داریم؟؟؟ آی دو نو کدوم طرحه؟! فک کنم این باشه : لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ تا کی وقت داریم؟ فک کنم از شنبه شروع شه و تا یه هفته هم وقت باشه؛ یعنی تا شنبه دیگه؛ باید ببینیم چند نفر شرکت میکنن, تو هم هستی ؟ من و فاطیما و سارا و زهرا که هستیم؛ دیگه کیا هستن ؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۰ فک کنم از شنبه شروع شه و تا یه هفته هم وقت باشه؛ یعنی تا شنبه دیگه؛ باید ببینیم چند نفر شرکت میکنن, تو هم هستی ؟ من و فاطیما و سارا و زهرا که هستیم؛ دیگه کیا هستن ؟؟؟؟ اره فدات منم هستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده